Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.01. 17:20:03

visca el barca írta:dzsémszet is láttuk mekkora király volt. azóta is tartja a bomba formáját...
Off: szerintem James egyáltalán nem rossz játékos, csak a Real jelenlegi játékrendszerében nincs olyan poszt, ahol igazán jól tudna érvényesülni. Kb. mint olyan a helyzete, mint Fabregasnak nálunk, de megnézném máshol mit alkot.

Blinddel és a hollandokkal kapcsolatban viszont egyet értek. A 2014-es VB-n nagyon ígéretesnek tűnt néhány játékosuk, de azóta sehol sincsenek, amit sajnálok. :(
noname
Llegenda del Barça

2016.06.01. 17:17:55

Blind katasztrófa lenne. Az MU-ban rendszerint pocsék teljesítményt nyújt. Középső védőnek egyértelműen Marquinhos lenne jó. Alves pótlására sajnálom h Vidal nem vált be. LE-nek nem szokása csak úgy kiakadni valakire és nem haragtartó (lásd Pique, aki padra volt száműzve, amikor rosszul játszott és azzal válaszolt h formába hozta magát), így még reménykedem h Vidal összekapja magát és kiérdemel még egy esélyt. Középső védőnek nem ilyen másodrangú játékosokat kéne nézni, mint Blind. Akkor már inkább legyen Mathieu kezdő(aki mellesleg a felmerült nevek nagy részénél még mindig jobb !középső! védőként). Semmi bajom a vérfrissítéssel. Masch-ot megértem teljes mértékben, Alvest pedig már idén padra száműzte, volna és LE is, ha Vidal nem szúrja el az esélyét. Nem hiszem h olyan vészes lenne a helyzet. A védelmünk legstabilabb emberei közül csak Masch távozik. A többiek nem sok vizet zavartak, igen, Alves se, akinél SR átlagban jobb volt szezon elején. Tudom h SR formája némileg visszaesett a szezon végére, de azért ne feledjük h ez volt az első szezonja, amikor rendszeresen játszott, így lehet fizikailag se bírta.

Más posztokon: Turant nem írnám le. Még nem. Meglátjuk jövőre.
A Fifa egy szégyen
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.01. 17:16:32

Tromort77 írta:Nem csinált semmit? Egy év alatt 55 meccs a Mu-ban nem semmi. Nyílván ez egy gyengébb Mu, dehát akkor is könyörgöm. Az meg, hogy-hogy jön ide Rodriguez-zel mi van vagy éppen az apja mekkora spíler volt. #-o
Úgy hogy a gyerek egy fogalmatlan balfék aki egy Eb-n mutatott valamit akár csak James és az apja hátán mászott fel aminek hála LvG holland mániája látótérbe került. :D Ennyiből él.Nem adok egy szezont és irány vissza Hollandiába.

De mindegy végülis.Te látsz benne valamit mű meg csak a kínlódó agóniát.Szerintem egyikünk se fog meggyőzni az igazáról ahogy te se arról minket hogy neki nagy csapathoz bármi köze lehet.
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.01. 17:11:13

Feast4 írta:Igen ennyi erővel itt van nekünk Matyi kb. egy kaliberűek annyi hogy a franciák látom a szándékot és az akaratot ami apuci kicsi fiában nincs meg.
Igen, pont ezért nem kéne még ide Daley bátya is. :D Cserének tökéletes Mátyásunk is ide, de ezen nem is érdemes oldalakat vitázni. Másképp látjuk Tromort.
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.01. 17:07:43

MQuCsabi írta: Egyébként a padra sem másodosztályú játékosokat kell igazolni.
Igen ennyi erővel itt van nekünk Matyi kb. egy kaliberűek annyi hogy a franciák látom a szándékot és az akaratot ami apuci kicsi fiában nincs meg.
Kép
Tromort77

2016.06.01. 17:03:00

Nem csinált semmit? Egy év alatt 55 meccs a Mu-ban nem semmi. Nyílván ez egy gyengébb Mu, dehát akkor is könyörgöm. Az meg, hogy-hogy jön ide Rodriguez-zel mi van vagy éppen az apja mekkora spíler volt. #-o
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.01. 16:59:28

Azt, hogy ő játszotta Smallinggal a legtöbbet azt annak a számlájára írd, hogy Rojo a 3/4 szezonban sérült volt szerencsétlen, plusz a komplett védelem kidöglött előle egymást váltva. A védelemben egyedül Smalling tartotta a lelket, szerintem egyedül ő ér valamit. Egyébként a padra sem másodosztályú játékosokat kell igazolni.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.01. 16:57:28

dzsémszet is láttuk mekkora király volt. azóta is tartja a bomba formáját...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.01. 16:48:20

barca0417 írta:de néztem a 2014-es VB-t, ahol Blind jól játszott balhátvédként, jobban mint Matyi vagy Adriano akár...
Két éve volt!És se előtte se utána nem csinált semmit illetve ez nem igaz visszafelé fejlődött!

Meg se karcolja amilyen az apja volt!
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.06.01. 16:46:06

Ha már Vidal szóba került,hogy biztos Lucho látja mi a gond vele...De ő kérte,hogy igazoljuk le!Vettük 18M elvinnék 10M Egy év alatt bukunk rajta a fizetésével együtt elég szépen.A külömbözetet ki fogja állni?Simán levonnám a szakmai stáb fizetéséből+ jutalmából.
barca0417
Entrenador del Barça

2016.06.01. 16:33:06

Igen én jó ötletnek tartanám Blindet, és igen, én nem néztem United meccseket, de néztem a 2014-es VB-t, ahol Blind jól játszott balhátvédként, jobban mint Matyi vagy Adriano akár..
És az, hogy mellette középső védőként is használható, csak plusz pont. Szóval egyáltalán nem lenne rossz ide. Nyilván nem ő a megoldás minden bajunkra, de eggyel "beljebb" lennénk vele.
Kép
Tromort77

2016.06.01. 16:12:33

visca el barca írta:
na ha valaki akkor pont én nem élek a nagy nevek bűvöletében... főleg ha védőkről van szó a barca kapcsán :D egyébként a gyerek annyira béna támadásban és a kombinatív játékban (hiába ajax nevelés) hogy rossz volt nézni. jó a mu-ban nem is voltak meg hozzá a játszótársak, de kezdőbe kevés, inkább nyomassuk matyit, a padra meg úgysem fog eljönni.
Játszótársak nélkül nehéz kombinatívnak lenni, főleg ha semmi mozgás nincs az adott csapatban. Mert a Mu-ban semmi nem volt. Nyílván kevés a kezdőbe, nem is oda szánná szerintem senki. De Alba mögé teljesen jó lenne + több poszton is lehetne csere. Ez az úgysem jönne el dolgot nem értem. Mourinho nem tart rá igényt. Szerintem inkább idejön címekért harcolni hacsak csere is mintsem elmenjen egy gyengébb csapatba ahol nincs esélye nyerni semmit sem.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.01. 16:06:38

Tromort77 írta:Csak tipikus, hogy le kell fikázni mindenkit aki nem nagy név és nem kerül 60 csillióba.
na ha valaki akkor pont én nem élek a nagy nevek bűvöletében... főleg ha védőkről van szó a barca kapcsán :D egyébként a gyerek annyira béna támadásban és a kombinatív játékban (hiába ajax nevelés) hogy rossz volt nézni. jó a mu-ban nem is voltak meg hozzá a játszótársak, de kezdőbe kevés, inkább nyomassuk matyit, a padra meg úgysem fog eljönni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.01. 15:55:22

Nem Blind ára vagy a presztízse a gond engem mereven ez a része hidegen hagy.Hanem az hogy teljesen analfabéta az MU játékához is.Akkor a mi lényegesen kombinativabb stílusukat hogy venné át.Gyenge pontatlan lélektelen.Csak azért mert holland került az MUba.

Ha valami félelmetes zavar miatt ide kerül én tökön lövöm magam!A jelenlegi holland keret bármelyik tagjával kapcsolatban ez a véleményem!
Kép
Tromort77

2016.06.01. 15:44:36

Nincs komoly valóság alapja, hogy egyáltalán elgondolkoztak volna a leigazolásán. De nem lenne egy elvetemült ötlet. Csak tipikus, hogy le kell fikázni mindenkit aki nem nagy név és nem kerül 60 csillióba. Vele pont, hogy előre játékban van gond. De a balosunk rendre visszahúzodóbb, ebbe a képbe illene és Alba cseréjének tökéletes lenne és nyújtana pár variációs lehetőséget. Védekezésben nem vele volt a baj a Mu-nál. Egyébként Ő és Smalling játszottak a legtöbbet, mindketten 55 meccset játszottak. Elég sokat mond, hiába volt gyenge szezonja a MU-nak. Védekezésben holtversenyben a legkevesebb gólt kapták(5el többet mint mi) a bajnokságban. Ennek a védelemnek volt az oszlopos tagja ami nem rossz ajánlólevél szerintem.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.01. 15:27:50

aki blind után ácsingózik, sztem idén egy MU meccset sem látott. teljesen fogalmatan gyerek, ha megvesszük, felkötöm magam az első fára
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.01. 15:19:49

Én sok MU meccset megnéztem idén, köszönhetően egy jóbarátomnak. Blind teljesen fogalmatlan védőként. Egyesek szerint jól lát és passzol és szűrőként jó lenne, ebben ne mtudok nyilatkozni, de az biztos, hogy semmiképp sme szeretném nálunk látni védőként.
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2016.06.01. 15:14:53

Blind nem lenne rossz egyáltalán. Nem a kezdőbe jönne, de Mathieu-nél jobb alternatíva a baloldalra Alba mögé, és mivel középen is bevethető, egy személyben kiválthatja Vermaelent és Adrianot is.
Vidallal nem tudom mi történt, én nem láttam rossznak a meccseken, de nyilván Lucho tudja. De mindenesetre érdekes, hogy Vidal van elővéve, nem a szuper lusta török aki egy db sprintet nem nyomott mióta álmai klubjába igazolt jó drágán...
Érdekes nyár lesz, kijöhetünk nagyon jól is belőle, de lehet tragikus is a végkimenetel.
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.01. 15:09:46

palesz77 írta:
Tobias88 írta:Kizártnak tartom hogy 40et elkérjen az Arsenal érte, bőven le lehet alkudni.
Tök őszintén kérdezem, hogy mi okuk lenne olcsóbban elengedni? Az egyik legnagyobb tehetség a posztján Európa szerte - mondjuk engem még mindig nem nyűgözött le, de attól még így van számontartva -, nekik sincs jobb megoldásuk a posztra, és igazolni se egyszerű oda manapság.. Mitől játszanának szeretetszolgálatot, mint ahogy mi szoktuk? Szerintem 40-nél még többet is képesek elkérni..
Sőt szerintem ő egy jó 50-60 millió közötti üzlet lenne!Hianyposzt világszinten is!
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.01. 14:55:09

palesz77 írta:
MessiNeymarSuarez írta:A SPORT katalán lap szerint bejelentkeztünk Marquinhosért, első menetben 40 milliós árral, elvileg a játékos menni szeretne Franciaországból.
Ennyiért elküldik a mezét, meg egy pár stoplisát. Nem mintha nem lenne reális érte, de a PSG nem adja el ennyiért, ebbe szinte biztos vagyok. Max ha az asztalra csap erélyesen, de azt meg úgyse fog.
Szerintem is. Ott is kb olyan az anyagi helyzet, hogy a klubtulaj sejk pár nap alatt összekeresi az árát, nincs okuk elengedni, csak akkor ha tényleg lépni akar, akkor viszont nem tudnak mit tenni.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.06.01. 14:50:57

MessiNeymarSuarez írta:A SPORT katalán lap szerint bejelentkeztünk Marquinhosért, első menetben 40 milliós árral, elvileg a játékos menni szeretne Franciaországból.
Ennyiért elküldik a mezét, meg egy pár stoplisát. Nem mintha nem lenne reális érte, de a PSG nem adja el ennyiért, ebbe szinte biztos vagyok. Max ha az asztalra csap erélyesen, de azt meg úgyse fog.
csababarca írta:Szerintem Bartran kívül senki nem fog elmenni, és nem is nagyon jön ember.
Mindig be van harangozva a nagy jövésmenés, aztán még a sallangtól sem tudunk megszabadulni.
Szerintem még Adriano és Verma is távozik, de Alveséket én se hinnék - Douglas még nyilván, de ő meg nem is kerettag kb. :D Max Vidal, ha tényleg valami olyat csinált év közbe, de akkor is megvan a jobbhátvéd poszt.
Tobias88 írta:Kizártnak tartom hogy 40et elkérjen az Arsenal érte, bőven le lehet alkudni.
Tök őszintén kérdezem, hogy mi okuk lenne olcsóbban elengedni? Az egyik legnagyobb tehetség a posztján Európa szerte - mondjuk engem még mindig nem nyűgözött le, de attól még így van számontartva -, nekik sincs jobb megoldásuk a posztra, és igazolni se egyszerű oda manapság.. Mitől játszanának szeretetszolgálatot, mint ahogy mi szoktuk? Szerintem 40-nél még többet is képesek elkérni..
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.06.01. 14:50:17

A SPORT katalán lap szerint bejelentkeztünk Marquinhosért, első menetben 40 milliós árral, elvileg a játékos menni szeretne Franciaországból.

Nem bízok benne, szerintem max kényszermegoldást hozunk a ligából, de nagyon jó lenne ha tévednék, ha beválik mindenképp megérné az a 40-50 millió euro, cserébe minimum 10 évre meglenne oldva az egyik KH post, nem is akármilyen kaliberrel.

Emellett ha jól tudom, jobbhátvédet is elég jól tud játszani, szóval ha Alves el megy, addig valószínű jól le tudná hozni a posztot, amíg nem találjuk meg az ideális játékost a JHV posztra.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.01. 14:11:50

Szerintem Bartran kívül senki nem fog elmenni, és nem is nagyon jön ember.
Mindig be van harangozva a nagy jövésmenés, aztán még a sallangtól sem tudunk megszabadulni.

Hozzátenném, nem is nagyon igazolnék, max cserecsatárt ha van olyan, meg védőt, de azt elkönyveltem 4 éve hogy nem veszünk értelmeset.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Feast4
Director del Fútbol

2016.06.01. 14:08:22

Tobias88 írta: Inigo meg évek óta ugyan azon a viszonylag magas szinten játszik, de szerintem nem Barcelona szint
Figyelemmel arra hogy milyen embereket vettünk az evek alatt simán az.De szóba sincs sajnos.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2016.06.01. 13:54:05

Marad egyáltalán védő játékos a keretben?
Le vagyok maradva a hírekkel, most akkor ami a védelmet illeti Adriano, Bartra, Verma, Mas, Alves, Vidal, Douglas rúdja áll kifelé a csapatból?
Kemény, főleg ha belegondolunk mekkora problémát szokott okozni nekünk ez a csapatrész, már ami a normális játékosok leigazolását illeti. Ki tudja hány éve volt az utolsó jó védő igazolásunk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Válasz küldése