Ez egy oda - vissza dolog. Amint felcsillan a feljutás egy játékos előtt, meghívják az A edzéseire, becserélik és megnézik az összjátékát, ugrásszerűen fejlődhet. Vagy kiderülhet, hogy mégse. (Gumbeau).Feast4 írta:Samper írta: Én azt nem tartanám tragédiának, ha a B-ből is fel lehetne jutni.
És ki?Van köztünk olyan akibe látok fantáziátde meg marha messze vannak az A csapat padjától is.
A Las Palmasos srácra a hírek szerint nagyon rászálltunk, de nehezen tudom elképzelni, hogy csak ő jöjjön, ezért írtam amit. Szerintem is elég 4 védő, most is láthattuk, hogy felesleges az 5. ember, de szerintem 2 kapus is elég lenne a keretbe - 3. számú lehetne a B kapusa simán -, aztán láthatjuk, hogy Luchoék 3 hálóőrt akarnak továbbra is.visca el barca írta:...
A Realban a Pepe és Ramos mellett ott volt a fiatal tehetség Varane, és 4. számúnak a szintén viszonylag fiatal Nacho F. Utóbbi is több, mint 1000 percet játszott a bajnokságban, dupláját, mint Bartra.visca el barca írta:
a mindenki által agyonnyalt real madrid lényegében 2.5, barcelona szurkolói szemmel már öreg középső védővel játszotta végig az egész szezont. soha nem értettem minek nekünk 5-6 belső ember... tök felesleges, sehol nem foglalkoztatnak ennyit.
a mindenki által agyonnyalt real madrid lényegében 2.5, barcelona szurkolói szemmel már öreg középső védővel játszotta végig az egész szezont. soha nem értettem minek nekünk 5-6 belső ember... tök felesleges, sehol nem foglalkoztatnak ennyit. remélem vermaelen is elmegy, mert lássuk be semmit nem csinál az évi 2.5-3 milliós fizetéséért. piqué, masch, umtiti, matyi bőven elég lenne. plusz jobb oldalra valaki, már ha vidallal nem fognak számolni. ha ő is marad, akkor oda is feleslegesen igazolnák. minek 3 ember egy posztra? kp-ra jön majd denis saurez, meg ha esetleg ardát elboltoljuk akkor valaki, de ehhez nem fűzök túl nagy reményeket. előre LE ki fogja sírni nolitot és mindenki legnagyobb bántára nagyjából ezzel véget is ér majd az átigazolási szezon. sem markinnyoszt nem vesszük meg 60-ért, sem bellerint, sem pogbát.palesz77 írta:Nem lepne meg, ha ő jönne, és a Las Palmas uruguayi tinije.
Jaja, több mint valószínű. Tromort, te se keseredj, Umtiti nagyon adná magát, szerintem behúzzuk, csak júliusig kell várnod vele..Feast4 írta:Szóval egyenlőre még mindig elég inaktívan vagyunk a piacon.Szerintem ez hó végéig igy is lesz.
Filipe Luis-Fabinho szél már-már erősebb lesz mint a mienk bakker..Bob_Marley írta:Ha a Ticoba megy Fabinho azért morci leszek.Gaítan után még egy univerzális nagyon jó focistát begyűjteni 20 milliókért.....nagyon érzik ezt.
Nem is értem, hogy nálunk miért nem kerül szóba. Vele és Umtiti-vel jól állnánk hátul még akkor is, ha Verma és Adriano lépnének.Bob_Marley írta:Ha a Ticoba megy Fabinho azért morci leszek.![]()
palesz77 írta:Kicsoda, Umtiti? Sehol nem olvastam ilyet, Barcát írják twitteren csak. Balhátvéd kérdés is megoldódna vele gondolom, úgyhogy engem nem zavarna, valamiért szimpatikus gyerek.Feast4 írta:Kár hogy leszerződött a Dortmundhoz.
Logika is van benne, de a Mundo ontja magából a hülyeséget folyamatosan, úgyhogy még várnék vele.
így van, ahogy gt írja.Gareth Tello írta:Viszont július 1. előtt el is veszíthetjük, nem? Például ha mondjuk a Napoli ajánl érte 15 milliót, a Villarreal erről tájékoztat minket, de mi ezt az összeget nem akarjuk kifizetni, akkor a Villarreal nyugodtan elfogadhatja a Napoli ajánlatát.palesz77 írta:Júli 1-től 15-ig visszavásárlási opciónk van rá nem? Megcsinálhatjuk azt, amit a Real Moratával, hogy megvesszük és drágábbért küldjük is tovább.
Barcelona have only 3.5M buy-back option on Villarreal player Denis (22) from 1 to 15 July. Before and after, first option. [@gerardromero]
Lehet, hogy én értelmezem rosszul az egészet, annyi különböző dolgot lehetett az utóbbi napokban olvasni az ügyről, hogy kicsit már kezdek belezavarodni.
Samper írta: Én azt nem tartanám tragédiának, ha a B-ből is fel lehetne jutni.
Ha ez összejön, Bartra helyére jönne. Ha megy Verma és Adriano, akkor még mindenképpen igazolni kell a védelembe. De ha Masche is megy, akkor végképp és magas minőséget. És akkor még nem beszéltünk arról, megoldható-e Dani Alves pótlása belső erőből. Én azt nem tartanám tragédiának, ha a B-ből is fel lehetne jutni.visca el barca írta:Barcelona are finalizing the deal on Lyon centre back Samuel Umtiti (22). He will sign a five-year deal. Can also play left back [md]
Viszont július 1. előtt el is veszíthetjük, nem? Például ha mondjuk a Napoli ajánl érte 15 milliót, a Villarreal erről tájékoztat minket, de mi ezt az összeget nem akarjuk kifizetni, akkor a Villarreal nyugodtan elfogadhatja a Napoli ajánlatát.palesz77 írta:Júli 1-től 15-ig visszavásárlási opciónk van rá nem? Megcsinálhatjuk azt, amit a Real Moratával, hogy megvesszük és drágábbért küldjük is tovább.
Valóban, de a lényegen nem változtat. Nem a pletykákról híresek.Erxy írta:pláne mert rádió.
Júli 1-től 15-ig visszavásárlási opciónk van rá nem? Megcsinálhatjuk azt, amit a Real Moratával, hogy megvesszük és drágábbért küldjük is tovább.Erxy írta:ha nem hozzánk jön, egy fillért sem fogunk keresni rajta
nem a miénk a jatekjoga.
Már ki kellett volna, de nem tették, pedig ki se derült róla hogy milyen játékos, én ezt sajnálom legjobban. Mondjuk annyit hozzá tenne a játékhoz mint Arda a középpályán, de hát ő sztár ugye..ZBarca írta:Egyébként lehet, hogy hülyeség, de akár Douglast is ki lehetne próbálni Alves posztján.Az előszezonban nem tolta rosszul, meg szegénynek balszerencséje is volt a sérülésekkel, de azért hátha... Jó, persze nem túl nagy az esélye annak, hogy beválik, de talán egy próbát megér.
pláne mert rádió.palesz77 írta:, de a Rac1 nem példányszámnövelő cikkeket szokott írni, szóval valami alapja tuti tényleg van.
ha nem hozzánk jön, egy fillért sem fogunk keresni rajtapalesz77 írta:Mindenesetre ha nem jön hozzánk, akkor legalább egy 10-15 milliót remélem keresünk rajta.
Kicsoda, Umtiti? Sehol nem olvastam ilyet, Barcát írják twitteren csak. Balhátvéd kérdés is megoldódna vele gondolom, úgyhogy engem nem zavarna, valamiért szimpatikus gyerek.Feast4 írta:Kár hogy leszerződött a Dortmundhoz.
Kár hogy leszerződött a Dortmundhoz.tibor1158 írta:http://barcanoticias.blog.hu/2016/06/04 ... e_sajtohir