Michelle Wild compilation. In Diana Jones. Forrest Hump. Száll a kakukk lécére. Assablanca. Ass Ventura. Twin Cheeks. BItanic. Good will humping. Whorrey Potter. Shaving Ryan's Privates.zola8787 írta:Sziasztok! Ma estére kb 20:45-től tudnátok mondani egy izgalmas filmet? NEM! Nem unalmasat, légyszi egy fordulatos, izgalmas filmet
Bajnokok Ligája & Európa Liga
Sziasztok! Ma estére kb 20:45-től tudnátok mondani egy izgalmas filmet? NEM! Nem unalmasat, légyszi egy fordulatos, izgalmas filmet 

A bajnokságban, legyőzték a Real-t a Bernabeuban a matracosok.2 nagyon erős fegyverét már alapból elveszti az Atleti: A hazai pályát, illetve az idegenbeli gólt.
Szerintem abszolút 2 esélyes a meccs. Nálam azért a mérleg egy ici-picit at Atlético felé dől, mert megmaradt nekik a stabil középpálya és a védekezés, és végre elől se olyan vészesen impotensek.
Amúgy húsdarálást várok...
Persze, én is elismerem a teljesítményüket, hisz papíron kisebb csapat, gyengébb kerettel, szűlebb anyagi lehetőségekkel, mint a Barca, Real, Bayern hármas, mégis fel tudja venni velük a kesztyűt, sőt, ugye minket meg a Bayernt ki is ejtettek.Nem tudom, hogy túlértékelem vagy sem, nyilván van bennem elfogultság mert nagyon tudatos, begyakorolt focit tolnak és ezt mindig nagyra értékelem, de mint írtam nálamnál sokkal de sokkal okosabb szakírók, edzők is áradoznak róluk.
Azért gondolom mégis, hogy túlzásba esel, mert úgy beszélsz róluk, mintha valami korszakos csapat lennének, de nálam azért attól messze vannak.
Megraktam egy húszassal az Atleticot, szóval pláne muszáj nyerniük. 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az a baj ezzel, hogy elmélkedni lehet csak erről, de pl ellenünk és a Bayern ellen is voltak nem kis helyzetei az Atleticonak is, kimaradt tizi is. Nem tudom, hogy túlértékelem vagy sem, nyilván van bennem elfogultság mert nagyon tudatos, begyakorolt focit tolnak és ezt mindig nagyra értékelem, de mint írtam nálamnál sokkal de sokkal okosabb szakírók, edzők is áradoznak róluk.LG írta:Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, teljesen jogosan vannak ott a döntőben. De én akkor is azt mondom, túlértékeled őket, mert kellett a Barca és a Bayern támadóinak bénázása is, hogy itt legyenek. Örülnék, ha BBC sem fogna ki jónapot ellenük, viszont ha mégis, akkor sok esélyt nem adok nekik.Uraim leegyszerűsítve a foci 22 játékos játéka és az nyer aki több gólt lő a többi mellébeszélés. Atletico pedig rendre több gólt lő, antifoci mert azt csinálják ami a játék lényege.

Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni, teljesen jogosan vannak ott a döntőben. De én akkor is azt mondom, túlértékeled őket, mert kellett a Barca és a Bayern támadóinak bénázása is, hogy itt legyenek. Örülnék, ha BBC sem fogna ki jónapot ellenük, viszont ha mégis, akkor sok esélyt nem adok nekik.Uraim leegyszerűsítve a foci 22 játékos játéka és az nyer aki több gólt lő a többi mellébeszélés. Atletico pedig rendre több gólt lő, antifoci mert azt csinálják ami a játék lényege.
- Veidt_madridista
- Madridista
Bayern? Most ez vicc? A nemet bajnokságban meg jo hogy kimagaslottak mivel egyetlen csapat van akiknek egyaltalan esélye lehet ellenük. Durván nagyon jo amit a Dortmund lenyom csapatépítés címszó alatt, de valljuk be, a keretuk erőssége messze áll a Bayernetol. Az europai mezőnyből meg hogy emelkedett ki? A Juventus ellen siman kiestek volna ha a bíró nem veszi el Morata szabályos gólját. Az Atléticot siman lefociztak a masodik meccsen de a két golfelelosuk nagyon rossz napot fogtak ki, tehat ossszeesegeben megsem voltak olyan jok csapatként..ZBarca írta:
És hogy akkor melyik csapat volt idén Európa legjobbja? Én a Barca-Bayern duót mondanám. Ugye nekünk volt egy 39(!!!) meccses veretlenségi sorozatunk, a Bayern pedig idén is kimagaslott a német illetve európai mezőnyből. A Juve elleni visszavágójukat szerintem senki sem fogja elfelejteni. Plusz mindkét csapatnak sikerült duplazni.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nem csak neked szól, de hidd el, az is ugyanúgy meg lenne magyarázva. Ezt most könnyű nyilván, de a miénket is meg lehetett tavaly magyarázni, lévén a PSG-ből se Ibra, se Verratti nem volt az első meccsen - ott már el is dőlt -, a Münchennek nem volt konkrétan szélsője, Cityvel nem tudom volt-e valami, de a City jelenleg is le van sajnálva, szóval ez is lehet akkor érv. Mindig meg lehet magyarázni, meg is szokta általában mindkét tábor..MessiNeymarSuarez írta: de ha mondjuk a Real ment volna a döntőbe az Atleti ágán, akkor azt mondanám hogy ők nyerjék meg, mert sokkal inkább megérdemlik, mint a hokiágon döntőbe jutott ellenfél.

Nekem igazából nincs sok kérésem mára, csak annyi, hogy szép focit is lássunk. Mondjuk tartok tőle, hogy ezzel is túl sokat kértem..

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hagyjuk már ezeket, a győzelmet nem kell megmagyarázni akár az Atletico akár a RM oldaláról. Bizonygatva hogy ez meg az jobban megérdemelné nem Zbarca ellen de ő is kb 6 volna meg 4 ha szócskával levezette a dolgokat.
Meg hogy mi tavaly kiket vertünk meg, és? Megnyertük szép volt, de egy kupapárharcban mindig is számított a sorsolás és ebbe kapaszkodik valaki azt nem is értem. Ha erős ágon kiesünk akkor bezzeg mert erős volt ha a másik könnyebb ágon bejut akkor hú meg há. Nem értem én ezt, de hagyjuk is. Annyira savanyú szőlőnek érzem ezt pl nálad is MessiNeyxmarSuarez hogy hihetetlen meg írogatott az uefalonát állandóan meg hogy szurkolók. Én nem tudom hogy valaki ezt nézi folyamat hogy más szurkolók mit mondanak? Esküszöm irigyellek titeket hogy erre van időtök.
És ebből leszűrni nagy dolgokat miközben a szakma vagy hivatalos nyilatkozatok a lényegek nem az hogy Bob:Marley, MessiNeymarSuarez vagy Kis Pista mit mond. Meg ahogy recrea is írja antifoci.
Ugyanazt tudom mondani, tessenek utánuk csinálni, tessenek ennyi gólt kapni, tessenek rekordokat döntögetni. Jah hogy ez egyedi? Akkor nevezzük antifocinak vagy nevezzük bárminek csak legyen valami negatív hordereje mert hát miért ne. Atletico játékában több tudatosság van mint a csapatok 90-95%-ban, de antifoci.
Elemzések vannak róluk szerte hogy mennyire együttes mozgást csinálnak de antifoci mert hát nyernek. Jó hogy nem lelesz szabályozva hogy ki hogyan nyerhet meg mikor.
És igen fetrengenek és időt húznak ahogy mindenki (sajnos). Ez nem menti fel őket hogy más is, de egy olyan érv nálam hogy kössünk már beléjük mert hát a játékukba nem lehet. Ja és ahogy lejjebb is írták kb 4-8 meccs közöttire veszik ezt elő igazán, amikor erősebb csapat ellen játszanak, de valóban inkább vörös szőnyeget kellene lerakniuk hogy jusson már tovább xy csapat, jah mert az a foci, mert páran megállapították mi a foci. Uraim leegyszerűsítve a foci 22 játékos játéka és az nyer aki több gólt lő a többi mellébeszélés. Atletico pedig rendre több gólt lő, antifoci mert azt csinálják ami a játék lényege.

És igen fetrengenek és időt húznak ahogy mindenki (sajnos). Ez nem menti fel őket hogy más is, de egy olyan érv nálam hogy kössünk már beléjük mert hát a játékukba nem lehet. Ja és ahogy lejjebb is írták kb 4-8 meccs közöttire veszik ezt elő igazán, amikor erősebb csapat ellen játszanak, de valóban inkább vörös szőnyeget kellene lerakniuk hogy jusson már tovább xy csapat, jah mert az a foci, mert páran megállapították mi a foci. Uraim leegyszerűsítve a foci 22 játékos játéka és az nyer aki több gólt lő a többi mellébeszélés. Atletico pedig rendre több gólt lő, antifoci mert azt csinálják ami a játék lényege.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Leginkább a szurkolókra gondoltam.Bob_Marley írta:Hagyjuk már ezeket a kifogásokat, meg ki érdemli meg. Aki odajut és megnyeri az megérdemli. Atletico nehéz ágon a Real meg hátrányból felállva. És elég csak megnézni miket nyilatkoztak pl a bajnoki győzelmünk után semmiféle kakizásról szó sem volt. Ez a tipikus savanyú a szőlő esete, odajutottak bármelyik is nyeri meg legyen boldog, megérdemlik nyerjen még 20 BL-t kit érdekel. Nekem sokkal nagyobb elégtétel hogy mindkettőt megelőztük a bajnokságban és ott semmilyen vita nem lehet, mert mindenki mindenki ellen játszik.
Najó, azért Ronaldo nyilatkozata eléggé gyöngyszem, miszerint a Bl győzelem többet ér mint a Barca duplája vagy triplája...

Lehet hogy kicsit savanyú a szőlő(bár miért lenne, mikor tavaly mi nyertünk a legnagyobb bajnokokat végigverve?), de ha mondjuk a Real ment volna a döntőbe az Atleti ágán, akkor azt mondanám hogy ők nyerjék meg, mert sokkal inkább megérdemlik, mint a hokiágon döntőbe jutott ellenfél.
De amúgy meg szerintem pont az ilyen eseteket hivatott a sorsolás és kiemelés elkerülni, hogy valamilyen szinten kiegyenlített legyen az ág, ne pedig az legyen hogy az egyik csapat végig kifogja a legnehezebbeket, míg a másik meg a messze gyengébb erőt képviselő csapatokat kap végig...
Ez olyan mintha a bajnokságban is sorsolás lenne, hogy a 3-4 nagyobb csapat közül melyikük játszik egymással, és melyikük csak a kisebbek ellen, nyilván nem lenne igazságos..
Amúgy is "BAJNOKOK" ligája, aztán nem is találkozott a REal Madrid bajnokcsapattal, csak a csoportkörben.
recrea: A Bayern ellen az Allianzban bizony eléggé telerakott gatyával játszottak, kb végig a meccs a Bayernnél volt, az Atleti meg a saját kapuja előtt sorfalazott, ha nincs az a véleményes lesgyanús gól akkor simán bedarálja a Bayern őket.
Két megjegyzést fűznék a témában:
1. Antifoci
Minket a párharc kb. felében lefociztak, Barcelonában Griezman majdnem le is zárta a továbbjutást. Akkor tudtunk megmozdulni, mikor véleményesen kinyomták Torrest. A második meccs első félidejét inkább nem kommentálom, mert nyomdafestéket nem tűrő.
2. Mondjon már egy meccset valaki, ahol a Tico tele gatyával játszott. Finoman szólva sem tűnt fel nekem, h Barcelonában vagy Münchenben így tettek volna, pedig ha valahol félni kell...
A tipikus háromesélyes meccs.
1. Antifoci

2. Mondjon már egy meccset valaki, ahol a Tico tele gatyával játszott. Finoman szólva sem tűnt fel nekem, h Barcelonában vagy Münchenben így tettek volna, pedig ha valahol félni kell...
A tipikus háromesélyes meccs.
Szerintem bármelyik csapat is győz ma, nem lehet majd azt mondani, hogy Európa legjobbjai lennének. És hogy miért?
Kezdjük az Atleticoval. A PSV ellen csak tizenegyesekkel sikerült továbbjutniuk. Persze megvoltak a lehetőségeik, de azért szerintem elvárható lett volna, hogy legalább egyet bekotorjanak Torresék. Mindegy, lépjünk tovább. A következő körben megkaptak minket, pont akkor, mikor mi éppen hullámvölgyben voltunk. Az első meccsen sikerült fordítanunk és nyernünk, viszont a visszavágón már jobbak voltak. Ellenben azt meg kell jegyezni, hogy ha a fiúk élesebbek lettek volna + befújták volna azt a tizit, akkor akár simábban is továbbjuthattunk volna. Aztán az elődöntőben Simeone fiai a Bayernnel találkoztak. A párharc nagy részében a Bayern dominált, persze azért az Atmának is voltak jó periódusaik. Ha Lewáék jobb napot fogtak volna ki a második meccsen, akkor most valószínűleg ők lennének a döntőben.
Most pedig jöjjön a Real. A Román könnyen jutottak túl, viszont a Wolfsburg eléggé megnehezítette a dolgukat a második meccsen. Ha a visszavágón jobban használták volna ki a lehetőségeiket, akkor a Real már a negyeddöntőben elvérzett volna. Aztán az elődöntőben következett a City. Kifejezetten unalmas volt a párharcuk, számomra legalábbis. Szerintem az mindent elmond, hogy a Real egy öngóllal jutott a döntőbe.
Mindenesetre én ma az Atmának szurkolok, mert szerintem jobban megérdemlik a végső győzelmet, még ha a játékuk nem is mindig szép. Azért egy Barca-Bayern vonalon a döntőbe jutni mindenképpen figyelemreméltó. Ellenben a Real egy nagyon könnyű ágon jutott a fináléba.
És hogy akkor melyik csapat volt idén Európa legjobbja? Én a Barca-Bayern duót mondanám. Ugye nekünk volt egy 39(!!!) meccses veretlenségi sorozatunk, a Bayern pedig idén is kimagaslott a német illetve európai mezőnyből. A Juve elleni visszavágójukat szerintem senki sem fogja elfelejteni. Plusz mindkét csapatnak sikerült duplázniuk.
Persze egy jó csapatnak szerencséje is van, ami elengedhetetlen egy BL győzelemhez, viszont szerintem BL ide vagy oda, az idei győztest nem lehet majd egyértelműen Európa legjobbjának nevezni.
Kezdjük az Atleticoval. A PSV ellen csak tizenegyesekkel sikerült továbbjutniuk. Persze megvoltak a lehetőségeik, de azért szerintem elvárható lett volna, hogy legalább egyet bekotorjanak Torresék. Mindegy, lépjünk tovább. A következő körben megkaptak minket, pont akkor, mikor mi éppen hullámvölgyben voltunk. Az első meccsen sikerült fordítanunk és nyernünk, viszont a visszavágón már jobbak voltak. Ellenben azt meg kell jegyezni, hogy ha a fiúk élesebbek lettek volna + befújták volna azt a tizit, akkor akár simábban is továbbjuthattunk volna. Aztán az elődöntőben Simeone fiai a Bayernnel találkoztak. A párharc nagy részében a Bayern dominált, persze azért az Atmának is voltak jó periódusaik. Ha Lewáék jobb napot fogtak volna ki a második meccsen, akkor most valószínűleg ők lennének a döntőben.
Most pedig jöjjön a Real. A Román könnyen jutottak túl, viszont a Wolfsburg eléggé megnehezítette a dolgukat a második meccsen. Ha a visszavágón jobban használták volna ki a lehetőségeiket, akkor a Real már a negyeddöntőben elvérzett volna. Aztán az elődöntőben következett a City. Kifejezetten unalmas volt a párharcuk, számomra legalábbis. Szerintem az mindent elmond, hogy a Real egy öngóllal jutott a döntőbe.
Mindenesetre én ma az Atmának szurkolok, mert szerintem jobban megérdemlik a végső győzelmet, még ha a játékuk nem is mindig szép. Azért egy Barca-Bayern vonalon a döntőbe jutni mindenképpen figyelemreméltó. Ellenben a Real egy nagyon könnyű ágon jutott a fináléba.
És hogy akkor melyik csapat volt idén Európa legjobbja? Én a Barca-Bayern duót mondanám. Ugye nekünk volt egy 39(!!!) meccses veretlenségi sorozatunk, a Bayern pedig idén is kimagaslott a német illetve európai mezőnyből. A Juve elleni visszavágójukat szerintem senki sem fogja elfelejteni. Plusz mindkét csapatnak sikerült duplázniuk.
Persze egy jó csapatnak szerencséje is van, ami elengedhetetlen egy BL győzelemhez, viszont szerintem BL ide vagy oda, az idei győztest nem lehet majd egyértelműen Európa legjobbjának nevezni.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hagyjuk már ezeket a kifogásokat, meg ki érdemli meg. Aki odajut és megnyeri az megérdemli. Atletico nehéz ágon a Real meg hátrányból felállva. És elég csak megnézni miket nyilatkoztak pl a bajnoki győzelmünk után semmiféle kakizásról szó sem volt. Ez a tipikus savanyú a szőlő esete, odajutottak bármelyik is nyeri meg legyen boldog, megérdemlik nyerjen még 20 BL-t kit érdekel. Nekem sokkal nagyobb elégtétel hogy mindkettőt megelőztük a bajnokságban és ott semmilyen vita nem lehet, mert mindenki mindenki ellen játszik.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Elég nehéz dönteni...
Lehet mondani, hogy ha az Atletit megveri a Real akkor meg is érdemli...DE!
Azt ne felejtsük el, hogy a BL döntőben lényegében 2 nagyon erős fegyverét már alapból elveszti az Atleti: A hazai pályát, illetve az idegenbeli gólt.
Ezek fényében számomra (sajnos) messze a Real Madrid az esélyesebb, és be is fogja húzni.
Elég megnézni, hogy minket és a Bayernt hogy ejtettek ki:
idegenbeli gólra játszva, illetve hazai pályán minket is és a Bayernt is megfogtak, míg idegenben kikaptak.
Úgy gondolom, hogy nagyon sok fog múlni azon, hogy milyen taktikával mennek ki a pályára az Atletisek... Ha vért isznak meccs előtt, és kimennek rendesen és már félpályánál elrontják a Real Madrid játékát, akkor jóesélyük van, ha viszont telerakott gatyával mennek ki, beállva a saját kapujukba, akkor kb esélytelennek tartom, hogy ne kotorjon be előbb-utóbb a Real nekik gólt a folyamatos bombázgatásból.
Emellett fontos, hogy ne állíttassák ki magukat, nameg ne hozzanak össze tizit a Realnak, mert mind2 benne van a játékukban..
Hogy melyikük érdemli meg?
Az Atleti nem szép focit játszik ilyen meccseken, a Real Madrid meg hihetetlenül ergya ágon jutott be a döntőbe, ami vicc kategória egy modernkori BL-ben, lényegében kis túlzással a Liverpoolnak nehezebb ága volt egy EL-ben , mint nekik..
Komolyan, ha a Barca jutott volna így be, akkor én érezném rosszul magamat, nameg a fél világ egész nap UEFAlonázna.
Mindent elmond az, hogy a legerősebb ellenfél az a City volt, akit mi a nyolcaddöntőben kaptunk meg, nem egy rohadt elődöntőben...Ráadásul akkor erősebbek is voltak, erre a Real Madrid egy kemény öngóllal volt képes csak legyőzni..
Nameg az, hogy a tavalyi döntőben a BL döntött arról, hogy melyik csapat Triplázik, míg a mostani meg arról, hogy melyik csapat marad trófea nélkül
Számomra nem igazán lehet "Európa bajnoka" egy olyan csapat, amelyik nem nyerte meg mellé a bajnokságot is, elvégre hogy lehetne Európa legjobbja úgy hogy a saját bajnokságában sem lett a legjobb?!
Szóval ha az Atleti győz, akkor az antifoci győz, ha a Real, akkor meg a könnyű ág, és lehet hallgatni a nagy mellverést továbbra is, hogy mennyire királyok és a Barca mekkora kaki, amiért nincs BL döntőben, éshogy ők annyira a legjobbak hogy egy ilyen ágon is erősen megszenvedve jutottak be.
Kedvenc kifogásom az, amikor azt mondogatják odaát hogy " itt nincs könnyű ellenfél, látható hogy egy Real is megszenvedett egy Roma-Wolfsburg-City ellen"..
Jaigen...De kérdem én, ha a Fradi egy Kispest-Ungabunga FC- Videoton ágon jut megszenvedve a BL döntőbe, akkor az azt jelenti hogy olyan erős, hogy egy Juventus-Bayern-Barca ágon is sikerült volna nekik, mert nincsenek itt már könnyű és nehéz ellenfelek?!
Attól még hogy 2 gyenge csapat megszenved egymással, nem lesz egyikből sem Bayern vagy csúcsformában lévő Barca...
Lehet mondani, hogy ha az Atletit megveri a Real akkor meg is érdemli...DE!
Azt ne felejtsük el, hogy a BL döntőben lényegében 2 nagyon erős fegyverét már alapból elveszti az Atleti: A hazai pályát, illetve az idegenbeli gólt.
Ezek fényében számomra (sajnos) messze a Real Madrid az esélyesebb, és be is fogja húzni.
Elég megnézni, hogy minket és a Bayernt hogy ejtettek ki:
idegenbeli gólra játszva, illetve hazai pályán minket is és a Bayernt is megfogtak, míg idegenben kikaptak.
Úgy gondolom, hogy nagyon sok fog múlni azon, hogy milyen taktikával mennek ki a pályára az Atletisek... Ha vért isznak meccs előtt, és kimennek rendesen és már félpályánál elrontják a Real Madrid játékát, akkor jóesélyük van, ha viszont telerakott gatyával mennek ki, beállva a saját kapujukba, akkor kb esélytelennek tartom, hogy ne kotorjon be előbb-utóbb a Real nekik gólt a folyamatos bombázgatásból.
Emellett fontos, hogy ne állíttassák ki magukat, nameg ne hozzanak össze tizit a Realnak, mert mind2 benne van a játékukban..
Hogy melyikük érdemli meg?
Az Atleti nem szép focit játszik ilyen meccseken, a Real Madrid meg hihetetlenül ergya ágon jutott be a döntőbe, ami vicc kategória egy modernkori BL-ben, lényegében kis túlzással a Liverpoolnak nehezebb ága volt egy EL-ben , mint nekik..
Komolyan, ha a Barca jutott volna így be, akkor én érezném rosszul magamat, nameg a fél világ egész nap UEFAlonázna.
Mindent elmond az, hogy a legerősebb ellenfél az a City volt, akit mi a nyolcaddöntőben kaptunk meg, nem egy rohadt elődöntőben...Ráadásul akkor erősebbek is voltak, erre a Real Madrid egy kemény öngóllal volt képes csak legyőzni..
Nameg az, hogy a tavalyi döntőben a BL döntött arról, hogy melyik csapat Triplázik, míg a mostani meg arról, hogy melyik csapat marad trófea nélkül

Számomra nem igazán lehet "Európa bajnoka" egy olyan csapat, amelyik nem nyerte meg mellé a bajnokságot is, elvégre hogy lehetne Európa legjobbja úgy hogy a saját bajnokságában sem lett a legjobb?!

Szóval ha az Atleti győz, akkor az antifoci győz, ha a Real, akkor meg a könnyű ág, és lehet hallgatni a nagy mellverést továbbra is, hogy mennyire királyok és a Barca mekkora kaki, amiért nincs BL döntőben, éshogy ők annyira a legjobbak hogy egy ilyen ágon is erősen megszenvedve jutottak be.
Kedvenc kifogásom az, amikor azt mondogatják odaát hogy " itt nincs könnyű ellenfél, látható hogy egy Real is megszenvedett egy Roma-Wolfsburg-City ellen"..
Jaigen...De kérdem én, ha a Fradi egy Kispest-Ungabunga FC- Videoton ágon jut megszenvedve a BL döntőbe, akkor az azt jelenti hogy olyan erős, hogy egy Juventus-Bayern-Barca ágon is sikerült volna nekik, mert nincsenek itt már könnyű és nehéz ellenfelek?!

Attól még hogy 2 gyenge csapat megszenved egymással, nem lesz egyikből sem Bayern vagy csúcsformában lévő Barca...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nálam a tipp 2:1 az Atleticonak, de mivel jön az egyik ismerősöm is meccset nézni, akivel eddig háromszor néztük meccset (Bayern-Barca 4:0, Bilbao-Barca 4:0, Barca-Real 1:2) így tuti nyer a Real vagy 6:0-ra.
De nálam a meccs előtt az Atletico esélyesebb, a tudatos játékuk az összeszokottságuk a plusz motiváció miatt.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Tipp 2-0 a realnak, egy hasonlóan gyenge színvonalú meccsen,mint a 2010-es finálé volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
A magyarázkodás a vesztesek sajátja.
Ha a Real nem nyeri meg ezt a döntőt,akkor csak magára vethet. A sorsolásra nem lehetett panasz,az ellenfelet ismerik a bajnokságból. Kemény,rossz meccsre számítok,ahol sír a labda és vérzik a szemem,miközben nézem. 1,maximum 2 gólt sejtek. A munkahelyemen pontos eredményekre tippelve fogadunk,ez 1-1 volt a részemről. Esélyesebbnek érzem az Atleticot,mert ők küzdenek és fejben mindig ott vannak. Bízom a tévedésemben(amely már oly sokszor előfordult ilyen esetben) és a fehér sikerben. Lássunk jó és gólgazdag meccset. Egy jó tipp: lesz piros lap 2,87et fizet
Ha a Real nem nyeri meg ezt a döntőt,akkor csak magára vethet. A sorsolásra nem lehetett panasz,az ellenfelet ismerik a bajnokságból. Kemény,rossz meccsre számítok,ahol sír a labda és vérzik a szemem,miközben nézem. 1,maximum 2 gólt sejtek. A munkahelyemen pontos eredményekre tippelve fogadunk,ez 1-1 volt a részemről. Esélyesebbnek érzem az Atleticot,mert ők küzdenek és fejben mindig ott vannak. Bízom a tévedésemben(amely már oly sokszor előfordult ilyen esetben) és a fehér sikerben. Lássunk jó és gólgazdag meccset. Egy jó tipp: lesz piros lap 2,87et fizet
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ez amúgy igaz, sokat fejlődtek, és képesek már jól is játszani. Csak az a baj, hogy ez pont olyan meccs lesz, amit írtál, és a kieséses szakaszban végig ilyen ellenfeleket kaptak..ntibi67 írta:Szóval az az időhúzó rugdosós játékuk ma már évente 6-8 meccs.Ellenünk a real ellen meg esetleg a BL kieséses szakaszában.

a matracosok játékát, stílusát minősítő érvekkel csak egy gond van: az hogy , mára azok többnyire nem igazak.
szinte semmi...nem igaz, hogy csak két klasszis játékosuk van, nem igaz, hogy csak bunker védekező a játékuk (elég csak az ellenünk elért két góljukat említenem) az sem igaz, hogy csak kontrára játszanak.... hangsúlyozom: ..hogy CSAK! nem dícsérendő persze, hogy ellenünk különösen durvák de ez taktika-játékfelfogás egy- egy csapat ellen, tudnak és ma már játszanak is mást ha az kell a győzelemhez!
az lenne tán az ördögtől való, hogy győzni akarnak?!
valószínű inkább az az igaz, hogy rossz beidegződések és előítéletek vannak velük szemben.
azokkal értek egyet, akik azt mondták, a Real képes megverni őket. képes, mert ha jól játszanak kellően gyorsak, elég masszívak, és elég kreatívak hozzá. mi is pont ezekkel az erényekkel vertük végig őket, de amikor lassúak és körülményesek lettünk az nem volt elég.
szinte semmi...nem igaz, hogy csak két klasszis játékosuk van, nem igaz, hogy csak bunker védekező a játékuk (elég csak az ellenünk elért két góljukat említenem) az sem igaz, hogy csak kontrára játszanak.... hangsúlyozom: ..hogy CSAK! nem dícsérendő persze, hogy ellenünk különösen durvák de ez taktika-játékfelfogás egy- egy csapat ellen, tudnak és ma már játszanak is mást ha az kell a győzelemhez!
az lenne tán az ördögtől való, hogy győzni akarnak?!
valószínű inkább az az igaz, hogy rossz beidegződések és előítéletek vannak velük szemben.
azokkal értek egyet, akik azt mondták, a Real képes megverni őket. képes, mert ha jól játszanak kellően gyorsak, elég masszívak, és elég kreatívak hozzá. mi is pont ezekkel az erényekkel vertük végig őket, de amikor lassúak és körülményesek lettünk az nem volt elég.
Az emberek 90%-a szerintem egyes-egyedül, csak azon 6-8 meccs valamelyikén látja játszani az Atléticot az egész szezon során.Ezért mondom,hogy nézzél olyan Atletico meccset is amikor náluk papíron gyengébb ellenfél ellen jatszik,akkor egészen más a stílusuk.És most már elmondható,hogy jócskán vannak náluk már gyengébb csapatok.Szóval az az időhúzó rugdosós játékuk ma már évente 6-8 meccs.
köszi, de tényleg nem akarok embereket megváltoztatni:) dehogy.. én azt próbálom észben tartani, mi lenne a jó... komolyan mondom, szeretnék leülni Bl döntőre úgy... egész héten meló volt...a tö--m tele van... pfff nem a Barca, mert a Világ nem lehet a Barca:) bármennyire is szeretném.. ne is legyen, az nem lenne jó, de szeretnék úgy megnézni egy Bl döntőt, tök mindegy ki nyer, jól éreztem magam és szeretném azt látni, a Liszt Ferenc téren mindenki boldog mert olyan meccset látott amit még soha...Volt ott Bayern, Juvem Atma, Barca, Real stb drukker,de a lényeg a közösen jól éreztem magam:))))))))S.Agüero írta:Nem feltétlen a BL-re gondoltam, hanem az egész szezonra, mindennel együtt.És ki volt a legjobb, ha nem Ők amennyiben megnyerik?
Barca... 2 meccsünk volt Atma ellen, egyiken sem voltunk parádés BL-t érdemlő csapat...
Bayern... pfff...ne már...
City, Psg, netán Arsenal vagy ki?
Se nálunk, se a Ticonál nem voltak jobbak, és szerintem a Bayernnél se.
Juvénél sem, de róluk annyira nem tudok nyilatkozni.
1(!) darab meccset nyert meg idegenben a Real ebben a szezonban értelmes csapat ellen. Ugye pont minket vertek el, de a Tico, PSG, Sevilla, Villarreal, Valencia, Wolfsburg és City otthonában nem tudtak nyerni.
Bayern ellen jól érveltél.
Az Atletico BL meccsei még mindig nézhetőbek voltak mint a reálé!Messias2 írta:Látom, komoly érvelések vannak itt.hedora írta: És ki volt a legjobb, ha nem Ők amennyiben megnyerik?
Bayern... pfff...ne már...![]()
Én megértem, ha a valaki nem tud szurkolni a Realnak, de én valahogy a Ticonak se tudok. Egyszerűen nem tenne jót a sportág jövőjének, ha ilyen focival megnyernék a BL-t. Egyébként sanszos, hogy hosszú idő után meg sem nézem a meccset, annyira érdektelen és élvezhetetlen számomra.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem feltétlen a BL-re gondoltam, hanem az egész szezonra, mindennel együtt.És ki volt a legjobb, ha nem Ők amennyiben megnyerik?
Barca... 2 meccsünk volt Atma ellen, egyiken sem voltunk parádés BL-t érdemlő csapat...
City, Psg, netán Arsenal vagy ki?
Se nálunk, se a Ticonál nem voltak jobbak, és szerintem a Bayernnél se.
Juvénél sem, de róluk annyira nem tudok nyilatkozni.
1(!) darab meccset nyert meg idegenben a Real ebben a szezonban értelmes csapat ellen. Ugye pont minket vertek el, de a Tico, PSG, Sevilla, Villarreal, Valencia, Wolfsburg és City otthonában nem tudtak nyerni.
Bayern ellen jól érveltél.

Látom, komoly érvelések vannak itt.hedora írta: És ki volt a legjobb, ha nem Ők amennyiben megnyerik?

Én megértem, ha a valaki nem tud szurkolni a Realnak, de én valahogy a Ticonak se tudok. Egyszerűen nem tenne jót a sportág jövőjének, ha ilyen focival megnyernék a BL-t. Egyébként sanszos, hogy hosszú idő után meg sem nézem a meccset, annyira érdektelen és élvezhetetlen számomra.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati