2016.05.27. 19:31:48
Nem igazán tetszik ez a folyamat ami most elkezdődött. Eddig volt kb. 3 poszt ahová igazolni kellett volna. Most mennek kulcsposztokról Masch ki tudja mennyiért, Bartra ingyen, Adriano 2-3 millióért, Alves ingyen, Munir ingyen. Ha tényleg 60 milla + eladások állnak rendelkezésre csúnya vége lehet. A cseretámadóról is ilyen minimum 20-ról mentek a hírek, ehhez most kellene egy kezdő kh. egy kezdő jobbhátvéd, ami irdatlan összeg, hacsak nem akarunk félmegoldásokat és akkor egy csere balbekkről nem is beszéltünk. Nem szívesen látnék jövőre egy Piqué-Matyi kezdőt egy szem Vermaelen-nel mögöttük és Albanak is csak a francia vagy Sr lenne az opciója.
60+XY-ból kijön jóindulattal egy kh+balbunkó.
Jobbosra nálam Aurier lenne a legjobb opció. Nagyon szeretem a játékát, az, hogy fejben milyen sztem nem olyan kardinális probléma, sok játékos volt akitől féltünk, aztán semmi gond nem lett. Emellett Bellerín-t sem vetném el, még fiatal, sokat fejlődhet és korához képest rutinosnak is mondható. Fabinhot nem ismerem, de jókat hallani róla.
Azpilicueta sztem felejtős. A Chelsae nem engedi el, gyakorlatilag helyettese sincs, max. ha visszaviszik Cuadradot, de a két szép szemünkért nem hagyják elmenni, akármilyen jól is járnánk vele.
Ezt a szerződés/igazoláspoltikát nem értem nálunk. Boldog-boldogtalan ingyen vagy apróért mehet, ha Masch lép, érte sem hinném, hogy 15-20-nál többet kapunk.
Forca Barca!!!!