Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a Real Madrid szégyene az idei bl,hanem a mai labdarúgásé. Az egész foci silányodott az utóbbi 10 évben. 5 csapatba tömörülnek azok a játékosok,akik képesség alapján kiemelkedőnek mondhatók. 10 éve bajnokságonként volt 5 csapat,nem összesen. Tégy be most egy Stam-Davids-Gattuso sort. Meccsenként kapna valamelyik pirosat,annyira elpuhult az egész. Ez inkább színészet,mintsem férfiak játéka. Én minden színészkedést utólag pénzbírsággal súlytanék,mely egy heti,két heti,egy havi,stb fizetés lenne. Aztán lehet gondolkodni.Barcaforever írta:...
Értem én, amit mondasz. De ha tényleg annyira erős a Real Madrid, és annyira mindenki más felett áll, mint amennyire ezt sok szurkolótársad bizonygatja, akkor csak illett volna az elmúlt 50 évben egy Bajnokság + BL kombót felmutatnotok, nem? Mert ez egy Internek, Bayernnek, MU-nak, Portonak, Ajaxnak, Ac Milannak, és a Barcelonának sikerült. Attól persze a BL győzelem még BL győzelem, de nekem vhogy nem logikus, hogy Európa legjobb csapatát megverik a hazai bajnokságában.ferninho írta:Azért nevetségesek ne legyetek már.
Már ott tartunk, hogy a BL cím semmit nem ér, csak egy másodlagos Kupa, amit el lehet nyerni és jól mutat a bajnoki cím mellett... Sőt már be lett hozva az abszolút bajnok fogalma is, hogy az számít, a szimpla BL nem....
A BL a legrangosabb kupa, ez egyértelmű, azon lehet vitázni, hogy a bajnoki címhez vagy a BLhez kell-e lerakni nagyobb teljesítményt, hogy megnyerje egy csapat, de attól még a BL az BL, ti se attól lettetek hirtelen top1 klub, mert elkezdtétek behúzni a bajnokságokat (persze közrejátszott), hanem mert közben lepotyogtak a BL címek.
Igen, nagy teljesítmény megnyerni a BLt és a bajnokságot egyszerre, de nem hiszem, hogy emiatt akárki BL győzelmêt is kisebbíteni kellene, főleg, hogy a Real esetében arról se volt szó, hogy leadták volna a bajnokságot és C csapattal futkorásztak volna, hanem a legvêgig odatettêk magukat.
Persze, hogy van, én is sokkal jobban tudtam örülni az előző BLnek, nem csak azért, mert akkor már elég sok idő eltelt a legutóbbi előtt, de sokkal meggyőzőbb is volt a Real.visca el barca írta:ferni! isten bizony nem rossz indulatból írom, de nyilván Te is érzed hogy van különbség BL győzelem és BL győzelem között, különben sem neked, sem más madridistának nem kellene 2 napja bizonygatni itt a dolgokat.ferninho írta:...
ferni! isten bizony nem rossz indulatból írom, de nyilván Te is érzed hogy van különbség BL győzelem és BL győzelem között, különben sem neked, sem más madridistának nem kellene 2 napja bizonygatni itt a dolgokat.ferninho írta:...
Sikeresen kitertel a valasz elol, de mindegy.Barcaforever írta: Ő volt, h mutogatta mind az 5 ujját, h rúgtunk nektek egy 5-öst, de haho, ti a BL-t nyertétek meg és a kupa átadás előtt, van olyan ember egy elnök, akinek ez jut az eszébe, h egy mezei szurkolóval el kezd vitatkozni, mint a 4 éves keresztfiam kb.![]()
![]()
![]()
En tokeletesen ertem. Szerintem egyaltalan nem ego az hogy felig viccesen reagalt, egyebkent meg mit kellett volna tennie? Mondania hogy Puta Madrid?Barcaforever írta: Kelj már fel, ha nem érted, a BL-t nyertétek meg és ezzel égeti magát az elnökötök. Ez beteg, már bocsi, komolyan nem érted?![]()
Ezt viszont egyaltalan nem ertem. Nem Perez kezdett el a Barcaval foglalkozni, hanem egy szurkolo szolt oda neki, termeszetes hogy reagal ra. Ellenben viszont Pikével, aki a bajnoki unneples kozben sem felejti el kiparodizálni Cét. Valahogy ilyet nem lattam tegnap a mi oldalunkrol.Barcaforever írta: Az egésznek az a legdurvább mondanivalója, h a legfelsőbb madridi vezetést jobban érdekli a Barca, a szezon elméletileg legboldogabb pontján, mint a saját győzelmük.![]()
Szerintem ezt senki se állította, hogy semmit se ér a BL. Csak van különbség győzelem és győzelem között, arról beszélünk. Megnyerte a madrid ok pont, de egy reális embernek látnia kéne, h ez nem az a szint, ahol vernie kell magát az embernek. Nem elvesszük a csapat érdemeit, de szerintem vannak olyan győzelmek, amikor nem azaz első, h a rivális csapatot piszkáljuk, főleg úgy, h nincs is mivel. De tényleg. A kommentátor kérdezte a 70. percben, h mégis mi a taktikája a RM-nek mert ő nem érti, hogy mit játszanának és ez igaz volt korábban is sok meccsen, amivel mégegyszer mondom semmi baj, új edző új taktika, csak akkor leülök örülök és nem mutogatok, mint egy diplomáciával egyáltalán nem képben lévő ember, hogy nekünk 11 bibibi. Szánalmas basszus.ferninho írta:Azért nevetségesek ne legyetek már.
Már ott tartunk, hogy a BL cím semmit nem ér, csak egy másodlagos Kupa, amit el lehet nyerni és jól mutat a bajnoki cím mellett... Sőt már be lett hozva az abszolút bajnok fogalma is, hogy az számít, a szimpla BL nem....
A BL a legrangosabb kupa, ez egyértelmű, azon lehet vitázni, hogy a bajnoki címhez vagy a BLhez kell-e lerakni nagyobb teljesítményt, hogy megnyerje egy csapat, de attól még a BL az BL, ti se attól lettetek hirtelen top1 klub, mert elkezdtétek behúzni a bajnokságokat (persze közrejátszott), hanem mert közben lepotyogtak a BL címek.
Igen, nagy teljesítmény megnyerni a BLt és a bajnokságot egyszerre, de nem hiszem, hogy emiatt akárki BL győzelmêt is kisebbíteni kellene, főleg, hogy a Real esetében arról se volt szó, hogy leadták volna a bajnokságot és C csapattal futkorásztak volna, hanem a legvêgig odatettêk magukat.
Ezek biztos, csak kamuk. Hiszen ők az Úriemberek Klubja, akik győzni és veszteni is méltósággal tudnak, mi meg a kisebbségi komplexusos buta barcások vagyunk, akik egyiket sem tudják. (és ez minkét esetben vonatkozik vezetőre, újságíróra, játékosra, szurkolóra, és ezen emberek családjára, barátaira, háziálltaira is.)Ez a pasi normális, de komolyan!? Egy szurkoló odakiált neki, egy győztes BL döntő után, hogy a Barca jobb, mint a madrid, ő meg, mint egy gyerek el kezd mutogatni a páholyban, hogy nekünk 11 van nektek 5. Az a pali nincs tisztában, h ő a RM elnöke? Viselkedés kultúra 1. óra, ülj le 1es, de komolyan, szánalmas.![]()
![]()
![]()
Közbe látom Arbeola is fel tudta tenni az i-re a pontot, hogy BL ünneplés közben odamondhatta Piqué-nek.Inkább azzal keménykedne, hogy minél több percet játszik. Eto'o anno szídta a madridot, de miért, mert az volt álmai csapata, ők meg sz**tak rá.
Ez az egész bagázs nem a szurkolóiknak nyernek kupát és a saját történelmüknek, hanem a Barca ellen, ilyen van!!??![]()
![]()
El tudom képzelni, hogy Ronaldonak az a baja, hogy Messinek több BL serlege van. Ő legalább nem felejt el focizni a döntőkben.
![]()
Csak kerdezem, hogy akkor mit szolsz a ti ex-elnokotokhoz? Aki azt mondta hogy az egyetlen dolog amit a Real csinal, az az hogy art a futballnak.Barcaforever írta: Ez a pasi normális, de komolyan!? Egy szurkoló odakiált neki, egy győztes BL döntő után, hogy a Barca jobb, mint a madrid, ő meg, mint egy gyerek el kezd mutogatni a páholyban, hogy nekünk 11 van nektek 5. Az a pali nincs tisztában, h ő a RM elnöke? Viselkedés kultúra 1. óra, ülj le 1es, de komolyan, szánalmas.![]()
![]()
![]()
Barcaforever írta:Néhány emberben jó lenne helyre tenni a dolgokat,értem ezt a madrid szánalmas elnökére.
Ez a pasi normális, de komolyan!? Egy szurkoló odakiált neki, egy győztes BL döntő után, hogy a Barca jobb, mint a madrid, ő meg, mint egy gyerek el kezd mutogatni a páholyban, hogy nekünk 11 van nektek 5. Az a pali nincs tisztában, h ő a RM elnöke? Viselkedés kultúra 1. óra, ülj le 1es, de komolyan, szánalmas.![]()
![]()
![]()
Közbe látom Arbeola is fel tudta tenni az i-re a pontot, hogy BL ünneplés közben odamondhatta Piqué-nek.Inkább azzal keménykedne, hogy minél több percet játszik. Eto'o anno szídta a madridot, de miért, mert az volt álmai csapata, ők meg sz**tak rá.
Ez az egész bagázs nem a szurkolóiknak nyernek kupát és a saját történelmüknek, hanem a Barca ellen, ilyen van!!??![]()
![]()
El tudom képzelni, hogy Ronaldonak az a baja, hogy Messinek több BL serlege van. Ő legalább nem felejt el focizni a döntőkben.
![]()
Pont tegnap vesztem össze, egy madrid drukker barátommal, hogy így úgy döntő, jövőre címvédés, 11. győzelem. És leállítottam, hogy ez pont egy olyan győzelem volt, ami után szerintem le kéne ülni, csendben örülni és elkönyvelni az egészet. Mondtam neki, hogy higgadjon le, majd megint guritunk nekik egy 4est.![]()
![]()
Én elég sokat vagyok kint Barcelonában, szóval személyesen tapasztalom ezt a més que un club dolgot és jó lenne, h ha vki Barca drukkernek vallja magát, nem olyanokat írna egy otthoni El Classico előtt, hogy jó az x meg ki is kaphatunk, mert aki ilyet ír az nem érti, hogy miről szól ez az egész, nincs tisztában a csapat identitásával, ami vagy így vagy úgy de átragad a nem saját nevelésű játékosokra is. A csúcs pedig a jobban szurkolni, hogy ne nyerje meg a madrid a BL-t, mert nem rossz, h megnyertük a 2 kupát.![]()
![]()
Spanyol bajnokok és kupagyőztesek vagyunk, nem érdekel a madrid BL győzelme, tegnap is mondtam, a barátomnak, majd akkor szóljon, ha lesz egy 6 kupás szezonjuk, erre az volt a válasz, h jaj mert volt egy szerencsés évetek, igen csak nektek szerencsével is egy BL jön össze, nem 6 kupa, szóval feküdj le.![]()
![]()
Visca el Barca.![]()
![]()
pontosabban valaki közli, hogy a kupa nem érdekli, sokkal fontosabb, hogy a madrid ne nyerjen bl-tBarcaforever írta:A csúcs pedig a jobban szurkolni, hogy ne nyerje meg a madrid a BL-t, mert nem rossz, h megnyertük a 2 kupát.![]()
![]()
Mindenképp sorsfordító volt az edzőcsere, ezt nem is lehet vitatni. Bár, ahogy irtam, a BL döntőbe szerintem ezen az ágon a Pincérrel is bejuttok, hogy megnyeritek-e, az kérdéses, de bennünket otthon biztos nem vertek meg vele, egy egészen más Real futott ki tavasszal ellenünk a gyepre, mint ősszel, igaz, mi sem voltunk olyan formában, mint korábban. De a Sevillát is lesimáztátok, és tényleg nagyon jó mérlege Zidannak a bajnokságban.ferninho írta: Ezt a Benitezes hülyesêget meg felejtsêtek is el, a végére már teljesen meg volt halva az egész Real, 100% hogy a BLt se nyerte volna meg vele, felszabadultak Zidane alatt a jàtêkosok és mentàlisan is nagyon rendbe lettek têve.
Ahogy már írtam Zidane megtette azt a minimálisat az idén amit neki meg kellett tennie, viszont inkább sodródott az árral, számára a következő szezon lesz az igazi erőfelmêrő.
Benitezzel lehet nem lett volna a 2-0-ás zakó. Szerintem azon a meccsen fejben még a Klasszikust ünnepelték. Ha minket nem vernek meg, szvsz sokkal jobban odateszik magukat az odavágón is.Egyrészt Benitezt a Wolfsburg elleni 2-0 után szó nélkül menesztik
bali 15 írta:
SZerk: amúgy nem értettem Simeone-t. Az egyenlítés után simán verhető volt a Real, ahogy amúgy szerintem a meccs nagy részében is. De a gól után visszazártak megint, komolyan mintha arra játszott volna, hogy majd a tizikkel behúzzák...milyen edző bízza a meccs kimenetelét egy fej vagy írás féle helyzetre?
Hát nem tudom, szerintem Kroost kivenni tegnap nem volt egy okos dolog. Nagyot ment a német, és szerintem érződött is kicsit a hiánya, miután lejött.ferninho írta:Zidane cseréit meg szidják, de azzal se tudok egyetêrteni, Atletico nagyon nyomott, emiatt jött be Isco is, hogy oldódjon ez a helyzet, lettek is hatalmas helyzetek a Realnak az Atleti gól előtt, csak ugye be kellett volna rúgni...
Ezzel viszont egyetértek, kellett ez a váltás, ha más miatt nem is, az öltözői hangulat és morál miatt mindenképp. A Benítez féle hangulatban nem biztos, hogy meglett volna a Wolfsburg elleni visszavágó pl.ferninho írta:Ezt a Benitezes hülyesêget meg felejtsêtek is el, a végére már teljesen meg volt halva az egész Real, 100% hogy a BLt se nyerte volna meg vele, felszabadultak Zidane alatt a jàtêkosok és mentàlisan is nagyon rendbe lettek têve.