Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ahogy már előttem is írták, csak annyira volt nagyképű, mint bármelyik másik magyar, azzal a különbséggel, hogy az ő nevét néhány év mulva tudja az egész világ, a mieink közül meg senkiét sem....... és ezt most nem a pesszimizmus mondatja velem, én nem hittem semmi nagy dolgot ez előtt az EB előtt, ez sajnos a magyar valóság SOHA nem lesz nálunk foci............Mr. Master írta:Krkic undorító volt... Nagyképű... Nálam is fiatalabb.. Még semmit nm tett le az asztalra

Igazad vanfcjoc írta:Ezt csak azért mondod mert a Magyarok ellen jáccik(amúgy nekem is ez a véleményem). De azért naon ügyesantiimperialista írta:Krkic egy nagyképű kis féreg. Pont beleillik ebbe az U-17-es spanyol csapatba. Csak az vigasztal, hogy a többi se jobb.
Egyébként nagyon jó játékos lesz.örülök hogy Barca-ba jáccik
![]()
Nyíregyháza!!![]()
![]()
Ezt csak azért mondod mert a Magyarok ellen jáccik(amúgy nekem is ez a véleményem). De azért naon ügyesantiimperialista írta:Krkic egy nagyképű kis féreg. Pont beleillik ebbe az U-17-es spanyol csapatba. Csak az vigasztal, hogy a többi se jobb.
Egyébként nagyon jó játékos lesz.
Enrique írta:Tiszta Messi a srác. A mozgása, a felépítése, robbanékonysága...Cooltiszo írta:Krkic 1 félidő alatt berámolt 1 mesterhárast. Félelmetes a fiú.![]()
Durva dolgokat fog ő még itt alkotni...![]()
Tiszta Messi a srác. A mozgása, a felépítése, robbanékonysága...Cooltiszo írta:Krkic 1 félidő alatt berámolt 1 mesterhárast. Félelmetes a fiú.