Minek?Miért?Hova?

Igazából pont ez a jó, hogy SR, Arda, Rafinha és Denis is tud legalább 2 poszton játszani, univerzálisak, úgyhogy én nem félek attól, hogy ne jutna nekik elég játékidő.Én amikor néztem idén Villareal meccset, Denis mindig szélen játszott. Igaz, nem Neymar és Messi pozíciójában, hanem kicsit hátrébb, de akkor is szélen tolta. Persze lehet belőle Iniesta helyettesítő játékos is, de arra ott van Arda és Rafinha is (meg SR)
Én amikor néztem idén Villareal meccset, Denis mindig szélen játszott. Igaz, nem Neymar és Messi pozíciójában, hanem kicsit hátrébb, de akkor is szélen tolta. Persze lehet belőle Iniesta helyettesítő játékos is, de arra ott van Arda és Rafinha is (meg SR)S.Agüero írta:Milyen kettő? Denis középpályán, meg előre hozunk valakit.De az MSN mellé minek két ilyen játékos? Nem értem. Felesleges pénzkidobás, úgy sem fognak játszani sokat.
Amig az MSN 100 gól körül termel szezononként, nem hiszem, hogy azon kéne siránkozni, hogy kp-k kevés gólt szereznek. Persze nem lenne rossz egy gólerős kp, de csak akkor, ha az alapvető feladatkörén túl, és nem annak rovására szerezne találatokat.Yokozuna írta:Mit látnak ebben a Denis Suarezben? Miért nem hagyják ott ahol van, ha még követelődzik is? Ha már középpályás, akkor egy olyan kéne, aki nagy néha gólokkal segíti ki a csapatot. A jelenlegiek közül gólt lőni csak Rakitic tud, ő se valami sokat.
Akkor szerintem hozzunk valami csatárt, aztán tegyük be középre, akkor tuti sok gólt lőnénk.Yokozuna írta:Mit látnak ebben a Denis Suarezben? Miért nem hagyják ott ahol van, ha még követelődzik is? Ha már középpályás, akkor egy olyan kéne, aki nagy néha gólokkal segíti ki a csapatot. A jelenlegiek közül gólt lőni csak Rakitic tud, ő se valami sokat.
20 éves, de 50-nek néz ki.Varatrix írta:Több helyen látom KH-nak Mauricio Lemost (Las Palmas) eről valaki valamit. a játékáról ssb?
A hírek szerint a BVB is Hummels utódját látja benne, van is benne valami. Mármint hogy stílusa alapján nagyjából menne neki az a szerepkör.Alcantara írta:...
roby122 írta:BREAKING: Carles Puyol (Bartra menedzsere) megtalálta a köztes megoldást, így Bartra 2020-ig hosszabbít hamarosan a katalánokkal, viszont a következő egy vagy két szezont kölcsönben tölti egy másik csapatnál. A BVB és a Valencia a legnagyobb esélyes.
Remélem, hogy akkor a Valencia lesz a befutó. Így legalább szem előtt is van, na meg a ligában játszik, ez a fő szempont. Mustafival remélem ott lesz a kezdőben.
Dortmundnál azért nem biztos, hogy biztos lenne a helye a kezdőben, bár elment Hummels, de nem hiszem, hogy Bartra ott kezdő lenne, és a lényeg most az, hogy 1-2 éven keresztül folyamatos játéklehetőséget kapjon.
Az MU sem lenne még rossz állomás, de az ilyen Spurs,Arsenal ahol 3-an vannak előtte, azokat hanyagolni kéne.
Van benne valami sajnos, ha visszavásárlásival eladjuk, lehet bátrabban játszatják, meglátjuk. Én még reménykedek, hogy jól sül el..LG írta:Pontosan! Viszont nem is tudtam, hogy Puyol a menedzsere. Mióta?Feast4 írta:Ezt kellett volna csinálni 3 évvel ezelőtt!27-28 éves korára visszakerül majd közlik bocs srác nem kellesz!El kéne adni visszavásárlásival!
Pontosan! Viszont nem is tudtam, hogy Puyol a menedzsere. Mióta?Feast4 írta:Ezt kellett volna csinálni 3 évvel ezelőtt!27-28 éves korára visszakerül majd közlik bocs srác nem kellesz!El kéne adni visszavásárlásival!roby122 írta:BREAKING: Carles Puyol (Bartra menedzsere) megtalálta a köztes megoldást, így Bartra 2020-ig hosszabbít hamarosan a katalánokkal, viszont a következő egy vagy két szezont kölcsönben tölti egy másik csapatnál.
Tökéletes lenne és nagyon úgy néz ki, hogy így fog történni.palesz77 írta: Hát ez nem lenne rossz, bár így is pénztől esnénk el, de jelen esetben nem zavarna.
Ezt kellett volna csinálni 3 évvel ezelőtt!27-28 éves korára visszakerül majd közlik bocs srác nem kellesz!El kéne adni visszavásárlásival!roby122 írta:BREAKING: Carles Puyol (Bartra menedzsere) megtalálta a köztes megoldást, így Bartra 2020-ig hosszabbít hamarosan a katalánokkal, viszont a következő egy vagy két szezont kölcsönben tölti egy másik csapatnál.
Könyörgöm, ne törjünk már felette pálcát, amikor nem tudunk semmi pontosat..Tobias88 írta:Azért inkább, mert mint kiderült pénzéhes és ez sosem volt szimpatikus számomra
Igen, Viettoval egyáltalán nem egy poszt, úgyhogy alapból ki se zárnák egymást. Denis szerintem leginkább Ini helyettesítésére jön, a válogatottban is ott játszott.S.Agüero írta:Szerintem Denis-t középen fogjuk játszani, de majd kiderül.
Hát nem tudom, 20-ért vették, nem játszott kb semmit, szerintem annál olcsóbban is el lehetne hozni. 15-ért kb, meg változók, ha beválik - akkor meg úgyse sajnálnánk azt a plusz 10 milliót rá.Tobias88 írta:De Vietto se lenne olcsó szerintem, főleg ha mi akarjuk megvenni.
Hát ez nem lenne rossz, bár így is pénztől esnénk el, de jelen esetben nem zavarna.roby122 írta:BREAKING: Carles Puyol (Bartra menedzsere) megtalálta a köztes megoldást, így Bartra 2020-ig hosszabbít hamarosan a katalánokkal, viszont a következő egy vagy két szezont kölcsönben tölti egy másik csapatnál. A BVB és a Valencia a legnagyobb esélyes.
Remélem, hogy akkor a Valencia lesz a befutó.
De az MSN mellé minek két ilyen játékos? Nem értem. Felesleges pénzkidobás, úgy sem fognak játszani sokat.S.Agüero írta:Szerintem Denis-t középen fogjuk játszani, de majd kiderül.Tobias88 írta:De Vietto se lenne olcsó szerintem, főleg ha mi akarjuk megvenni. Ha meg ezt nézzük, hogy mennyivel drágább mint Denis, akkor inkább utóbbi. Azért inkább, mert mint kiderült pénzéhes és ez sosem volt szimpatikus számomra
Szerintem Denis-t középen fogjuk játszani, de majd kiderül.Tobias88 írta:De Vietto se lenne olcsó szerintem, főleg ha mi akarjuk megvenni. Ha meg ezt nézzük, hogy mennyivel drágább mint Denis, akkor inkább utóbbi. Azért inkább, mert mint kiderült pénzéhes és ez sosem volt szimpatikus számomra
Atletico forward Luciano Vietto (22) is awaiting events after his agent offered him to Barcelona, who are open to signing him. [md]Gareth Tello írta:Vietto nem lenne egy rossz opció, ha már fiatal támadókról van szó, de meg lennék lepve, ha egy szezonnyi madridi padozás után eljönne hozzánk, szintén padozni.
Teljesen igazad van,mint valami rossz zsidó úgy sajnáljuk a pénzt pedig van szarásig.crixus írta:Nem értem a klub igazolási politikáját, bár idén még nagyon az elején vagyunk a nyári "műsornak".
Sír mindenki, hogy nincs pénz meg xy drága, olcsóbb megoldás kell, stb.
Egyrészt,oké, cserejátékosokra ne adjunk ki egy vagyont, de amit eddig csináltunk az pont ennek az ellenkezője. Mathieu - 20 millió, Vidal - 18+ 4, Turan - 34 + 7 holott egyik sem a kezdőbe jött... Most pedig ott tartunk, hogy a kezdőbe kellene egy jobb bekk, de 40 millió körüli összeg sok? Holott a Barca, mint márkanév az egyik legkelendőbb a világon. Mert jó, ha Mascherano marad lehet még halogatni a középhátvéd-kérdést és hozni egy Lemos típusú fiatalt olcsóbban, aki vagy bejön vagy nem, de nehogy már nekimenjünk a szezonnak a vészmegoldás Roberto-val és azzal a Vidal-lal akire Lucho kifejezetten nem számít...
Egész jól teljesített idén, habár nem volt betonkezdő, szépen meg lettek osztva a játékpercek közte és Palencia között, egészen utóbbi áprilisban elszenvedett sérüléséig. Összességében nem hiszem, hogy jelenleg van olyan szinten, hogy egyből sokat tudna segíteni a nagycsapatnak is az adott poszton, viszont talán nem lenne rossz ötlet felhívni az előszezonra, hátha mégis meggyőzi Luis Enriquét.tatesz1990 írta:Házon belül nem lehetne megoldani a JHV posztot? Godswillal például mi a helyzet? Tavaly láttam őt pár ifi BL meccsen, és ígéretesen mozgott.