Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, milyen szabályozás van, de nagyszerű, hogy Újpestre pl megint hoznak egy kuntakintét (Golgol, vagy Gol-GolMás kérdés kicsit off: tudja valaki hány tenger men túli játékos lehet egy NB1-es csapatban?
Ugyanúgy játszott nála is!Amúgy abban biztos vagyok hogy olyan színtű sponzori támogatás van mögötte hogy ha fejen áll olyan gyenge lesz is játszani fog!Nem tudom kinek nyaltak be ennyire de ezer % hogy karrierje alatt végig kezdő lesz!Igaz hogy lassan két éve nem rúgott gólt de még mindig kerettag és kezdő is!Barcaforever írta: Dárdai tudjátok mikor rakná be.
Megint elfeledjük a múltat. Dárdai ugyan úgy játszatta, csak ő fixen lehozta 70 perc körül és berakta a gyors(abb) Nemanjat.Dárdai tudjátok mikor rakná be
Atombiztos kezdő lesz a 0 játékpercével.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Igaz, hogy lesen volt, de ezt akkor is illett volna berúgni 5 lépésről.
Victor_Valdes írta:
Trollfocira is Te kommentelted be, vagy onnan loptad?
MessiNeymarSuarez írta:csababarca írta:Majd a döntőben elverjük őket.
Easy.
Azért óvatosan...Lehet ez a csapat el sem jut odáig...Ezzel a német edzővel meg végképp...
De Storcknak van rá esélye hogy mi ott legyünk...
![]()
csababarca írta:Majd a döntőben elverjük őket.
Easy.
Én is ugyanezt látom a legnagyobb problémának. Gyakorlatilag átszaladnak rajtunk, a 16-os előtt tömörülünk, ami lehet, hogy Storck taktikája erre a meccsre.Bob_Marley írta:Kp nem tetszik, Pintér-Nagy holttérben és lendületből esnek rá nem először a védelmünkre. Persze hogy elég ilyen szintű játékosoknak 2-3 passz és lövőhelyzet vagy ziccer van. Eddig ezek jól működtek, ma gyakorlatilag nincs középpálya eddig.
jah, merthogy az ő feladata nem a gólrúgás, hanem a labdák megtartása. de akkor miért van ő csatárposzton?zola8787 írta:Amíg le nem cserélik, reménykedhetünk, hogy kihúzzuk 0-0-val, gólt úgysem rúgunk.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Amíg le nem cserélik, reménykedhetünk, hogy kihúzzuk 0-0-val, gólt úgysem rúgunk.Vakmacska írta:Szalai ismét bizonyítja, hogy mekkora csatártehetség.
Azt a másik topicba raktamBob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... ra-2504419
Azt hittem a keretet linkled Alfa.