Csak nCore-on lattam fent.recrea írta:Elérhető valahol ez a film?
Magyar Válogatott
- Veidt_madridista
- Madridista
Elérhető valahol ez a film?
Mindenkinek ajánlani tudom a Még 50 perc című dokumentumfilmet, egyrészt nagyon jól ráhangolja az embert az EB-re másrészt baromira érdekes meglátni, hogy mi zajlik le egy öltözőben.
Én nagyon bírtam/om Egervárit és még mindig tartom, hogy azok a változások amelyek eljuttatták idáig a válogatottat az már nála beindultak ergo neki is szerepe volt ebben a kijutásban. Viszont ez a film megmutatta, hogy az Egervári típusú edzőknek az ideje lejárt. Az, hogy nem motiválta csapatot azt én nem tartom hibának hisz nem mindegyik edző hajszolja üvöltve a csapatát, de ami taktikai utasítások címszóval elhangoztak nála az esküszöm, hogy már nekem volt kínos. Megye 2-ben is kb ilyen utasítások hangzanak el. Hiába ért el szép eredményeket a vége felé már nagyon belefásult a kapitánykodásba, ez látszott is a filmben. Dárdainál és utána Storcknál is egészen más volt a légkör illetve a taktikai utasítások és a technika használatában is előreléptek. Sajnos egervári nem tudott haladni a korral így a hihetetlenül gyorsan fejlődő futball lehagyta őt.
Azt nagyon sajnálom, hogy Pinyőnél nem forgathattak, szívesen elnéztem volna őt a mágnestáblánál
.
Én nagyon bírtam/om Egervárit és még mindig tartom, hogy azok a változások amelyek eljuttatták idáig a válogatottat az már nála beindultak ergo neki is szerepe volt ebben a kijutásban. Viszont ez a film megmutatta, hogy az Egervári típusú edzőknek az ideje lejárt. Az, hogy nem motiválta csapatot azt én nem tartom hibának hisz nem mindegyik edző hajszolja üvöltve a csapatát, de ami taktikai utasítások címszóval elhangoztak nála az esküszöm, hogy már nekem volt kínos. Megye 2-ben is kb ilyen utasítások hangzanak el. Hiába ért el szép eredményeket a vége felé már nagyon belefásult a kapitánykodásba, ez látszott is a filmben. Dárdainál és utána Storcknál is egészen más volt a légkör illetve a taktikai utasítások és a technika használatában is előreléptek. Sajnos egervári nem tudott haladni a korral így a hihetetlenül gyorsan fejlődő futball lehagyta őt.
Azt nagyon sajnálom, hogy Pinyőnél nem forgathattak, szívesen elnéztem volna őt a mágnestáblánál

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Nem tudom, milyen szabályozás van, de nagyszerű, hogy Újpestre pl megint hoznak egy kuntakintét (Golgol, vagy Gol-GolMás kérdés kicsit off: tudja valaki hány tenger men túli játékos lehet egy NB1-es csapatban?

Ugyanúgy játszott nála is!Amúgy abban biztos vagyok hogy olyan színtű sponzori támogatás van mögötte hogy ha fejen áll olyan gyenge lesz is játszani fog!Nem tudom kinek nyaltak be ennyire de ezer % hogy karrierje alatt végig kezdő lesz!Igaz hogy lassan két éve nem rúgott gólt de még mindig kerettag és kezdő is!Barcaforever írta: Dárdai tudjátok mikor rakná be.
Más kérdés kicsit off: tudja valaki hány tenger men túli játékos lehet egy NB1-es csapatban?

- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Megint elfeledjük a múltat. Dárdai ugyan úgy játszatta, csak ő fixen lehozta 70 perc körül és berakta a gyors(abb) Nemanjat.Dárdai tudjátok mikor rakná be
Abban amúgy egyetértek Szalaival, hogy ilyen nyomással a nyakán, meg szitok áradattal nem könnyű teljesíteni, de nyilván önmagának is köszönheti. Nagyon nem megyek bele a minősítésébe, de, ha már ott van szurkolok neki, hogy bepakolgasson néhány beadást. Ha most nem, akkor soha.....

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Atombiztos kezdő lesz a 0 játékpercével.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Igaz, hogy lesen volt, de ezt akkor is illett volna berúgni 5 lépésről.

Hogy miért? Mert a menedzser el akarja adni az Eb-n. Ez még mindig Magyarország. Priskin,Böde, Nikolic mindenki sokkal jobb formában van nála, de az edző lát benne vmit.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Victor_Valdes írta:
Trollfocira is Te kommentelted be, vagy onnan loptad?
Mondanám hogy én voltam, de az az igazság hogy ez is Pinyőt illeti ...

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
MessiNeymarSuarez írta:csababarca írta:Majd a döntőben elverjük őket.
Easy.
Azért óvatosan...Lehet ez a csapat el sem jut odáig...Ezzel a német edzővel meg végképp...
De Storcknak van rá esélye hogy mi ott legyünk...
![]()
Trollfocira is Te kommentelted be, vagy onnan loptad?

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
csababarca írta:Majd a döntőben elverjük őket.
Easy.
Azért óvatosan...Lehet ez a csapat el sem jut odáig...Ezzel a német edzővel meg végképp...
De Storcknak van rá esélye hogy mi ott legyünk...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Majd a döntőben elverjük őket.
Easy.
Easy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ha jól láttam az lett volna a taktika, hogy masszív védekezésből kontrázni. a védekezést a két gól rontja le a kontrák pedig elhaltak - többnyire.
a játék képe is olyan lett amit a papírforma előre vetített, kétségbeesett védekezés, laza sőt lezser hazai edzés.
ez persze nem jelenti azt, hogy a csoportunkban nem brusztolhatunk ki egy harmadik helyet.
a játék képe is olyan lett amit a papírforma előre vetített, kétségbeesett védekezés, laza sőt lezser hazai edzés.
ez persze nem jelenti azt, hogy a csoportunkban nem brusztolhatunk ki egy harmadik helyet.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fiolát is párszor berakták a hintába, de voltak jó megoldásai. Kleinheisler próbálkozott, felőrölték. Nyilván ez egy más szint mint a többi felkészülés, de attól még ez tetszett a legkevésbé. Nem volt olyan iram, hogy ennyire szétcsússzunk néha védekezésben és ez bizony egy héttel az EB előtt aggasztó. Horvát.Elefánt meccs nem csak eredmény, de stabilitás, játékelemek terén is jobban sikerült. Ma szét voltunk esve.

Nekem aki tetszett: Kleini, Fiola,Nagy Ádi.
Rendkívül gyenge volt:Lang.
Rendkívül gyenge volt:Lang.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Elsőben Pintér nagyon tetszett, Nagy kevésbé, de másodikra ő is feljavult. Semmi extrát nem csinál ma, de nagyon tetszik a játéka.
Gundi meg Pepét jól beoltotta, azon jót röhögtem..
Gundi meg Pepét jól beoltotta, azon jót röhögtem..

Én is ugyanezt látom a legnagyobb problémának. Gyakorlatilag átszaladnak rajtunk, a 16-os előtt tömörülünk, ami lehet, hogy Storck taktikája erre a meccsre.Bob_Marley írta:Kp nem tetszik, Pintér-Nagy holttérben és lendületből esnek rá nem először a védelmünkre. Persze hogy elég ilyen szintű játékosoknak 2-3 passz és lövőhelyzet vagy ziccer van. Eddig ezek jól működtek, ma gyakorlatilag nincs középpálya eddig.
Ott viszont keresgéljük a rövid passzokat, alig tudunk ütemet váltani, nyomozzuk a labdát a kis területen.
Németek sem tolják nagy tempóban szerencsére.
Kíváncsi leszek, váltunk e hadrendet, mert a hátrányos helyzetet most lehet élesben utoljára gyakorolni. Ehhez pedig Szalai kevés, Némó, Niko behozatala mindenképpen kell hozzá.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kp nem tetszik, Pintér-Nagy holttérben és lendületből esnek rá nem először a védelmünkre. Persze hogy elég ilyen szintű játékosoknak 2-3 passz és lövőhelyzet vagy ziccer van. Eddig ezek jól működtek, ma gyakorlatilag nincs középpálya eddig.

jah, merthogy az ő feladata nem a gólrúgás, hanem a labdák megtartása. de akkor miért van ő csatárposzton?zola8787 írta:Amíg le nem cserélik, reménykedhetünk, hogy kihúzzuk 0-0-val, gólt úgysem rúgunk.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Megköszönhetjük a németeknek, hogy nem szaggatják az istrángot, és eléggé átalusszák a meccset. Mindenesetre arra tényleg jó, hogy meglássuk mire képes egy komolyabb csapat ellen a válogatott. Legalább egy kicsit megszokjuk ezt a tempót, ami várni fog ránk az EB-n.
belegondolni sem merek, hogy mi lenne itt, ha megadják az első percben azt a gólt.
Mekkora labdát varázsolt Balázs Szalainak!
Ami tetszik, Balázs beindulásai a 16-os előtt, Kleini csúszó-mászó játéka a mezőnyben.

Ami tetszik, Balázs beindulásai a 16-os előtt, Kleini csúszó-mászó játéka a mezőnyben.
Amíg le nem cserélik, reménykedhetünk, hogy kihúzzuk 0-0-val, gólt úgysem rúgunk.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Elég jól védekeztünk, kb. ketten nem voltak 1 méteren lesen.
Totál lassú akció volt egyébként, komolyan nem értem, hogy lehet ilyen szinten ezt elnézni.
Na, mindegy, osztrákokat kell csapni, akkor kell éles formát hozni, nem ma.
Egy dolgot szeretnék még megélni: A válogatottsági rekorder, Király Gabi, legalább egyszer énekelje már a himnuszt.

Totál lassú akció volt egyébként, komolyan nem értem, hogy lehet ilyen szinten ezt elnézni.
Na, mindegy, osztrákokat kell csapni, akkor kell éles formát hozni, nem ma.
Egy dolgot szeretnék még megélni: A válogatottsági rekorder, Király Gabi, legalább egyszer énekelje már a himnuszt.

Azt a másik topicba raktamBob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... ra-2504419
Azt hittem a keretet linkled Alfa.

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Bob_Marley
- Presidente del Barça