Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hátulról, nyújtott lábbal érkezett. Akár el is törhetett volna Carrasco lába. Nem azt mondom, hogy teljesen egyértelmű piros volt, de egy szavatok sem lehetett volna, hogy ha a bíró leküldi Ramost.Veidt_madridista írta:Sima elkesett becsuzas, nem utolso emberkent.recrea írta:Simán lehetne ilyenre pirosat dobni.
Mennyire ironikus lenne, ha Ronaldo most kihagyná a tizit...Bob_Marley írta:Nyugi sör van, részegedés még nincs jöhetnek a tizikAz idény talán két legjobb kapusa meg eldöntheti.
Az a baj, hogy nem volt utolsó ember, és Ramos még pont jókor szabálytalankodott.recrea írta:Simán lehetne ilyenre pirosat dobni.
Messze a meccs leggyengebbje nem is kerdes.Initom írta:Csak én érzem úgy,hogy Ronaldo túl sokat driblizik?![]()
(aztán majd lehet lő erre egy gólt...
)
Az érem másik oldala, hogy a gól előtt is benne volt, hogy kontrából kapnak egyet. Szóval megértem, hogy nem kockáztatnak.MessiNeymarSuarez írta:Nem kellene visszaállni...Megfojtották a Realt, aminek eredménye egy gól...Most megint magukra húzzák, taps....
Jogos.Nero. írta:Miert all vissza az Atleti??? Eldonthettek volna rendes jatekidobe a 2x15ot megint nem birjak
Tiziket??? Az még vagy 4 sör, és a Veszprém döntőbe jutása óta (közben) iszok/ittam...Bob_Marley írta:Nincs szégyenkezni valója a Ticonak, de a kapu előtt igazi ziccert nem tudnak kialakítani sajnos. Grizi meg majd az Eb-n.
Koke-Carrasco puszi. Tiziket
Inkább ne! Az Atletinek szerintem rohadtul nincs olyan napja, hogy tizikkel nyernének.Tiziket