Bajnokok Ligája & Európa Liga
-----
Most én láttam rosszul, vagy Gabi a sorsolásnál azt mutatta hogy a Madridi nézők előtt legyen a 11es rúgás? Ez azért elég durva lenne.
-----
Szerintem az Atma sokkal jobban megérdemelte, de ez van. Nem mindig a jobb csapat nyer és nem mindig az a BL győztes aki megérdemli
Most én láttam rosszul, vagy Gabi a sorsolásnál azt mutatta hogy a Madridi nézők előtt legyen a 11es rúgás? Ez azért elég durva lenne.
-----
Szerintem az Atma sokkal jobban megérdemelte, de ez van. Nem mindig a jobb csapat nyer és nem mindig az a BL győztes aki megérdemli
94:39 6 - 1
Ronaldo megcsinálta! Fantasztikus ez az ember. Úristen ahogy belőtte
Ő a meccs embere, ez nem kérdés.

Nem érdemelték meg....
Viszont egy győzelmet soha se kell magyarázni úgyhogy gratula nekik.
Viszont egy győzelmet soha se kell magyarázni úgyhogy gratula nekik.
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Megint eldöntötte 

Világlegjobbcsapata...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem Atleti elbénázza :/
Igaz hogy PSV ellen 8/8 de most nemhiszem .
Igaz hogy PSV ellen 8/8 de most nemhiszem .
Sima tico. Fejben ott vannak,a Realosok meg sehol hozzájuk képest.MessiNeymarSuarez írta: Tizik..fuu...Szerintem Real behúzza.
Am ilyenkor csak a lefújáskor pályán lévők közül rúghatnak tiziket?
Igen.
Megérdemelné a Tico. Gyerünk matracosok 

FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Veidt_madridista
- Madridista
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
1-1 tizik eddig jó vagyok. Nyer a Tico book it.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Hihetetlen szánalmasak az alakításai...ÉS még Busit fikázzák legtöbben egy 6 éve történt eset miattLG írta:Pepét is nyugodtan le lehetne küldeni, már a második gusztustalan színészkedésé.

Tizik..fuu...Szerintem Real behúzza.
Am ilyenkor csak a lefújáskor pályán lévők közül rúghatnak tiziket?
Pepét is nyugodtan le lehetne küldeni, már a második gusztustalan színészkedésé. 

Pepe meg megint Oscar-gyanúsat alakított
ez a két csere eléggé megzavarta a ticot.
jobban megérdemelné most a tico, főleg a lesgól miatt.
ez a két csere eléggé megzavarta a ticot.
jobban megérdemelné most a tico, főleg a lesgól miatt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2016.05.28. 23:23:51-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Na Koke lejön, ez azért elég nagy érvágás. Tizinél is tudtommal.
Na, Marci is lesántult.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Igen. Ramos elölrébb volt, ha beleért akkor azért(hivatalosan az ő gólja), ha meg nem akkor meg azért mert jóeséllyel kapuszavarás.Vakmacska írta:Én totál elfeledkeztem a meccsről, csak a hosszabításban jutott eszembe.
A real gólja tényleg lesgól volt?
SZERK:NA egy kezezésből ítélt szabadból betalál-e a REal?!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.05.28. 23:15:00-kor.
Igen.Vakmacska írta:Én totál elfeledkeztem a meccsről, csak a hosszabításban jutott eszembe.
Én totál elfeledkeztem a meccsről, csak a hosszabításban jutott eszembe.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
2 cseréje is van, míg a Realnak már nincs.Vakmacska írta:nekem tűnik csak úgy, hogy hogy a real játékosok jobban kidöglöttek?
a ticonak meg van még cseréje, nem?
Mostmár csak 1, mert Saul,Thomas Partey csere jön.
SZERK: Így hogy ezt leírtam, Filipe Luis is leült, szóval ő is cserés lesz
Annyira érzem hogy ma Roni gólt fog pakolni.
nekem tűnik csak úgy, hogy hogy a real játékosok jobban kidöglöttek?
+ sok minden egyéb. Szerintem ma is ugyanannak a csapatnak szurkolunk, még ha nekem nem is annyira jön be a stílusuk, mint neked.Bob_Marley írta:Hubi nekem is a kedvencem. Látod valamiben egyetértünk.LG írta:Bármi is lesz a vége, nem mondhatjuk, hogy nem izgalmas a meccs. Persze nem az igazi úgy, hogy mi nem vagyunk ott, plusz igazából még az Atletico győzelmének sem tudnék teljesen őszintén örülni, de mégis élvezem meccset, bár ebbe a fél üveg Hubertus is benne lehet.Na jó Inter is na meg a Barca

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Most ha lenne, és behozna Simeone 2 olyan friss játékost, akik el tudják dönteni a meccset, illetve végső esetben tizikben is jók, akkor megnyerné jóeséllyel a meccset, de szerintem nem fog cserélni.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hubi nekem is a kedvencem. Látod valamiben egyetértünk.LG írta:Bármi is lesz a vége, nem mondhatjuk, hogy nem izgalmas a meccs. Persze nem az igazi úgy, hogy mi nem vagyunk ott, plusz igazából még az Atletico győzelmének sem tudnék teljesen őszintén örülni, de mégis élvezem meccset, bár ebbe a fél üveg Hubertus is benne lehet.

Bármi is lesz a vége, nem mondhatjuk, hogy nem izgalmas a meccs. Persze nem az igazi úgy, hogy mi nem vagyunk ott, plusz igazából még az Atletico győzelmének sem tudnék teljesen őszintén örülni, de mégis élvezem meccset, bár ebbe a fél üveg Hubertus is benne lehet. 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nem lenne rossz, ez a kapu elé engedés kb öngyilkos taktika.recrea írta:Én sem értem miért nem frissíti a közepét. Be lehetne most darálni az urakat, ehelyett várják a tiziket.Nero. írta:Thomas-Torres cserére miért várunk még?
Meg lehetne fogni őket főleg 2 friss cserével, tizi párbaj meg mindig zsákbamacska