Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ostor mindegyik lába, csattan, csss.LG írta: De azt is láttuk, hogy mi van akkor, ha mindhárom elkapja a fonalat, alvilág.
Ezt én sem értem. Szerintem amig az MSN nálunk, addig mi vagyunk a favoritok mindenhol. Persze, velük is ki lehetne kapni, láttuk a szezonban. De azt is láttuk, hogy mi van akkor, ha mindhárom elkapja a fonalat, alvilág.visca el barca írta:ugyan miért lennének a legnagyobb favoritok? vagy most már idény előtt megkezdjük a fel.......at?
Amit Csaba ír, gyenge játékkal is tudtok nyerni, meg a sorsolás is kellett hozzá.ferninho írta:Sajnos ott tartunk, hogy megnêzték a City elleni meccset, ahol bár teljesen kézben tartotta mindkêt meccset a Real és több gól volt a csapatok között tényleg úgy tűnhetett, hogy gyengêk, majd lehoztak egy tényleg nem túl jó döntőt (bár egy döntőt megnyerni kell) és ott tartunk már, hogy az egêsz Real borzasztó volt egêsz êvben, nincs semmi stílusuk, játékuk és a többi baromság.
Kb olyan, mintha a Barcának a hullámvölgyben lêvő meccsei alapján jellemezném az egêsz szezonját, hogy milyen gyengêk voltak...
Ez a Real Zidane alatt igenis szépen, felszabadultan, mentàlisan rendberakva focizta végig itt a szezon vêgét, de a sok vérpistike megnézte a BL meccseket és rossz volt az egész Real egêsz êvben.
Zidane átvette a csapatot, a bajnokságban volt egy Betis elleni döntetlen, kicsit később egy Malaga elleni X, rá rögtön az Atletico elleni bukta és ennyi.
2 Döntetlen, 1 Vereség és összesen 20 bajnokija volt a Realnak, 17 győzelem, 1 vereség, az is egy Atletico ellen és 2 X.... és rossz volt a Real meg Zidane semmit nem tett hozzá meg semmi stílus meg a többi hülyesêg. Zidane alatt 72-17 a Real gólkülönbsége, 27 meccs alatt.
Február 27-én volt az Atletico elleni meccs, azóta nyert zsinórban 12 bajnoki meccset és továbbjutott mindkêt BL párharcból összesítve, majd a Döntő is lepottyant nagy nehezen.
Kêrdem ên, ha ennyire borzalmas lett volna a Real végig tudtak volna ilyen eredményeket produkálni? Mert én kétlem.
Sajnos ott tartunk, hogy megnêzték a City elleni meccset, ahol bár teljesen kézben tartotta mindkêt meccset a Real és több gól volt a csapatok között tényleg úgy tűnhetett, hogy gyengêk, majd lehoztak egy tényleg nem túl jó döntőt (bár egy döntőt megnyerni kell) és ott tartunk már, hogy az egêsz Real borzasztó volt egêsz êvben, nincs semmi stílusuk, játékuk és a többi baromság.recrea írta:Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.csababarca írta:ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.
Aztán hoppá, megnyerték a BL-t, tavasszal meg minket is lefújattak a Camp-ban.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Azt aláírom, h sűrű lesz nekik a program, szükség volna a hosszabb kispadra, vagy a nagyobb rotációra, mert vannak náluk játékosok, akiket lehetne többet használni. Legalábbis kívülállóként úgy tűnik, nyilván ezt Zidane látja.
Jó, megesik.visca el barca írta:https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blankTromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blankTromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.csababarca írta:ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Pont emiatt veszélyesek, mert gyengének tűnő játékkal is tudnak nyerni,és ilyen sikert elérni,mint a BL győzelem.Nero. írta:
Nem akarom megmagyarázni a Real sikereit , mert akkor nagyon rossz vesztes lennék, de a mutatott játékuk az nagyon gyenge volt. A classico is egy óriási vicc volt. Első félidőbe amíg mi fociztunk ők addig csak buszoztak.
Én azt írtam az Atletico elleni vereségük után, hogy ha elkezdi játszatni Casemirot akkor veszélyesek lehetnek.csababarca írta:ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Szóval ha te nyersz valamit, akkor jövőre nem fog annyira izgatni, ez ám a példamutató hozzáállásNero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak
ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Bob_Marley írta:Én nem kisebbíteni akartam Zidane vagy a másikat felemelni, hanem hogy Benítez sora sajnos ott meg volt írva, hogy elkezdték fúrni, pedig ő tett hozzá ehhez a csapathoz, taktikában, játékosban. És pont az hogy Zidane pedig játékban nem tett hozzá annyit, hogy úgy beszéljünk róla mint valami megváltó. Mögé álltak a játékosok, ez sokat jelentett, de kérdem én Benítez alatt miért ment a hiszti? Játékban szerintem nem erősebb a Zidane féle csapat, tűzoltásnak fél évre jött, most lesz igazán ideje dolgozni.
Az a meccs nem azon ment el. Mellesleg Benitez használta rendesen a brazilt. Sőt, ő merte játszatni, attól függetlenül, hoogy egy noname játékos volt aki kölcsönből jött vissza, a kp-n meg hemzsegtek a sztárok. A bajnokságban is játszott a meccsek nagy százalékán, a Bl-ben 6-ból 5 mérkőzést végigjátszott. Zidane az első nyolc meccsén a ligában jegelte, egyszer játszott vagy negyed órát. Ha Benitez nem próbálgatja hamarabb az sem biztos hogy ennyit játszott volna Zidane alatt, szóval ez nem állja meg a helyét.Bob_Marley írta:És azért ne felejtsük el, hogy Casemirot ki kezdte el a helyén játszatni és ki kezdett el pl Lucassal foglalkozni? Én nem akarom Benitezt Zidanehoz vagy fordítva hasonlítani, de csúnyán megfúrták szerintem a spanyolt. Az a 4:0 is olyan, hogy igen elcseszte, kihagyta az egyik legfontosabb emberét, aki összekapcsolja a csapatát. Most a döntőben is meg előtte is nem sokat beszélünk róla, de a brazil Casemironak nagyon sokat köszönhetnek. Lehet nem egy fülén pörgetős focista, de 15 km-t közlekedik a pályán és aki szembejön elveszi a labdát.....