Hát, a részről nem igazán lehet mit írni, egyedül a zúgós száltól vártam mást.
A jövőbe tekintve:
- Kérdés, hogy Zúgó katonái szabadon távozhatnak-e. Amennyiben igen, szerintem észak felé vehetik az irányt, látszólag Edmure szívesen bosszút állna Catért. Emberük a Fekete hal elmondásából következtetve nem sok van, de minden fegyveres számít, pláne, ha minőségiek.
- Jaime merre indul? Valószínűleg vissza Királyvárba, de látható, hogy akár visszatér, akár nem, segíteni nem fog tudni. Persze ezt ő nem tudja, de szívesen megnézném, ahogy elmenetel északra ő is. Persze ez valószínűtlen, de miért ne?
- Meereen végre ostrom alatt van, de Dany fellépése megint túl színpadias volt - ahogy általában -, viszont Varys nekem gyanús, meg nem tudom mondani, hogy miért. Lesz mélyebb indok is a távollétére, minthogy híveket verbuváljon. Bár ha az útja Dorne-ba vezetne, annak még látnám értelmét. A sorozat állítólagos jövőjéből kiindulva akár a Fal felé is vehetné az irányt, de abban nem lenne logika.
- Arya még mindig nem érdekel, lehet bármilyen badass. Egyszerűen elképzelni sem tudom, hogy milyen értelmes szerepe lehet a későbbiekben. A neveket huzigálni a listájáról pedig elég kisstílű lenne. Ja, még valami: Semmi csavar, csak szimplán túlélte. Ja, alszik rá egyet, szakadékokba ugrál és fut tovább. Oké. Értem én, hogy mainstream sorozat, és az előző rész végével fent kellett tartani az érdeklődést, de ne már. Semmi sem változott volna, ha a szurkálást nem rakják bele, maximum nem lett volna röhej az egész.
- Mintha érne a futótüzes Cersei-bosszú. Valami végre elindult ott, aminek finoman fogalmazva is már ideje volt.
- Sanyi
u.i.: Tommen jobban irritál, mint Joffrey, gratulálok neki

. Ez nagy eredmény, várom már a bukását és az anyja arcát. Sajnos gyanús, hogy fordítva lesz.