Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazából az a szomorú, hogy komoly ziccere egy se volt az Atmának szerintem egész meccsen. Pedig a második félidőtől eléggé domináltak, de nem igazán tudták, hogy mi a teendő. Carrasco megindulásai jók voltak általában, aztán amúgy keresték a rést, csak aztán ha volt is, sose tette be senki a labdát szinte..Veidt_madridista írta:hogy az Atletico kihagyta a helyzeteit.
A 2012-es Chelsea győzelem olyan égi csoda volt, amilyet talán a mi életünkben már nem fogunk látni. Viszont azokba a meccsekbe a Chelsea irgalmatlan mennyiségű melót rakott bele, ezen kívül pedig végig fogta a kezüket a szerencse. Ez a mostani Real-győzelem nem a pályán volt csoda, hanem a sorsolásnál. A pályán gyakorlatilag nem kellett megszakadniuk egyszer sem, a teljes szezont végignyomták stand-by üzzemmódban, majd az első komoly ellenfél ellen mindárt 1 gólos előnyről indulhatnak. Most meg eljátsszák, hogy mekkora királyok. 60 percen keresztül bunkereztek és olyan kiscsapat focit nyomtak, ami bármelyik spanyol kiesőjelöltnek a becsületére válna. Nyilván ezért is pont olyan kupát adnak, mint a mi álomfocinkért, csak valahogy keserű az ember szájíze. Nem azért, mert a Real nyert, hanem mert ma nem a foci nyert, hanem a pénz és a hírnév.Messias2 írta:Úgy ültem neki a meccsnek, hogy nem szurkolok senkinek, de a 2. félidőben nyújtott teljesitmény miatt már az Atletinek szoritottam a hosszabításban, mert azt kell mondjam, lefocizták az ellenfelet, illetve a kihagyott tizi után is fel tudtak állni, ami nagyon becsülendő. A Real sztem nagyon gyengén játszott, egyáltal nem érdemelték meg. Ráadásul ha hozzáteszem a szerencsés sorsolást és a lesgólt, amivel vezetést szereztek, rá kell jönnöm, hogy ez a BL széria a 12'-essel vetekszik.
Igen, ha lécet állítottak volna be a helyére kb. ugyanott vannak.csababarca írta:
Oblak nagyon nem érezte ezt, mozdulni se tudott egyre sem.
Chelsea 2012. Bár az ő sorsolásuk nehezebb volt.Szánalom..Ennyire megérdemelt BL cím volt már valaha?
Ilyen sorsolással, ilyen meccsen...
Már a rendes játékidőben sem értettem.Tobias88 írta:Torres-t amúgy megérte fent tartani...
Pontosan. Az Aranylabda sem lehet kérdés ezek után...zola8787 írta:Ronaldo megcsinálta! Fantasztikus ez az ember. Úristen ahogy belőtteŐ a meccs embere, ez nem kérdés.