Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Nero.
Llegenda del Barça

2016.06.09. 09:34:48

Örömmel látom hogy egyszerűen nem bírnak magukkal odaát, és mindent megtesznek Pogbáért. Viszont valahol nehezen hiszem el, hogy ennyire buták lennének ehhez a sporthoz hogy megint VKP nélkül akarnak játszani. Szerintem itt arról van szó, ahogy anno Puzsér is mondta, hogy a Realnak nem elég ha csak nyernek, nekik ezt a legnagyobb sztárokkal kell megtenni.

Hála Istennek hogy nem lettem RM szurkoló, tuti agyvérzést kaptam volna már Pereztől.

A Real mint a jövő évi BL favoritja? Ez nagy :lol: :lol: :lol: Az Atleticot meg hova fikázzátok? Háromszor nagyobb történet az övék mint a Leicesteré.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.06.01. 17:37:49

ÉS , ha Lajos harap is egyet, akkor még a Málna is kiszökik. :twisted:
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2016.06.01. 17:21:33

LG írta: De azt is láttuk, hogy mi van akkor, ha mindhárom elkapja a fonalat, alvilág. :D
Ostor mindegyik lába, csattan, csss.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.01. 12:30:18

visca el barca írta:ugyan miért lennének a legnagyobb favoritok? vagy most már idény előtt megkezdjük a fel.......at? :D
Ezt én sem értem. Szerintem amig az MSN nálunk, addig mi vagyunk a favoritok mindenhol. Persze, velük is ki lehetne kapni, láttuk a szezonban. De azt is láttuk, hogy mi van akkor, ha mindhárom elkapja a fonalat, alvilág. :D
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.01. 12:27:10

ferninho írta:Sajnos ott tartunk, hogy megnêzték a City elleni meccset, ahol bár teljesen kézben tartotta mindkêt meccset a Real és több gól volt a csapatok között tényleg úgy tűnhetett, hogy gyengêk, majd lehoztak egy tényleg nem túl jó döntőt (bár egy döntőt megnyerni kell) és ott tartunk már, hogy az egêsz Real borzasztó volt egêsz êvben, nincs semmi stílusuk, játékuk és a többi baromság.

Kb olyan, mintha a Barcának a hullámvölgyben lêvő meccsei alapján jellemezném az egêsz szezonját, hogy milyen gyengêk voltak...
Ez a Real Zidane alatt igenis szépen, felszabadultan, mentàlisan rendberakva focizta végig itt a szezon vêgét, de a sok vérpistike megnézte a BL meccseket és rossz volt az egész Real egêsz êvben.

Zidane átvette a csapatot, a bajnokságban volt egy Betis elleni döntetlen, kicsit később egy Malaga elleni X, rá rögtön az Atletico elleni bukta és ennyi.
2 Döntetlen, 1 Vereség és összesen 20 bajnokija volt a Realnak, 17 győzelem, 1 vereség, az is egy Atletico ellen és 2 X.... és rossz volt a Real meg Zidane semmit nem tett hozzá meg semmi stílus meg a többi hülyesêg. Zidane alatt 72-17 a Real gólkülönbsége, 27 meccs alatt.

Február 27-én volt az Atletico elleni meccs, azóta nyert zsinórban 12 bajnoki meccset és továbbjutott mindkêt BL párharcból összesítve, majd a Döntő is lepottyant nagy nehezen.
Kêrdem ên, ha ennyire borzalmas lett volna a Real végig tudtak volna ilyen eredményeket produkálni? Mert én kétlem.
Amit Csaba ír, gyenge játékkal is tudtok nyerni, meg a sorsolás is kellett hozzá.

Összeségében nem pocsék a Real játéka, ők is elfáradtak a végére, tavasszal (győztes meccsek után is) sírva keltem fel a tv elöl Barca meccs után, annál rosszabbul játszva, mint tette a Real a döntőben.

Inkább hektikusnak mondanám, valamint (szigorúan magánvélemény) amikor két játékosnak nem megy a játék, akkor halott az egész támadórészleg. A két játékos pedig Modric és Marcelo (majomnak tartom, de én még hátvédet ekkora hatással lenni egy csapat támadójátékára nem láttam).

Ha nekik nem megy, akkor senkinek nem megy, akkor megy a kínlódás, de hátul erősek annyira, h gólt kevesebbet kapnak, mint amit elöl összekaparnak. Ha ez a két játékos nem juttatja el a labdát Benzemának, bekapcsolva őt is (sztem nagyon jó center, a plusz 15 gólt hiányolom tőle, meg h elharapja a kapufát), akkor vallatni lehetne a játékukkal, akkor van a nagy semmi, mint a City ellen.

Ahhoz, h ezt kiküszöböljék, sztem sokkkal többet kellene futni/mozogni/labdát kérni az elöl lévő hármasnak, viszont ezt nem teszik meg.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.01. 12:25:23

Jól van veb, te idén is röhögtél amikor ezt írtuk, aztán tessék, ki nyerte a BL-t?
Na ugye.
El kell fogadni,hogy az a lebonyolítási rendszer nekik fekszik, még a játékosaik is ezt a stílust képviselik,ezt most nehéz jól megfogalmazni, de szerintem érthető, plusz te is írod,hogy szerencséjük van, szerinted ez változni fog? Most komolyan 8 között kaphatnak jövőre is ellenfelet a Barca,BM,Juve,PSG,AtMa, Leverkusen csomagból, kit fognak kapni?

Idén is tartottam,most is tartom,ha egy odavisszában velünk nem mérkőznek meg, akkor övék a BL, egy esetleges döntőt meg nem vívnék velük, lásd spanyol kupadöntők pl.
De odavissza mi képesek vagyunk rá,hogy kiverjük őket, idén is képesek lettünk volna rá a 4 között is, ha nem égetjük be magunkat hogy egy Ticotól kapunk 3 gólt két meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.06.01. 12:34:36-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.01. 12:10:44

ugyan miért lennének a legnagyobb favoritok? vagy most már idény előtt megkezdjük a fel.......at? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.06.01. 11:50:11

Mondjuk a BL döntőn szerintem pont nem volt gond a játékukkal, sőt az első félidőben ha vezetnek 2-3 góllal az lett volna a reális.
Az AtMa vakon volt,ahogy várni is lehetett, örök lúzer banda, vesztes kicsinyes védekező mentalitással. Sose nyernek emiatt BL-t.

A city elleni párharc volt kínszenvedés, szerintem olyan gyenge színvonalúő elődöntő párharc még sohasem volt. És nem a gólok hiánya miatt.

Mindegy, megnyerték, elmúlt, jövőre is a legnagyobb favoritok lesznek a BL-ben ez tény.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ferninho
Madridista

2016.06.01. 11:40:00

recrea írta:
csababarca írta:ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.
Aztán hoppá, megnyerték a BL-t, tavasszal meg minket is lefújattak a Camp-ban.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.

Azt aláírom, h sűrű lesz nekik a program, szükség volna a hosszabb kispadra, vagy a nagyobb rotációra, mert vannak náluk játékosok, akiket lehetne többet használni. Legalábbis kívülállóként úgy tűnik, nyilván ezt Zidane látja.
Sajnos ott tartunk, hogy megnêzték a City elleni meccset, ahol bár teljesen kézben tartotta mindkêt meccset a Real és több gól volt a csapatok között tényleg úgy tűnhetett, hogy gyengêk, majd lehoztak egy tényleg nem túl jó döntőt (bár egy döntőt megnyerni kell) és ott tartunk már, hogy az egêsz Real borzasztó volt egêsz êvben, nincs semmi stílusuk, játékuk és a többi baromság.

Kb olyan, mintha a Barcának a hullámvölgyben lêvő meccsei alapján jellemezném az egêsz szezonját, hogy milyen gyengêk voltak...
Ez a Real Zidane alatt igenis szépen, felszabadultan, mentàlisan rendberakva focizta végig itt a szezon vêgét, de a sok vérpistike megnézte a BL meccseket és rossz volt az egész Real egêsz êvben.

Zidane átvette a csapatot, a bajnokságban volt egy Betis elleni döntetlen, kicsit később egy Malaga elleni X, rá rögtön az Atletico elleni bukta és ennyi.
2 Döntetlen, 1 Vereség és összesen 20 bajnokija volt a Realnak, 17 győzelem, 1 vereség, az is egy Atletico ellen és 2 X.... és rossz volt a Real meg Zidane semmit nem tett hozzá meg semmi stílus meg a többi hülyesêg. Zidane alatt 72-17 a Real gólkülönbsége, 27 meccs alatt.

Február 27-én volt az Atletico elleni meccs, azóta nyert zsinórban 12 bajnoki meccset és továbbjutott mindkêt BL párharcból összesítve, majd a Döntő is lepottyant nagy nehezen.
Kêrdem ên, ha ennyire borzalmas lett volna a Real végig tudtak volna ilyen eredményeket produkálni? Mert én kétlem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferninho 2016.06.01. 11:54:12-kor.
madridista
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.06.01. 11:33:24

visca el barca írta:
Tromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blank

:D
Jó, megesik. :D De kapus sem lehet tiszta, odapasszolja neki, mikor 3-an vannak körülötte az ellenfél játékosai közül. Neki persze fel kellett volna néznie, mielőtt visszapasszolja, elég amatőr dolog volt.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.01. 10:55:03

Tromort77 írta:Bayern Munich reject Real Madrid offer of €50M for Alaba
Elvileg 80-ért vihető. Sajnálnám, ha ott kötne ki. Bár VKP-nek szerintem nem olyan különleges.
https://www.youtube.com/watch?v=GfeYPJZeNd8" target="_blank

:D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.06.01. 10:07:33

csababarca írta:
Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
ezt ősszel is leírták, sőt tavaly tavasszal is.
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel szerintem, láthattuk,hogy a Real gyengébb játékkal is tud nyerni.(persze tudom,könnyű sorsolás,ami tény, de akkor is behúzták)
Ezeket én is bírom, x éve nincs játékuk, de azért néhány kupa leesett, meg kerestük ellenük a labdát pár meccsen. Mi lenne, ha lenne nekik.

Azt aláírom, h sűrű lesz nekik a program, szükség volna a hosszabb kispadra, vagy a nagyobb rotációra, mert vannak náluk játékosok, akiket lehetne többet használni. Legalábbis kívülállóként úgy tűnik, nyilván ezt Zidane látja.
ferninho
Madridista

2016.05.31. 22:27:47

Ahol van egy CR, aki olyan szinten már-már túlzottan maximalista, hogy ha 5 gólt rúg, akkor már hisztizik, mert nem lett meg a 6. ott nem lesznek gondok a jól lakottsággal.

Mással lehetnek gondok, de ezzel fix hogy nem lesz.
madridista
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.31. 22:24:26

Nero. írta:
Nem akarom megmagyarázni a Real sikereit , mert akkor nagyon rossz vesztes lennék, de a mutatott játékuk az nagyon gyenge volt. A classico is egy óriási vicc volt. Első félidőbe amíg mi fociztunk ők addig csak buszoztak.

Pont emiatt veszélyesek, mert gyengének tűnő játékkal is tudnak nyerni,és ilyen sikert elérni,mint a BL győzelem.

Jóllakottság meg létezik,de a real azért nem nyerte agyon magát az utóbbi években, mint mi Pep alatt pl.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.31. 22:15:45

csababarca írta:
Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Én azt írtam az Atletico elleni vereségük után, hogy ha elkezdi játszatni Casemirot akkor veszélyesek lehetnek.

Nem akarom megmagyarázni a Real sikereit , mert akkor nagyon rossz vesztes lennék, de a mutatott játékuk az nagyon gyenge volt. A classico is egy óriási vicc volt. Első félidőbe amíg mi fociztunk ők addig csak buszoztak.

Szerintem meg igenis létezik hogy ha valaki nyer valamit, akkor utána kevésbé lesz motivált. Szerintem ez a mi csapatunkon is nagyon meglátszott,hogy kellett 2-3 év amíg újra ottvoltak fejben.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.31. 21:56:25

Nero. írta: Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak
Szóval ha te nyersz valamit, akkor jövőre nem fog annyira izgatni, ez ám a példamutató hozzáállás :D

Ezt a jóllakottságot a média találta ki, mert ez sokkal jobban hangzik, mint az, hogy: beképzeltség (Balotelli), vagy lustaság (Balotelli vagy Messi nem futásai), esetleg fizikai korlátoltság (gondolok itt a kisöregedésre) (Xavi tavaly, vagy 2 év múlva Iniesta).

Aki azért nem teszi oda magát teljes mértékben, mert már egyszer megnyerte, az nem igazi sportember és a profik között ilyen nincs.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.31. 21:46:15

Veidt_madridista
Madridista

2016.05.31. 21:29:19

Bob_Marley írta:Mögé álltak a játékosok, ez sokat jelentett, de kérdem én Benítez alatt miért ment a hiszti?
Ennek az az egyszeru oka hogy a Realnal sosem mukodtek a kotott es konzervativ edzoi elkepzelesek. Olyan ember kell, aki hagyja szabadon kibontakozni az egyeneket (VdB, Ancelotti, Zidane).
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.31. 21:01:46

Márpedig az tény, hogy Zidanenak volt akkora tekintélye, hogy ő azokat jatszathatta akiket akart. Gondolom ez volt az ő feltétele amikor elvállalta a csapatot. Úgy leültette a 30 millás Danilot meg a 80 millás Jamest ahogy kell. Biztos hogy nem lett volna 0-4,ha azon a meccsen ez a két ember nem kezd. És Benítez nem az a típusú edző aki vkp nélkül felküldené a csapatát.

Koránt sincs akkora különbség a két edző közt mint ahogy azt sokan beállítják. Az egyetlen az, hogy amíg Benítezt alapból negatívan fogadták, addig a klublegendának meg az egykori másodedzőnek itták a szavait és bizonyítani akartak neki.
Ezzel a játékkal jövőrr sehol nem lesz a Madrid, főleg hogy idén jóllaktak, menniük kell a klub VBre, és még Amerikában is bohóckodnak.
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.31. 21:01:11

Bob_Marley írta:Én nem kisebbíteni akartam Zidane vagy a másikat felemelni, hanem hogy Benítez sora sajnos ott meg volt írva, hogy elkezdték fúrni, pedig ő tett hozzá ehhez a csapathoz, taktikában, játékosban. És pont az hogy Zidane pedig játékban nem tett hozzá annyit, hogy úgy beszéljünk róla mint valami megváltó. Mögé álltak a játékosok, ez sokat jelentett, de kérdem én Benítez alatt miért ment a hiszti? Játékban szerintem nem erősebb a Zidane féle csapat, tűzoltásnak fél évre jött, most lesz igazán ideje dolgozni.

Kicsit elbeszéltünk egymás mellett, én is aazon a véleményen vagyok, mint Te ezzel az edzőkérdéssel kapcsolatban. Kb. annyi történt -ahogy írtad is- hogy Benitez nem tudta kezelni a játékosokat, a taktika, játék minősége nem nagyon változott. Ezért is gondolom, hogy azzal jártak volna a legjobban, ha Ancelotti marad. Tavaly nem jött össze a Bl, most lényegesen könnyebb lett volna a helyzete, a játékosok már ismerték, kedvelték, dolgozhatott volna nyugton. Az pedig hogy ki a jobb szakember, Zidane vagy az olasz szerintem nem vita tárgya.
Mindenesetre nekünk jól jött Ancelotti menesztése.

Mondjuk nem hiszem, hogy itt akkora játékosmozgás lenne, mint azt sokan jósolják. Nagyon meglepődnék, ha mégis megbüntetnék őket. Az UEFA csak be akart keményíteni, hogy példát statuál, a többiek pedig figyeljenek, hogy ilyen ne legyen. Nem hiszem, hogy újra méregetni akarják a far--kat. Akkor már a Valenciat és az Atmat is büntetni kellene, meg nem tudom még kiket találtak bűnösnek. Jön az aktuális EB-sztár, Pogba meg valami csatár és kész. Iscot meg esetleg Jamest eladják aztán csuma.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.31. 20:47:39

Én nem kisebbíteni akartam Zidane vagy a másikat felemelni, hanem hogy Benítez sora sajnos ott meg volt írva, hogy elkezdték fúrni, pedig ő tett hozzá ehhez a csapathoz, taktikában, játékosban. És pont az hogy Zidane pedig játékban nem tett hozzá annyit, hogy úgy beszéljünk róla mint valami megváltó. Mögé álltak a játékosok, ez sokat jelentett, de kérdem én Benítez alatt miért ment a hiszti? Játékban szerintem nem erősebb a Zidane féle csapat, tűzoltásnak fél évre jött, most lesz igazán ideje dolgozni.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.31. 20:45:30

Hát nem tudom... Zidane érdemeit kisebbíteni, a Pincért pedig felmagasztalni nekem kb. olyan, mint az, hogy az EB-re való kijutásunk Pintért igazolja. :lol: Pintér-Pincér, még rímel is a két fogalmatlan. :lol: Benitez azóta ráadásul már a Newcaslte-t is kiejtette a PL-ből, szóval ha én klubvezető lennék, az egyik utolsó ember lenne, akit kineveznék vezetőedzőnek (azzal együtt, hogy a korábbi eredményeit elismerem, de az utóbbi években mindenhol felsül, mikor kinevezték a Real élére, már dörzsöltem a tenyerem, és szomorú voltam, mikor távozott, mert tudtam, innen már csak felfelé vezet az út nekik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.31. 20:41:58

Miért ne állná meg a helyét, ugyanazt írtad le mint én, hogy Benitez kezdte el játszatni Lucast is meg Casemirot is. :D Nyilván nem csak egy emberen ment el, de Casemiro nagyon hiányzott nekik a középpályáról, ebben biztos vagyok.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.31. 19:47:37

Bob_Marley írta:És azért ne felejtsük el, hogy Casemirot ki kezdte el a helyén játszatni és ki kezdett el pl Lucassal foglalkozni? Én nem akarom Benitezt Zidanehoz vagy fordítva hasonlítani, de csúnyán megfúrták szerintem a spanyolt. Az a 4:0 is olyan, hogy igen elcseszte, kihagyta az egyik legfontosabb emberét, aki összekapcsolja a csapatát. Most a döntőben is meg előtte is nem sokat beszélünk róla, de a brazil Casemironak nagyon sokat köszönhetnek. Lehet nem egy fülén pörgetős focista, de 15 km-t közlekedik a pályán és aki szembejön elveszi a labdát.....
Az a meccs nem azon ment el. Mellesleg Benitez használta rendesen a brazilt. Sőt, ő merte játszatni, attól függetlenül, hoogy egy noname játékos volt aki kölcsönből jött vissza, a kp-n meg hemzsegtek a sztárok. A bajnokságban is játszott a meccsek nagy százalékán, a Bl-ben 6-ból 5 mérkőzést végigjátszott. Zidane az első nyolc meccsén a ligában jegelte, egyszer játszott vagy negyed órát. Ha Benitez nem próbálgatja hamarabb az sem biztos hogy ennyit játszott volna Zidane alatt, szóval ez nem állja meg a helyét.

LV már inkább, de ahhoz is komolyan kellettek a sérülések.
Mindenesetre én speciel nem tulajdonítok olyan hatalmas érdemeket Zidane-nak a Bl-győzelemért. Lehet mondani, hogy feljöttek a bajnokságban is, de Benitez alatt pl nem volt olyan hullámvölgyünk, hogy szórtuk a pontokat. Addig volt egy 39 meccses veretlenségi sorozatunk. Ha a spanyol megfeszül se tudott volna mit csinálni. Ha ezt őszre "időzítjük" más lett volna a leányzó fekvése.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.31. 18:29:10

És azért ne felejtsük el, hogy Casemirot ki kezdte el a helyén játszatni és ki kezdett el pl Lucassal foglalkozni? Én nem akarom Benitezt Zidanehoz vagy fordítva hasonlítani, de csúnyán megfúrták szerintem a spanyolt. Az a 4:0 is olyan, hogy igen elcseszte, kihagyta az egyik legfontosabb emberét, aki összekapcsolja a csapatát. Most a döntőben is meg előtte is nem sokat beszélünk róla, de a brazil Casemironak nagyon sokat köszönhetnek. Lehet nem egy fülén pörgetős focista, de 15 km-t közlekedik a pályán és aki szembejön elveszi a labdát.....
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése