Nem kell a mártírkodás, ahogy te sem irtad h elcserélnéd, úgy én sem fogtam ezt rád, csak megjegyeztem, h én biztosan nem tenném és feltettem a kérdést, ha van-e ilyen személy. Szó nem volt rólad.csababarca írta:Pont leírtad az összes okot amik miatt "kevésnek" érzem.recrea írta:Csaba, ne haragudj, pont te írsz ilyet...tehát 10 év alatt 4 BL győzelem kevés?! Oké...
Nyertek két BL-t, mákkal mindkét döntőben, puff, nagy ügy, mi meg 10 éve orrba-szájba verjük őket, 3-4-5-6 kapott gólok után kóvájognak a Bernabeu előtt, meccsek tömkelegén keresték a labdát, szédültek, mint hülyegyerek a bucsuban dupla kör után.
Én tuti nem cserélném el egy BL-re se azt a 6-ost (atya ég, mi meccs volt), Dinho megtapsolását, Zidane-Ronaldo-Figo tátott száját, amikor lesték a nagyfogút vagy az 5-0-ás porig alázást, Messi szlalom gólját, a szerencsetlenek vergődését, amikor ég a ház, az őszi örömünnepet Madridban...gondolkodás nélkül tudom sorolni. Na, ettől korszakos ez a csapat, ilyen nem volt előtte 50 évig. Valaki ezeket kihagyta volna 2 BL címért?
30 év múlva senki nem fog emlékezni arra, h 2008-ban vagy 2013-ban épp ki volt a bajnok, de h Dinho megtapsolása vagy az a 6-os beleégett a foci szerelmeseinek memóriájába, az tuti. Mondom, ettől korszakos ez a csapat, ezt kellene megérteni, h x évig lentről néztük az urakat, most meg fordított a helyzet, lepottyantak a magasból
Én 2009 óta nézem a dolgot, mint korszakos barca, azóta "csak" 3-2 az arány. És igen, megtapsoltattuk őket, volt 6os, volt őszi 4es, 5-0, stb...mégse tükröződik ez a számokon.(mármint bl címekben)
Amúgy egy szóval nem írtam,hogy elcserélném, hanem azt,hogy most egy BL címnek tudnék örülni. Nem tudom miért kell olyat rámfogni amit le sem írtam. Amúgy nálam a bajnokság általában az elvárt (nem félreérteni), BL lutri, de ha a real be tudta húzni 2 éven belül 2szer, akkor mi, akik elverjük őket sokszor, meg egyebek is tegyük már meg.
Rád azt fogtam, h kevésnek érzed a BL győzelmeket, amit pl 92-ig egyszer sem nyertünk meg. És annyit írtam, h nekem nemcsak a BL címektől korszakos egy csapat, tükrözi ezt az is, h nyert kettőt a Real, mégsem őket tartja a nagyközönség a legjobb csapatnak, a sarki fűszerestől a szakmáig. A világ legjobb csapata meg mi vagyunk ebben az évben, decemberig.