Sima tico. Fejben ott vannak,a Realosok meg sehol hozzájuk képest.MessiNeymarSuarez írta: Tizik..fuu...Szerintem Real behúzza.
Am ilyenkor csak a lefújáskor pályán lévők közül rúghatnak tiziket?
Hihetetlen szánalmasak az alakításai...ÉS még Busit fikázzák legtöbben egy 6 éve történt eset miattLG írta:Pepét is nyugodtan le lehetne küldeni, már a második gusztustalan színészkedésé.
Igen. Ramos elölrébb volt, ha beleért akkor azért(hivatalosan az ő gólja), ha meg nem akkor meg azért mert jóeséllyel kapuszavarás.Vakmacska írta:Én totál elfeledkeztem a meccsről, csak a hosszabításban jutott eszembe.
A real gólja tényleg lesgól volt?
Igen.Vakmacska írta:Én totál elfeledkeztem a meccsről, csak a hosszabításban jutott eszembe.
A real gólja tényleg lesgól volt?
2 cseréje is van, míg a Realnak már nincs.Vakmacska írta:nekem tűnik csak úgy, hogy hogy a real játékosok jobban kidöglöttek?
a ticonak meg van még cseréje, nem?
+ sok minden egyéb. Szerintem ma is ugyanannak a csapatnak szurkolunk, még ha nekem nem is annyira jön be a stílusuk, mint neked.Bob_Marley írta:Hubi nekem is a kedvencem. Látod valamiben egyetértünk.LG írta:Bármi is lesz a vége, nem mondhatjuk, hogy nem izgalmas a meccs. Persze nem az igazi úgy, hogy mi nem vagyunk ott, plusz igazából még az Atletico győzelmének sem tudnék teljesen őszintén örülni, de mégis élvezem meccset, bár ebbe a fél üveg Hubertus is benne lehet.Na jó Inter is na meg a Barca
Hubi nekem is a kedvencem. Látod valamiben egyetértünk.LG írta:Bármi is lesz a vége, nem mondhatjuk, hogy nem izgalmas a meccs. Persze nem az igazi úgy, hogy mi nem vagyunk ott, plusz igazából még az Atletico győzelmének sem tudnék teljesen őszintén örülni, de mégis élvezem meccset, bár ebbe a fél üveg Hubertus is benne lehet.
Nem lenne rossz, ez a kapu elé engedés kb öngyilkos taktika.recrea írta:Én sem értem miért nem frissíti a közepét. Be lehetne most darálni az urakat, ehelyett várják a tiziket.Nero. írta:Thomas-Torres cserére miért várunk még?
Én sem értem miért nem frissíti a közepét. Be lehetne most darálni az urakat, ehelyett várják a tiziket.Nero. írta:Thomas-Torres cserére miért várunk még?
Daniloval persze hogy gyengült, de kényszerű csere volt.LG írta:Az érem másik oldala, hogy a gól előtt is benne volt, hogy kontrából kapnak egyet. Szóval megértem, hogy nem kockáztatnak.MessiNeymarSuarez írta:Nem kellene visszaállni...Megfojtották a Realt, aminek eredménye egy gól...Most megint magukra húzzák, taps....
Van még két cseréjük, ez azért előny lehet!
A Real pedig szvsz gyengült Iscoval és Daniloval.