Ezt a Lemos ügyet igazán nem értem. Annyira nem ismerem, de akkor már itt van Tarín. Inkább vele kérne várni akkor, mint idehozni egy tehetséget a Las Palmasból. Lehet mondani, hogy Bartra meg Muniesa be volt harangozva stb., de személy szerint és Rodriban bőven többet látok, mint az előző kettőben. Bartra amúgy meg ki tudja mit is alakított volna ha megkapja a lehetőséget. Lehet, hogy a Dortmundban komolyan robbantani fog.Tromort77 írta:Én őszintén szólva sokat nem, de örülnék ha lenne egy fiatal tehetség még a tarsolyban. Elvileg már tavaly is akartuk volna csak ugye a transferban. Rég volt már bargain vételünk, de ha valóban ilyen sokat kérnek érte akkor felesleges.
Azért az is elmond valamit, hogy Rodri feljött a Juvenilből és egyből a legtöbbet használt játékos lett, pedig voltak mellette belső védők. Csak sérülés vagy eltiltás miatt nem játszott azon a pár meccsen. Többek között Bagnack is miatta lépett. Posztjához és felépítéséhez képest elég gyors is és annak ellenére, hogy csak 19(!) éves nagyon magabiztos, igazi vezéregyéniség a védelemben. Inkább rá kéne várni még egy-két évet, mint idehozni vagy 10 millióért az uruguayi kölyköt, főleg ha Umititi is jön. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy ha jön a francia kapni fog-e elég lehetőséget. Nem hiszem, hogy a következő szezonban teljesen tudnánk számítani kezdőként Masch-ra. Ha megy, ha nem már egy kezdő kellene helyette.
Nolito mindenképp jobb megoldás lenne. Kiváló játékos, ismeri a klubot, Luchot, elfogadja a helyét. És nem egy másodvonalas játékosról beszélünk. Azért spanyol válogatott és lehet nem lőtt annyi gólt mint Gameiro, de ő egy szélső nem egy center. Nézzük meg Neymar és Suarez között a gólkülönbségeket. Mellesleg a 12/7 sem elvetendő, második a házi góllövőlistán, főleg úgy hogy komoly sérülése volt. (Aspas aki centerként sokkal több meccsen játszott 14/5-öt hozott) Mindemellett sokkal több variációs lehetőségünk van vele, mint Gameiroval. És ami még komoly differencia: egyik 40 míg a másik 18 millió euro. Habár én mondjuk akkor is Nolitot választanám ha 20-ba, Gameiro meg 25-be kerülne.