Nos a minek kérdésre egyszerű a válasz: Bartra lehet, hogy jobb, mint Inigo, DE kinyilvánította, hogy elmegy és sztem Vermalent sem fogjuk tartóztatni, mert többet van az orvosi szobában, mint a gyepen, 2 év alatt lenyomott vagy 5 meccset??? Rami 30 körül van, vagyis ha elfogadja a csere szerepkört jó lenne és nem drága, asszem 7 misi körüli az ára... Inigo fiatal, ő lenne az "új Bartra". Persze én is Bartrát építeném be, de Lucho NEM fogja!!!roby122 írta:Nagyjából egyetértek, de ennek sok értelmét nem látom.Subinho írta:Adriano, Vermalen, Bartra, Douglas - kell pótolni, akik úgyis alig játszanak... Azt meg nem nehéz... Vermalen, Bartra >> Rami, Inigo,
Adriano már elvileg a Lazio-é. Douglas egyértelmű, hogy megy.
Viszont ez a Vermaelen - BartraRami és Inigo Martinez csere nem nagyon értem minek.
Bartra szvsz jobb, mint Inigo, de ha nem is jobb, kb. 1 szinten vannak.
Vermaelen meg amikor játszott, mindig jól játszott, csak Luchonak szokása, hogy sz..ik a cserékre.
Na most ha maradna Mascherano akkor mivel játszana többet ez a Rami meg Inigo? Szerintem semmivel.
Inkább el kéne kezdeni beépíteni Bartrat, mert drága védőt úgysem fogunk hozni. Max ilyen Blind meg ilyen félmegoldásokat megint.
Joa Cancelo játéka nekem is tetszik, elég sokat játszott idén, voltak gólpasszai is, gólja is volt, inkább 15-20 milláért ő, mint Bellerín 40-ért + a jó Eb szereplés mindjárt 50 millió lenne.
Csere támadónak meg teljesen mindegy, hogy miről ,s kiről beszélünk, mert úgyis Nolito lesz.
Egyébként Masch állítólag azért menne el, mert többet szeretne játszani vkp-t. Nos, idén láthattuk, hogy Busikára nagyon ráférne a pihentetés néha, mert csak ténfereg a pályán... Ilyenkor jönne jól egy Rami és Masch meg mehetne feljebb...

És akkor számoljunk csak: Joao Cancelo 20M, Rami 7M, Nolito 20M, Inigo elvileg 15... transfermarkt szerint... Összesen: 62M és ebben nincs benne Bartra, Adriano, Vermalen, Vidal ára (Alves ugye nulla), ami nehogy már ne legyen legalább 25M akciósan... Abból még jöhet egy csere jobbhátvéd...
A lényeg nem ilyen euro csilliárdos Marquinhosokkal kell foglalkozni!!!