Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.06.14. 12:28:22

szinte az összes spanyol sportnapilap vezető hírként hozza, hogy blatter beismerte: nyíltan nyomatják a csalást a sorsolásokon. a mundo főként az olaszok által irányított időszakról beszélt (1972-83), a módszer a klasszikus hideg-meleg golyós rendszer volt. aki jól nyomatja a spanyolt, vagy van ideje guglizni írhatna róla hosszabban
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.31. 18:11:36

crixus írta:
S.Agüero írta:Jövő évi első kalaposak :

RM, Barca, Bayern, PSG, Juve, Leicester, CSZKA, Benfica.
Leicester + CSKA :lol: Csak azt tudnám, hogy pl. az orosz bajnok mitől olyan kiemelt, amikor a holland vagy az ukrán nem. Leicester meg... nem vagyok benne biztos, hogy a kettős terhelés menni fog. Csak szét ne kapkodják őket a nagyok [-o<
Az oroszoknak az EL-ben voltak elég jó eredményeik, győzelmek, döntők, elődöntők. Igaz, az ukránoknak is a Sahktar lévén, de talán nem annyi. Szegény hollandok meg már jó ideje nincsenek sehol. :(
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.31. 17:10:35

én leginkább annak örülnék, ha olyanokkal játszanánk akikkel még nem, vagy nagyon régen. meg a besiktassal. rég várok már egy törökországi túrára. az új vodafone arénába csak 40.000 ember fél el, de olyan hangulatot tudnak csinálni hogy elsírod magad :D

bvb-nápolyi-szpörsz kaliber is jöhetne, de azért egy lájtosabb csoportot nem bánnék
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Tromort77

2016.05.31. 16:42:09

S.Agüero írta:Én egy Napoli-Tottenham-PSV hármasnak örülnék, játszós csapatok. :)
Én a Spurst elkerülném, írtó kemények tudnak lenni. Rengeteget futnak, fizikálisan a legfelkészültebb csapat a PL-ben. +Pochettino ismer minket.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.31. 16:27:44

Én egy Napoli-Tottenham-PSV hármasnak örülnék, játszós csapatok. :)
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.31. 00:59:07

Várható kalapok:
https://pbs.twimg.com/media/Cjshou5XEAAZRZ-.jpg:large

Szívesen megnéznék magunknak egy:
Barca-Dortmund/Napoli/Porto-t a második kalapban, velük nem játszottunk mostanság

3. kalapból Tottenham ütős lenne :D
crixus
Entrenador del Barça

2016.05.31. 00:52:13

S.Agüero írta:Jövő évi első kalaposak :

Leicester + CSKA :lol: Csak azt tudnám, hogy pl. az orosz bajnok mitől olyan kiemelt, amikor a holland vagy az ukrán nem. Leicester meg... nem vagyok benne biztos, hogy a kettős terhelés menni fog. Csak szét ne kapkodják őket a nagyok [-o<
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.30. 23:55:01

Jövő évi első kalaposak :

Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.29. 20:42:43

A Real csak behúzta valahogy. Bár nem voltak meggyőzőek, de ez is elég, azért a 11-es párbaj eléggé lutri.
Ronaldo meg ne nagyképűsködjön, hogy eldöntötte, mert ha előtte ketten kihagyják, lehet nincs is ötödik rúgás, főleg ha nem ők kezdenek.

Oblak 11-es védései vagyis nem védései, számomra olyanok voltak, mintha már nem lenne ereje elmozdulni. Legalábbis én így éreztem.
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.29. 19:10:36

Bob_Marley írta:Attól függetlenül, hogy nagy blokkjai meg szerelései voltak, de nálam Savics semmiképp sem lehet kiemelendő, mert egy kupadöntőn nem lehet hibázni. És Ramos góljában nyakig benne volt. Nagyon könnyen elvesztett egy párharcot és lambadázott Ramos körül.
Nos, ha az hiba, hogy lesről lőttek mellőle gólt, ám legyen. Azért az a srác sokszor volt jó helyen és blokkolt, vagy szerelt kényes szituban.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.29. 18:49:41

Gimenez is eléggé uralja a levegőt, plusz összeszokott Godinnal.
Szóval továbbra sincs értelmes magyarázat Savic kezdetésére.
EZt már meccs előtt sem értettem, gondoltam megsérült az uru bemelegítés közben.

Mindegy, utólagos magyarázás, lehet vele is megkapják a gólt, szóval kár okoskodni.

Torrest adom,de lépni nem tudott,nem hogy bekotorni bármit is, lefutni valakit pláne nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.29. 18:38:26

MessiNeymarSuarez írta:"Juanfran went over to the Atletico fans to apologise after missing his penalty. They gave him a standing ovation...
Sensible fans who know how to respect their players and their contributions. "

Ez ám az igazi szurkolás =D>
Nem pedig a fütyülés.
Lehet mondani rájuk bármit, de ez egy nagyon komoly társaság. Ha lenne a földön egy kis igazság akkor már a második BL címüket ünnepelnék.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.29. 17:55:40

Az hogy les volt vagy sem azt nem tudom mentségére felhozni, mert kapásból már Bale csúsztatása előtt is elvesztette a kontrollt. És játék közben amúgy sem tudod érzékelni, hogy les volt főleg egy ilyen ami kevésen múlott. Egész egyszerűen nem figyelt eléggé, Ramos meg akarta a labdát és "körbeautózta".....Godín valóban sokkal jobb volt. Savic hibázott van ilyen, de egy döntőben ilyenen elmegy a meccs és még kevésbé fér bele a hiba, ezért nem tudom pozitívan értékelni sajnos.

És szerintem pont ezért került be Savic, hogy ott középen ne fejelgessenek emberek, mert pl Bale meg az egész RM nagyon veszélyes volt beívelésekből az utóbbi időkben.

Így utólag persze nem jött be, mert hát gólt kaptak Savicról. Ahogy Correat se tudjuk meg soha, de nagyon nehéz szitu az, mert egy Torrest aki pazar formában van, de speciel gyengébb meccse van rohadt nehéz lehozni egy "újoncra". És főleg azt a Torrest, aki érzi ezeket, hogy kell döntőben egyet bekotorni és nyerni. Szóval utólag persze ez is más lehetett volna, de ott dönteni elég nehéz és Lucho vagy Simeone is ktiart(ott) azok mellett akik betudják gyötörni.

Viszont pl ősszel meg Vietto egyenlített, akkor mondjuk nem is volt olyan formában Torres mint most.
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.29. 17:43:52

Bob_Marley írta:Attól függetlenül, hogy nagy blokkjai meg szerelései voltak, de nálam Savics semmiképp sem lehet kiemelendő, mert egy kupadöntőn nem lehet hibázni. És Ramos góljában nyakig benne volt. Nagyon könnyen elvesztett egy párharcot és lambadázott Ramos körül.
Mentségére szóljon,hogy les volt.
De hibázott,az igaz.

Viszont Gimenezről tudni valamit? Mert ha egészséges volt,akkor itt is hibázott szerintem Simeone, egész szezonban a Godin-Gimenez volt az alap, jól is működtek, erre a döntőre cserél a belső kettősből?!
Ha volt valami külső ok,akkor sorry, de ha nem, akkor az nagy baki.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.29. 17:29:31

Igen, volt néhány bizonytalansága, egyikért nagy árat fizettek. Én inkább most is Godint tudnám kiemelni az Atletico védelméből.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.29. 17:23:10

Attól függetlenül, hogy nagy blokkjai meg szerelései voltak, de nálam Savics semmiképp sem lehet kiemelendő, mert egy kupadöntőn nem lehet hibázni. És Ramos góljában nyakig benne volt. Nagyon könnyen elvesztett egy párharcot és lambadázott Ramos körül.
Kép
Kép
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.29. 17:00:43

Nekem a tegnapi meccs színvonala elég alacsonynak látszott. Az első félidőben a gólig, ami les volt, a Real volt aktívabb. A gól után visszaálltak és az ATMA a saját taktikája ellen játszhatott. Leszűkítették a területet, így nem igen tudott helyzetig eljutni az ATMA. A másodikban a csere Carrasco cseréje nagyon jó húzásnak bizonyult mert több lehetőséghez jutott az ATMA. Végre játszottak. A kihagyott tizi sem fogta meg őket, bár a Real kontrái veszélyesek voltak, és ki is egyenlítettek egy szép elfutás után. Nem tudom, hogy Cholo taktikája volt e, de visszaálltak és ment a biztonságos játék, nem erőltették a góllövést. Pedig ebben az időszakban érezhető volt, hogy van keresni valójuk. A hátralévő hosszabbítás is, csak az idő lepörgetésével telt.
Zidan, szerintem is hibázott mikor lehozta Kroost, nem volt benne logika, még akkor sem, ha itt a reálosok magyarázzák. Az egyik legjobbja volt csapatának, onnantól a támadójátékuk vissza is esett. Az is hiba volt, hogy nem maradt cseréje, Bale már lépni sem bírt a hosszabbításban. Szerencsélye volt, hogy ez nem ütött vissza. Összességében a szerencsésebb csapat nyert, egy elég alacsony színvonalú mérkőzésen.
Akik jók voltak.:
Real, Kroos, Ramos, Marcello
ATMA, Szavics, Saul, Carrasco

Sault szívesen látnám nálunk is.:-D
Ja majd elfelejtettem, hogy a fejszét otthon hagyta tegnap az ATMA, Pepe meg egy görény, simán ki kellett volna szórni két sárgával.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Subinho
Director del Fútbol

2016.05.29. 13:30:03

Ez a tegnapi meccs felért az eddigi legunalmasabb BL döntő szintjére, a bizonyos Juve-Milanéra. Semmi játék, nulla izgalom, talán még az Atleti próbált vmit..
Azzal viszont azért nem értek egyet, hogy hálistennek, legalább így Zidane marad, mert csak finoman jegyzem meg, tavasszal bőven ránkvertek a ligában pontokat, sőt tavasszal a legtöbb pontot ők szerezték. Lehet, ha 2 héttel korábban rúgják ki Benitezt, behúzták a ligát is...
Egy pát évig még mindenki erre fog emlékezni, hogy mennyire gyenge játékkal tudták elvinni a trófeát, de a vége mégis csak ez, a trófea bekerült a vitrinbe, lehet mutogatni, fényképezgetni a turistáknak.....
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.29. 12:39:49

Palesz77 írta:
Szerintem arra célzott, hogy általában egy kis fricskát mindig a végére odanyomsz a Realnak. Ez is nyilván a Casillas ügynek szólt a végén, nem csak légből kapott volt.. :D

Najó lebuktam, én vagyok Piqué, csak megtanultam magyarul, mert a sport tv-ben is szeretik nézni a fórumot a felvezető műsorban :lol:

Amúgy most ezzel kivételesen tényleg nem terveztem odaszúrni, nem gondoltam bele semmit, az már más kérdés hogy ezek szerint mégis sikerült :twisted: :lol:

VEB: Kicsit balhés környéken lakhatsz... :lol: Szegény Torrente :D
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.29. 11:34:13

visca el barca írta: - de az igazi kedvencek 6 óra tájban futottak be. én nem tudom h mostanában költöztek-e a környékre, de elég sokat hallok 7végente óbégatni két kispestes formát: két ócska **** csapat, nézhetetlen fo**al, egyszer jönnének el kispestre mindkettő úgy telibe lenne ******, hogy csak pislognának napokig :lol:
Ők teljesen jól látták a dolgot. :lol: :lol: :lol: :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.29. 11:20:56

MessiNeymarSuarez írta:Nem mondtam szerintem most semmi rosszat. :roll:
Szerintem arra célzott, hogy általában egy kis fricskát mindig a végére odanyomsz a Realnak. Ez is nyilván a Casillas ügynek szólt a végén, nem csak légből kapott volt.. :D
visca el barca írta:- de az igazi kedvencek 6 óra tájban futottak be.
:lol: :lol: :lol: Kedves környéken lakhatsz.. :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.29. 11:08:27

:D

óriási volt a tegnap éjszaka, egész éjjel ugattak a részegek az ablakom alatt :D

- az első páciens hajnali 3-kor érkezett meg: tóóóóóórente, te dagadt **** meg lettetek ******, most legyen nagy a pofád :lol:

- a következő delikvens 4kor jött, ő nem tudom ilyen szurkoló volt, de a magyar nyelv minden szépségét felhasználva osztotta úgy hozzávetőlegesen 45 percen keresztül juanfrant :D

- de az igazi kedvencek 6 óra tájban futottak be. én nem tudom h mostanában költöztek-e a környékre, de elég sokat hallok 7végente óbégatni két kispestes formát: két ócska **** csapat, nézhetetlen fo**al, egyszer jönnének el kispestre mindkettő úgy telibe lenne ******, hogy csak pislognának napokig :lol:

bocs a sok csillagozásért, de ezeket csak így lehetett visszaadni :D
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.29. 11:03:46

Petr írta:OFF:
MessiNeymarSuarez írta:Ez ám az igazi szurkolás =D>
Nem pedig a fütyülés.
Halál komolyan kérdezem minden személyeskedés nélkül, ezt miért kell? Minden harmadik posztod végére odabiggyesztesz egy hasonlót.
Nem mondtam szerintem most semmi rosszat. :roll:
Szimplán bemásoltam, hogy Juanfrant annak ellenére hogy kihagyta a tizit, nem kifütyülték vagy fújolták az Atletisek(mégha részben érthető is lenne ha mérgesek rá, azért mégiscsak egy Bl serleget dönthetett el a kihagyása), hanem ehelyett inkább megtapsolták.
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.29. 10:42:21

OFF:
MessiNeymarSuarez írta:Ez ám az igazi szurkolás =D>
Nem pedig a fütyülés.
Halál komolyan kérdezem minden személyeskedés nélkül, ezt miért kell? Minden harmadik posztod végére odabiggyesztesz egy hasonlót.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.29. 10:37:08

"Juanfran went over to the Atletico fans to apologise after missing his penalty. They gave him a standing ovation...
Sensible fans who know how to respect their players and their contributions. "

Ez ám az igazi szurkolás =D>
Nem pedig a fütyülés.
Válasz küldése