Néhány emberben jó lenne helyre tenni a dolgokat,értem ezt a madrid szánalmas elnökére.
Ez a pasi normális, de komolyan!? Egy szurkoló odakiált neki, egy győztes BL döntő után, hogy a Barca jobb, mint a madrid, ő meg, mint egy gyerek el kezd mutogatni a páholyban, hogy nekünk 11 van nektek 5. Az a pali nincs tisztában, h ő a RM elnöke? Viselkedés kultúra 1. óra, ülj le 1es, de komolyan, szánalmas.
Közbe látom Arbeola is fel tudta tenni az i-re a pontot, hogy BL ünneplés közben odamondhatta Piqué-nek.

Inkább azzal keménykedne, hogy minél több percet játszik. Eto'o anno szídta a madridot, de miért, mert az volt álmai csapata, ők meg sz**tak rá.
Ez az egész bagázs nem a szurkolóiknak nyernek kupát és a saját történelmüknek, hanem a Barca ellen, ilyen van!!??

El tudom képzelni, hogy Ronaldonak az a baja, hogy Messinek több BL serlege van. Ő legalább nem felejt el focizni a döntőkben.
Pont tegnap vesztem össze, egy madrid drukker barátommal, hogy így úgy döntő, jövőre címvédés, 11. győzelem. És leállítottam, hogy ez pont egy olyan győzelem volt, ami után szerintem le kéne ülni, csendben örülni és elkönyvelni az egészet. Mondtam neki, hogy higgadjon le, majd megint guritunk nekik egy 4est.
Én elég sokat vagyok kint Barcelonában, szóval személyesen tapasztalom ezt a més que un club dolgot és jó lenne, h ha vki Barca drukkernek vallja magát, nem olyanokat írna egy otthoni El Classico előtt, hogy jó az x meg ki is kaphatunk, mert aki ilyet ír az nem érti, hogy miről szól ez az egész, nincs tisztában a csapat identitásával, ami vagy így vagy úgy de átragad a nem saját nevelésű játékosokra is. A csúcs pedig a jobban szurkolni, hogy ne nyerje meg a madrid a BL-t, mert nem rossz, h megnyertük a 2 kupát.
Spanyol bajnokok és kupagyőztesek vagyunk, nem érdekel a madrid BL győzelme, tegnap is mondtam, a barátomnak, majd akkor szóljon, ha lesz egy 6 kupás szezonjuk, erre az volt a válasz, h jaj mert volt egy szerencsés évetek, igen csak nektek szerencsével is egy BL jön össze, nem 6 kupa, szóval feküdj le.
Visca el Barca.