Bartra: hát a Valencia szerintem messze a leggyengébb a névsorból, szóval nem igazán örülnék neki. Legyen inkább Liverpool, Klopp focijában el tudnám képzelni.Marc Bartra (25), who has also offers from Sevilla, Tottenham, Liverpool and Man United, prefers to join Valencia. Decision after Euro. [md]
Ennek örülnék, jó helyen lenne ott. Még Adjuk Halilovicot is, aztán ingyen lesz a jobbhátvédjük..![]()
Amúgy meg Nolito for prez, ma is lőtt egy szépet.Mondjuk még mindig nem ő a nyerő nálam, de ha közte, vagy Gameiro között kéne választanom, akkor inkább ő. A franciát amúgy nem akarja eladni a Sevilla, 40 millió vagy nem jön. Hát kíváncsi leszek..

Nolito jöhet. Csak nehogy egy jó EB-vel jelentősen felmennyen az ára.

Hát igen...klasszikus dél-amerikai irányitó, annak minden előnyével és hátrányával.Habar valo igaz hogy neki 4-2-3-1, 4-3-1-2 rendszerekben lenne igazan helye tizes poszton, de ezen kivul is vannak orbitalis gyengesegei. Jobb laba konkretan olyan mint nekem a bal, fizikuma gyenge, eppen ezert a mezonymunkaja is. Elmultak mar azok az idok amikor valaki csak a latasabol es technikajabol megelt (Valderrama, Valeron, stb), bar Jamesnel meg ezek sem kiemelkedoen jok. Serie A lassu jatekaban meg tudna tundokolni, de mashol mar lefele logna ki erzesem szerint.
Es akkor meg nem is emlitettem a hozzaallasbeli gondjait...