MessiNeymarSuarez írta:A SPORT katalán lap szerint bejelentkeztünk Marquinhosért, első menetben 40 milliós árral, elvileg a játékos menni szeretne Franciaországból.
Ennyiért elküldik a mezét, meg egy pár stoplisát. Nem mintha nem lenne reális érte, de a PSG nem adja el ennyiért, ebbe szinte biztos vagyok. Max ha az asztalra csap erélyesen, de azt meg úgyse fog.
csababarca írta:Szerintem Bartran kívül senki nem fog elmenni, és nem is nagyon jön ember.
Mindig be van harangozva a nagy jövésmenés, aztán még a sallangtól sem tudunk megszabadulni.
Szerintem még Adriano és Verma is távozik, de Alveséket én se hinnék - Douglas még nyilván, de ő meg nem is kerettag kb.

Max Vidal, ha tényleg valami olyat csinált év közbe, de akkor is megvan a jobbhátvéd poszt.
Tobias88 írta:Kizártnak tartom hogy 40et elkérjen az Arsenal érte, bőven le lehet alkudni.
Tök őszintén kérdezem, hogy mi okuk lenne olcsóbban elengedni? Az egyik legnagyobb tehetség a posztján Európa szerte - mondjuk engem még mindig nem nyűgözött le, de attól még így van számontartva -, nekik sincs jobb megoldásuk a posztra, és igazolni se egyszerű oda manapság.. Mitől játszanának szeretetszolgálatot, mint ahogy mi szoktuk? Szerintem 40-nél még többet is képesek elkérni..