Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanaz a sztori, folyamatosan. LE volt a negyedik edző, akinél még 3. számú hátvédnek sem tudott előlépni, 25 évesen... kell még valamiről beszélnünk?mess2009 írta:csak azt nem értem miért nem mondja ki senki: a Bartra sztori előadóját úgy hívják, hogy LE. csak rajta múlott !! hogy nem egy másik Piqué nevelődött hanem egy megtört karrier és nem ő az egyetlen.
Nem játszattuk eleget, így lecsökkent 8 millióra a kivásárlási ára. Thiagoval ugyanez volt 2013-ban, csak ő 25-ért volt vihető így.ktm írta:En csak azt nem ertem, hogy miert csak 8 milla?
Alfa írta:A jövő kapitánya távozott ma.
Enyhe túlzással, de én is ebben reménykedtem, minden benne volt a srácban, hogy meghatározó alakja legyen a csapatnak. Puyol mentoráltjaként kezdhette a karrierjét, most is a legenda egyengeti útját.Alfa írta:A jövő kapitánya távozott ma.
+1 Nagyon összefoglaltad amit én is így gondolok, szomorú vagyok de legalább megkapja remélhetőleg amit meg is érdemelneAlfa írta:A jövő kapitánya távozott ma. A klub iránti feltétlen szeretete és hűsége igazán példamutató. Soha egy rossz szava sem volt pedig bőven nem azt kapta amit megérdemelt volna. Nagyon remélem, hogy Dortmundban kitudja magából hozni azt a tehetséget ami benne van. Mindent bele Marc, hiányozni fogsz.
Nem szeretek egy-egy foszlányt kimásolni, de azért na.Alfa írta:A jövő kapitánya távozott ma.
Szerintem is.brownieheaven írta: De az is lehet, hogy csak az én utolsó keserves reményfoszlányom
Az világos hogy megállapodtak és 100% ott folytatja, a klub viszont papíron még felajánlhatja a bvb-nek, hogy nem kell a teljes kivásárlási összeget kiperkálni, amennyiben lehet rá opciónk. Nem tudom ez így mennyire reális, de mivel a Dortmund hivatalos honlapja is írta hogy még bizonyos dolgokon meg kell állapodni a Barcával, szerintem benne lehet valami ilyesmi.Tromort77 írta:https://twitter.com/barcastuff/status/7 ... 0243158016brownieheaven írta:Amúgy meg annyi hivatalos jelenleg, hogy Bartra átment az orvosin megegyeztek, a BVB meg kifizetné a kivásárlásit. De fixnek még semmi se fix, bőven benne van, hogy mondjuk olcsóbban adjunk túl rajta, de opcióval. Bár nagy reményeket ehhez se fűznék, főleg a mai nap fordulatainak fényében.
https://twitter.com/barcastuff/status/7 ... 0243158016brownieheaven írta:Amúgy meg annyi hivatalos jelenleg, hogy Bartra átment az orvosin megegyeztek, a BVB meg kifizetné a kivásárlásit. De fixnek még semmi se fix, bőven benne van, hogy mondjuk olcsóbban adjunk túl rajta, de opcióval. Bár nagy reményeket ehhez se fűznék, főleg a mai nap fordulatainak fényében.
Matyi ezerszer jobb, mint Bartra, illetve milyen kitartásról beszélsz? Nagyon jól tudta, hogy semmi esélye bekerülni a csapatba és teljesen feleslegesen ült évekig.MessiNeymarSuarez írta:Zseniális, nem ugy volt hogy nem megy el
Senki sem Alvesen kivül amig nem igazolunk a helyére?!
gratula, majd veszünk helyette 20 millioért 30+ éves Matyi 2-t, biztos jobban megéri... Legalább egy visszavásárlási opciot bele biggyesztettek volna...
Köszönünk Bartra mindent! Kivételes kitartás sajnos nem lett dijjazva...
Tuchelnek kell egy védő, aki elosztogatja a labdákat, ezért igazolja le Bartrát, így ha csak az edzéseken nem rontja el annyira, biztosan meg fogja kapni a lehetőséget. Ebből a szempontból sem Sokratis, sem Subotic nem jobb nála.visca el barca írta:sokratisnál nem tartom jobb védőnek, sőt suboticnál sem... viszont a szerb mostanában állandóan sérült és ha csak tuchel nem parancsolja hátra bendert vagy gintert, akkor akkor van esélye h beverekedje magát a kezdőbe. annak örülök h vége ennek a cécónak körülötte. neki is jó, nekünk is jó így. sok sikert neki!
pedig mennyivel egyszerűbb fikázniTromort77 írta:Mivel kifizették a kivásárlási árát így nem lehetett semmilyen záradékot beletenni.
Mivel kifizették a kivásárlási árát így nem lehetett semmilyen záradékot beletenni.MessiNeymarSuarez írta:Zseniális, nem ugy volt hogy nem megy el
Senki sem Alvesen kivül amig nem igazolunk a helyére?!
gratula, majd veszünk helyette 20 millioért 30+ éves Matyi 2-t, biztos jobban megéri... Legalább egy visszavásárlási opciot bele biggyesztettek volna...
Köszönünk Bartra mindent! Kivételes kitartás sajnos nem lett dijjazva...