Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sajnos ott tartunk, hogy megnêzték a City elleni meccset, ahol bár teljesen kézben tartotta mindkêt meccset a Real és több gól volt a csapatok között tényleg úgy tűnhetett, hogy gyengêk, majd lehoztak egy tényleg nem túl jó döntőt (bár egy döntőt megnyerni kell) és ott tartunk már, hogy az egêsz Real borzasztó volt egêsz êvben, nincs semmi stílusuk, játékuk és a többi baromság.recrea írta:Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.csababarca írta:ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.
Aztán hoppá, megnyerték a BL-t, tavasszal meg minket is lefújattak a Camp-ban.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Azt aláírom, h sűrű lesz nekik a program, szükség volna a hosszabb kispadra, vagy a nagyobb rotációra, mert vannak náluk játékosok, akiket lehetne többet használni. Legalábbis kívülállóként úgy tűnik, nyilván ezt Zidane látja.
Jó, megesik.visca el barca írta:https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blankTromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blankTromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.

Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.csababarca írta:ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Pont emiatt veszélyesek, mert gyengének tűnő játékkal is tudnak nyerni,és ilyen sikert elérni,mint a BL győzelem.Nero. írta:
Nem akarom megmagyarázni a Real sikereit , mert akkor nagyon rossz vesztes lennék, de a mutatott játékuk az nagyon gyenge volt. A classico is egy óriási vicc volt. Első félidőbe amíg mi fociztunk ők addig csak buszoztak.
Én azt írtam az Atletico elleni vereségük után, hogy ha elkezdi játszatni Casemirot akkor veszélyesek lehetnek.csababarca írta:ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Szóval ha te nyersz valamit, akkor jövőre nem fog annyira izgatni, ez ám a példamutató hozzáállásNero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak
ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Bob_Marley írta:Én nem kisebbíteni akartam Zidane vagy a másikat felemelni, hanem hogy Benítez sora sajnos ott meg volt írva, hogy elkezdték fúrni, pedig ő tett hozzá ehhez a csapathoz, taktikában, játékosban. És pont az hogy Zidane pedig játékban nem tett hozzá annyit, hogy úgy beszéljünk róla mint valami megváltó. Mögé álltak a játékosok, ez sokat jelentett, de kérdem én Benítez alatt miért ment a hiszti? Játékban szerintem nem erősebb a Zidane féle csapat, tűzoltásnak fél évre jött, most lesz igazán ideje dolgozni.

Az a meccs nem azon ment el. Mellesleg Benitez használta rendesen a brazilt. Sőt, ő merte játszatni, attól függetlenül, hoogy egy noname játékos volt aki kölcsönből jött vissza, a kp-n meg hemzsegtek a sztárok. A bajnokságban is játszott a meccsek nagy százalékán, a Bl-ben 6-ból 5 mérkőzést végigjátszott. Zidane az első nyolc meccsén a ligában jegelte, egyszer játszott vagy negyed órát. Ha Benitez nem próbálgatja hamarabb az sem biztos hogy ennyit játszott volna Zidane alatt, szóval ez nem állja meg a helyét.Bob_Marley írta:És azért ne felejtsük el, hogy Casemirot ki kezdte el a helyén játszatni és ki kezdett el pl Lucassal foglalkozni? Én nem akarom Benitezt Zidanehoz vagy fordítva hasonlítani, de csúnyán megfúrták szerintem a spanyolt. Az a 4:0 is olyan, hogy igen elcseszte, kihagyta az egyik legfontosabb emberét, aki összekapcsolja a csapatát. Most a döntőben is meg előtte is nem sokat beszélünk róla, de a brazil Casemironak nagyon sokat köszönhetnek. Lehet nem egy fülén pörgetős focista, de 15 km-t közlekedik a pályán és aki szembejön elveszi a labdát.....

Meglátjuk, de én is attól tartok, hogy Perez hosszútávon most sem fogja kibírni, hogy ne kotnyeleskedjen a dolgokba. Pl. még mindig pletykálnak róla, hogy vinnétek De Geat, Navas idei szezonja után ez megint vicc kategória lenne, és aligha Zidane kérésére érkezne.Ha belegondolsz, hogy Perez megint elcseszte, de nagyon, lásd Benitez, talán észbekap, hogy sokadjára ez a kopasz francia húzta ki a szarból.
Már jàtékosként is, majd Ancelotti oldalán, mert ott Zidane se csak dísz volt, nagy szerepe volt a BL győzelemben, majd megint jött Zizou és a totális katasztrófa helyett vhogy csak lecsorgott a BL...
Érdemes James helyzetét a legfőképp megvizsgálni, konkrétan Zidane alatt nem hogy kezdő alig volt, de még csereként se ő volt az első opció és alig játszott... Régebben tudjuk, hogy a 70-80 millás playereknek folyamat játszania kellett, most mégse... Vagy ez az első jele annak, hogy Perez hagyja Zidanet, vagy nem tudom...
Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP.....
Szerintem a Pincér kész csőd volt, nincs mit rajta szépíteni. Elég ha megnézzük a 3 legutóbbi Klasszikust: Ancelottival az akkor már eléggé kipukkadó Real meg tudott minket szorongatni, pedig akkor mi nagyon jó formában voltunk. A Pincérrel hatalmas, 4-0-ás zakó. Zidane-nal győzelem idegenben.. Az pedig, hogy Benitez-t nem komálták a játékosok elég vice-versa dolog. Sok furkálódás volt ott már.
Mekkora lenne már, ha Szalai vhogy gólkirály lenne.ugyanmár. te is tudod jól, majd az éppen ügyeletes eb sztárt veszi meg 80ért
Azért Beniteznek rohadtul meg volt kötve a keze, ezt szerintem egy madridista sem tagadhatja. Ahogy ezt a fentebbi állításod is igazolja. Többek között ezért van edzőkeringő. Az pedig, hogy Benitez-t nem komálták a játékosok elég vice-versa dolog. Sok furkálódás volt ott már. Speciel én nem tartom akkora érdemnek. A pincérrel is elég eredményes volt azért a csapat, a mutatott játékot szerintem sokan túlzásba viszik. Kicsit más a szemüveg. Amikor Zidane alatt játszik gányul a csapat akkor az a "spanyol hagyatéka", ha gála van akkor meg a francia egy zseni. Ha pedig a Bl-t nézzük, pont Benitez alatt találkoztatok az egyetlen értelmes csapattal a döntőig és egy X meg egy győzelem jött össze. (hogyan az most mindegy)ferninho írta: Érdemes James helyzetét a legfőképp megvizsgálni, konkrétan Zidane alatt nem hogy kezdő alig volt, de még csereként se ő volt az első opció és alig játszott... Régebben tudjuk, hogy a 70-80 millás playereknek folyamat játszania kellett, most mégse... Vagy ez az első jele annak, hogy Perez hagyja Zidanet, vagy nem tudom...
Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP.....
Pont most olvasom, hogy Alabára hajt a Real, ő lenne Marci cseréje is egyben, alapból meg vkp - elvileg a középpályán szeretne játszani jövőre. Münchenből embert elhozni mondjuk csak lejáró szerződéssel lehet normális áron, de egy 80-90-ért lehet adják..ferninho írta:Bár ahogy ismerem Perezt egy rendes Vkp helyett idefogja hozni Pogbát azt megint felborul a KP.....