Javier Mascherano (31) still has doubts about staying at Barcelona. The club offering a contract renewal won't change that. [rac1]
Érdekes. Nagy érvágás lenne, ha ő is menne, de a Rac1 nem példányszámnövelő cikkeket szokott írni, szóval valami alapja tuti tényleg van.
Barcelona met yesterday again with the agent of Villarreal attacker Denis Suarez (22). The player has better offers from other teams. [ser]
Lehet mégse jön..

Mondjuk nála nem csoda, hogy nincs olyan szintű kötődés a klubhoz, 1 évet töltött összesen a Masia kötelékében, aztán ment is a Sevillába. Lehet úgy van vele, hogy a pénz se sok, játszani se játszana annyit, úgyhogy inkább megy máshova.. Logikusan belegondolva nem lenne hülye ötlet részéről, de én nem örülnék azért neki. Mindenesetre ha nem jön hozzánk, akkor legalább egy 10-15 milliót remélem keresünk rajta.
Feast4 írta:Kár hogy leszerződött a Dortmundhoz.
Kicsoda, Umtiti? Sehol nem olvastam ilyet, Barcát írják twitteren csak. Balhátvéd kérdés is megoldódna vele gondolom, úgyhogy engem nem zavarna, valamiért szimpatikus gyerek.
Logika is van benne, de a Mundo ontja magából a hülyeséget folyamatosan, úgyhogy még várnék vele.