Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.05.30. 19:25:45

Jövőre aztán majd megint szépen megállapitjuk, hogy mi mennyivel különb szurkolók vagyunk, mint a sötét oldal, meg meszkuenunklub, miközben nem tudjuk elviselni, hogy a Real nyert egy Bl-t miközben mi behúztunk egy bajnokságot és a kupát.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.30. 19:23:57

Veidt_madridista írta:
Nero. írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As

Az biztos, hogy a gyerek nem normális. De azzal remélem mindenki tisztában van, hogy nagyon simán megkapja a negyedik aranylabdáját, pedig hihetlen nagy nulla volt idén is.
Eddig a 2016-os naptari evben (ha az Aranylabdat nezzuk) brutal jo volt, nagy meccseken is rendre hozta a formajat, BL-ben is kivaloan teljesitett a dontot leszamitva.
PSG, City, Atletico hármasnak nem tudott gólt lőni. A Wolsburg elleni emlékezetes volt, de elég bohóc gólok voltak. Az év elején minden madridista elakarta adni. Nem tudom megmondani, hogy ki most a legjobb de biztos nem ő. Pl. Bale is jobb nála ez nem kérdés.
Mondjuk ha az EBn menne valami szépet akkor azt mondom oké, de nem fog. Ő is kevés a társak meg pláne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2016.05.30. 19:26:52-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
daffy
Madridista

2016.05.30. 19:22:59

Motaro írta: Mit jogosan? Önmagának mondott ellen egy mondaton belül. Akkor? #-o
Mert nem tudod értelmezni,azért. Ahogy az előzőt sem,mert itt nem az általad vélt ellentmondásról volt szó,hanem a stílusról
daffy kolléga meg nem tudom mitől sértődött meg, amikor csak megállapítottam azt, ami a hozzászólása alapján egyértelmű volt. Sebaj! :-)
Nem tudsz megsérteni,nem adok annyit a véleményedre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2016.05.30. 19:25:26-kor.
Motaro
Jugador del Barça

2016.05.30. 19:21:57

Az biztos, hogy a gyerek nem normális. De azzal remélem mindenki tisztában van, hogy nagyon simán megkapja a negyedik aranylabdáját, pedig hihetlen nagy nulla volt idén is.
Nagyon remélem, hogy ez a zéró teljesítmény nem lesz ehhez elég.
Spanyol szinten semmi, BL döntőben semmi.
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.30. 19:20:52

Eddig a 2016-os naptari evben (ha az Aranylabdat nezzuk) brutal jo volt, nagy meccseken is rendre hozta a formajat, BL-ben is kivaloan teljesitett a dontot leszamitva.
Kép
Motaro
Jugador del Barça

2016.05.30. 19:18:40

Normandia írta:
ntibi67 írta:Na azt hiszem itt a VÉG egy Barca oldalon egy madridista oktatja a Barca szimpatizánst.Röhej!
Tegyük hozzá, hogy jogosan.
Mit jogosan? Önmagának mondott ellen egy mondaton belül. Akkor? #-o
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.30. 19:17:45

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... _tn__=%2As" target="_blank

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Motaro
Jugador del Barça

2016.05.30. 19:16:05

daffy kolléga meg nem tudom mitől sértődött meg, amikor csak megállapítottam azt, ami a hozzászólása alapján egyértelmű volt. Sebaj! :-)
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.30. 18:47:08

daffy írta:
visca el barca írta:]
értem én, hogy olyan "Bobosan" ( :mrgreen: ) meg kell adni az esélyt a kicsiknek is
Ott az Európa Liga. A döntő résztvevői induljanak a szuperligában a következő szezonban,ha maguktól a bajnokságban nem kvalifikálják magukat.
1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
Angoloknál erős az a 3 :D Az lehetne 2 + ugye 1 francia.
daffy
Madridista

2016.05.30. 18:37:42

TripleH írta:
daffy írta: 1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
Azért az egy hollandnál a PSG talán erősebb. :D
Valóban,őket elfelejtettem.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.30. 18:36:52

daffy írta: 1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
Azért az egy hollandnál a PSG talán erősebb. :D
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.05.30. 18:36:27

egy ilyen szuperliga nekünk nézőknek tényleg elég hízelgő lenne, mert ahogy én is írtam már, nekem is ezzel az évvel úgy látványosan kezdi elveszteni a varázsát a BL. de sztem a top klubok lennének a legnagyobb ellenzői egy ilyen átalakításnak. angolok oda meg vissza vannak a saját bajnokságuktól és prioritás annak megnyerése, nem hiszem, hogy hiányozna nekik egy minden eddiginél megerőltetőbb sorozat a bajnokságuk mellé. mert attól, hogy ugyan annyi a meccsszám, az nem jelenti azt, hogy nem vesz ki 100szor többet a játékosokból, ha folyamatosan csak a legmagasabb szinten kell játszani. a három spanyol nagyot szintén bőven lefoglalja az egymással való versengés, sztem kényelmes mindenkinek, hogy van Astana meg Bate és társai, akik ellen lehet cserékkel nyomulni. de lehetne sorolni a többi csapattal kapcsolatban is, hogy milyen plusz terhet jelentene egy ilyen, amiből sztem senki nem kér. max. ha vmi olyan mértékű jutalmazással járna a megnyerése vagy a jó szereplés, de önmagában az, hogy ugyan az a tét, ki lesz a legjobb klubcsapat, csak mindezt úgy, hogy elmondhatja, hogy de már tuti megérdemeltem, hát...kétlem, hogy ez akkora motiváció lenne.

alapvetően a lezüllőt angol és olasz csapatok felzárkózása újra az elitbe oldaná csak meg a dolgokat. egyébként egy Milant, Intert vagy Unitedet ugyan úgy lehetne most is nézni az astana és hasonlók helyett, de az a helyzet, hogy még arra sem képesek, hogy kvalifikálják magukat. ilyen játékerőt képviselő Milannal meg Interrel, ahol Kuckák és Palaciók rohangálnak, ugyan úgy furcsa lenne szuperligát csinálni.

ezzel együtt mondom, hogy számomra is kiábrándító kezd lenni a BL, de sztem alapvetően nem a nagyon kis csapatokkal van a baj, hanem, hogy a régi, klasszisokból álló olasz csapatok helyett Wolfsburg és súlytalan olajcsapatok nyomják, meg hogy nincs normális United, vagy, hogy az Arsenal az örök vesztes szerepet játssza évek óta stb...de idénre a Chelseanek is sikerült lebutítania magát. jövőre angoloktól Spurs meg Leicester főtábla, ez úgy sok mindent elmond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2016.05.30. 18:41:51-kor.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.30. 18:21:33

daffy írta:1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
így van, ezt írtam utólag szerkesztve én is :D az meg, hogy ezzel csak nőne a pénzügyi szakadék a kicsik meg nagyon között...enélkül is nő...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2016.05.30. 18:19:07

Ugyan pár éve egy bizonyos madridi edzőfenomén már részletesen bemutatta, hogyan is lehet egy győzelem jogosságát minden létező módon elvitatni, ezt most mi ne tegyük meg.

Gratulálok a Realnak a BL címhez, megnyerték, innentől nincs miről beszélni, ettől függetlenül mondjuk az Európa legjobb csapata címhez annyi közük van, mint Fekete Pákónak a magánhangzókhoz.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
daffy
Madridista

2016.05.30. 17:48:30

visca el barca írta:]
értem én, hogy olyan "Bobosan" ( :mrgreen: ) meg kell adni az esélyt a kicsiknek is
Ott az Európa Liga. A döntő résztvevői induljanak a szuperligában a következő szezonban,ha maguktól a bajnokságban nem kvalifikálják magukat.
1 holland,1 portugál,2 olasz,3 spanyol,3 angol,2 német. Plusz az EL döntősei.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.30. 17:45:06

daffy írta:
visca el barca írta: remélem azért az uefánál is érzik h kezd gáz lenni ez az állandó apoel, sálke, bvb, wolfsburg féle "sorsolás". értem én, hogy mindent a pénz diktál és a realra 10-20-100x annyian kíváncsiak mint egy kiscsapatra, de mintha kezdenének átesni a ló túloldalára
Ennek megoldása számomra a szuperliga. Lenne a 12 nagy,akik liga rendszerben 11 meccset/csapat lenyomva eldöntik,hogy ki a legény a vidéken. Nem megterhelőbb az a 11 meccs,mint eljutni a bl végéig. A liga miatt az eredményt is igazságosabbnak tartanám.
igen, erről van szó, sokszor írom én is, hogy a bl helyett kell egy szuperliga. értem én, hogy olyan "Bobosan" ( :mrgreen: ) meg kell adni az esélyt a kicsiknek is, de valljuk be, hogy rajta, meg az aktuális csapat szurkolóin kívül a kutyát nem érdekli egy apoel/dinamo/bate szintű csapat. egyre inkább a pénzről szól az egész.... nekem akkor vált teljesen nyilvánvalóvá, hogy manipulálják az egészet, mikor tavaly a 8 között "véletlenül" elkerülte egymást a 4 legnagyobb múlttal rendelkező csapat (juve-barca-reál-bayern). most ugye bl-ben van a döntővel együtt egy csapatnak ha jól számolom 13 meccse. lenne egy 11-12-13-14 csapatos "BL", amiből mondjuk az utolsó két csapat mindig kiesne (hogy legyen tétje az alsó háznak is) az EL-be, amiből kövi évben mondjuk feljutna a két döntős. és hiába rossz az arsenal, a MU meg a milan, az emberek az ilyen csapatokra kiváncsiak, nem gentre meg astanara... persze nem azt mondom, hogy alanyi jogon kapja meg a középszer milan az induális jogot, de számomra a BL rég elvesztette a varázsát ezzel a sok töltetlékkel (az eb-t pl ezért nem is fogom nézni).

sokkal inkább néznék egy barca, reál, atleti, juve, milan, inter, mu, arsenal, cselzi, bayern, bvb, psg, vagy akárki + 2-3 tetszés kisebb csapatos elit ligát, mintegy jelenlegi bl-t. előző ébv erősorrendje alapján fel lehetne állítani, hogy ki-kivel játszik otthon, meg kivel idegenben és aki ezt megnyeri az aztán tényleg megérdemli
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.05.30. 17:49:39-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Motaro
Jugador del Barça

2016.05.30. 17:41:57

Azért kell ahhoz arc, hogy ezt a lufi egyenes kieséses szakaszt valaki meg tudja magyarázni #-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Motaro 2016.05.30. 18:31:47-kor.
francisco franco.
Barça B

2016.05.30. 17:39:32

De hogy a 4. Cityt vagy a 2. Arsenlt vagy a 12. Chelseat kapod a között sincs különbség.
De marhára nem mindegy MIKOR!!!!!!!
Kettős terhelés van az elején noname csapatoknál, még jobb esetben pihentetni is lehet.
Egyáltalán nem mindegy, hogy egy Cityt a nyolcaddöntőbe kapol, ahol ott is elvárás a továbbjutás, vagy egy elődöntőbe amikor már túlteljesítették a tervet.
A lényeg ez egy ordas nagy mák volt a realnál, ha ugyanazt a sorsolást kapják mint az Atma (akiket kb. ugyanennyire rühellek) és megnyerik a BL-t az emberek 90%-ának egy szava sem lenne de így....De komolyan itt valami van a háttérbe mert ez már nonszensz, én pl. itt a sorsolás előtt megírtam, hogy a Cityt kapják sajna csak 2 kilót szakítottam vele, nem magamat fényezve bocs.
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.30. 17:37:20

ntibi67 írta:
daffy írta:
Barcaforever írta:
Tudom, de nem tudom mi az oka komolyan.
Az,hogy ésszel kell játszani. Nem elég,ha Stam előrevágja a labdát. Nem elég,ha Gattuso tripla tüdővel lohol. Egy vkp már nem egy marha nagy néger,hanem egy 180 centis Verratti vagy egy "anyámasszonykatonája"(értsd jól) Busquets. Shevchenkot vessük össze Neymarral vagy Suarezzel. Vagy egy Inzaghit. Falábúak. De éltek és virultak akkor. Ma a technikátlan játékosok a kiesés elől menekülő csapatokban vannak
Ez tudtommal egy Barca oldal igy elég nehéz,jól érteni azt,hogy "anyámasszonykatonája".De ha már viccesnek akarod mutatni magadat,légyszives írjál néhány ilyen magyartalan jelzőt a szeretett madrid játékosaidra is.
Nem en irtam, de ez nagyon gaz...
Arra gondolt jelen esetben hogy Busquets tipikusan nem a 90-es, 2000-es evekben divatban levo kokemeny vkp, mint peldaul Keane, Vieira, Gattuso, Makelele es meg lehetne folytatni a sort jopar nevvel. Ok sok futassal es kemeny fizikai folenyuket kihasznalva szereztek labdat (Casemiro is pont ilyen amugy, vagy aktivak kozul meg De Rossi, Diarra, Kante), Busquets ellenben kevesebb erovel es tobb intelligenciaval oldja meg ezt a posztot: teruletlezarassal, helyezkedessel es interceptionokkel, mintsem utkozesekkel.
Kép
francisco franco.
Barça B

2016.05.30. 17:32:50

A tavalyi német második, az olasz második és az angol második helyezettet kaptuk. Régebben nem ezeket hívtuk "noname" csapatoknak.
Már megbocsáss de itt megint csak valami real specifikus csusztatást érzek (mosdatást) vagy én értem félre: Tavaly= 2014/2015 bajnokok ligája
real margit ellenfele (nem a csoportkörbe az viszonylag normális, nem is ezzel van a gond, hanem az egyenes kieséssel) szóval:
Nyolcaddöntő : Shalke (a shalke német 3. volt !!!!!! a 2013/2014-es idénybe)
Nem értem miért kell csúszatni, tavaly is ki volt zsírozva azaz út a negyeddöntőig, utánna ha jól tudom jött egy Juventus és annyi.
Tavaly előtt is ha jól tudom csak egy Bayern volt, azt el kell ismerni szépen megverték de ennyi, előtte senki, utánna meg a döntőbe egy hót fáradt Atma...de kétségtelen azt a tavalyelőttit jobban megérdemleték, ott volt 1 ellenfél a döntőig legalább...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára francisco franco. 2016.05.30. 17:44:36-kor.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.30. 17:18:44

daffy írta:
Barcaforever írta:
Tudom, de nem tudom mi az oka komolyan.
Az,hogy ésszel kell játszani. Nem elég,ha Stam előrevágja a labdát. Nem elég,ha Gattuso tripla tüdővel lohol. Egy vkp már nem egy marha nagy néger,hanem egy 180 centis Verratti vagy egy "anyámasszonykatonája"(értsd jól) Busquets. Shevchenkot vessük össze Neymarral vagy Suarezzel. Vagy egy Inzaghit. Falábúak. De éltek és virultak akkor. Ma a technikátlan játékosok a kiesés elől menekülő csapatokban vannak
Ez tudtommal egy Barca oldal igy elég nehéz,jól érteni azt,hogy "anyámasszonykatonája".De ha már viccesnek akarod mutatni magadat,légyszives írjál néhány ilyen magyartalan jelzőt a szeretett madrid játékosaidra is.
Motaro
Jugador del Barça

2016.05.30. 17:01:52

Egy biztos, ez a csudálatos BL menetelés nem kerül be azok közé, amiket említeni érdemes. Ordas nagy mák a sorsolásokkal, a döntőben is f.stalicska játék, lesgól, ellenfélnél kihagyott tizi...azt hiszem minden csillag együtt állt ehhez a felejthetetlen diadalhoz :lol:
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.05.30. 16:40:30

daffy írta:
visca el barca írta: remélem azért az uefánál is érzik h kezd gáz lenni ez az állandó apoel, sálke, bvb, wolfsburg féle "sorsolás". értem én, hogy mindent a pénz diktál és a realra 10-20-100x annyian kíváncsiak mint egy kiscsapatra, de mintha kezdenének átesni a ló túloldalára
Ennek megoldása számomra a szuperliga. Lenne a 12 nagy,akik liga rendszerben 11 meccset/csapat lenyomva eldöntik,hogy ki a legény a vidéken. Nem megterhelőbb az a 11 meccs,mint eljutni a bl végéig. A liga miatt az eredményt is igazságosabbnak tartanám.

Ez sztem már téma vhol. Mintha olvastam volna, h Barto egy ilyen ligát szeretne és kihagyván az 5 meg 8 gólos győzelmeket a BL-ben, egyáltalán nem egyenrangú ellenfelek ellen.
Kép
raul72
Barça B

2016.05.30. 16:11:46

visca el barca írta:wolfsburg mint második? :lol: 2009-ben bajnokságot is nyert :lol: lényegében egy bundesliga bajnokot ütöttetek ki! sőt, a róma már kétszer is volt bajnok, úgyhogy dupla nagy teljesítmény :lol:
Ki lehet forgatni amit írtam ,de második hellyel kvalifikálták magukat a Bl-re. Az más kérdés, hogy a keretük nem bírta a kettős terhelést. De igazából mindegy is. A német bajnokságból a München kivételével senki nem számít nehéz ellenfélnek. Ez lenne a mondandóm lényege. Az is mindegy, hogy az olasz második vagy a 8. helyezettet kapod mert egy szint. De hogy a 4. Cityt vagy a 2. Arsenlt vagy a 12. Chelseat kapod a között sincs különbség.

Gyenge a mezőny. Egyedül az ateleticonak volt nehéz a sorsolása. Ti egy arsenallal játszottatok a bayern meg egy benficával meg egy Juventussal. Ha Juventus lett volna a roma helyett szerintem akkor is mindenki azt mondaná, hogy könnyű volt a sorsolásunk...
daffy
Madridista

2016.05.30. 16:07:18

Válasz küldése