Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.05.28. 12:18:56

Nero. írta:Yokozuna: Aki ennyi idő után se tudta észrevenni Busquets fontosságát a csapatban az vak a focihoz.
Szerintem minimálisan igaza van. Busquets tényleg fontos játékos, iszonyatosan labdabiztos, ő kell nekünk, de sokszor védekezésnél nem fut hátra, legalábbis sprintelni én még nem láttam. Védekező középpályástól ez azért nagy hiányosság. Mondhatjuk erre azt, hogy azért nem fut mert magas, de akkor meg legyen erős és fejeljen jól (el is érkeztünk a 2. hiányossághoz)

Persze ez a két dolog általában nem jön ki, de amikor hullámvölgy van, akkor Busquets még jobban visszafogja a csapatot :?

Jelenleg én nem igazolnék senkit sehova, ha nem megy el Masche és Alves, mivel ez az idény 1 hónapot kivéve 10/10es volt
94:39 6 - 1
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.28. 10:30:06

S.Agüero írta:
Abban lenne logika, hogy ha Masche tényleg elmegy és Busi marad, akkor kell hozni jó belső védőt és Samper tartalék vkp. lehet. SR úgyse "szakosodott" erre a posztra.
Mascherano elmenetelének mi köze van Samperhez? 1 percet nem játszott azon a poszton ebben a szezonban, nem nő meg vele Samper játékperceinek a száma.
Tipik Samper.

Yokozuna, te vagy az én emberem. :mrgreen:

Viccet félretéve, jó hogy hosszabbított,bár ez sosem volt kérdés senkinek,hogy fog.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2016.05.28. 10:01:45

Yokozuna írta:Szívesen látnám valamelyik másik csapatban alibizni, de Busqets megint kivívta magának a hosszabbítást. Remélem látok még Barcelonát nélküle is. De lehet, hogy ő lesz a következő edzője a csapatnak! Akkor végem.
TALÁN Messi fontossága mérhető a csapatban egyedül Busiéhez. Kifejezetten nem szeretem a srácot,de amit ő játszik,azt a világon nem sokan tudják.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.28. 01:03:57

Samper írta:
Gareth Tello írta:A Mundo Deportivo szerint közel a végleges egyezség Samper szerződéshosszabbításáról. 2020-ig szólna az új kontraktus, Samper pedig felkerülne a nagycsapathoz, de ettől még természetesen ugyanúgy benne lenne a pakliban, hogy kölcsönadjuk egy La Liga-csapatnak a következő szezonra.
Abban lenne logika, hogy ha Masche tényleg elmegy és Busi marad, akkor kell hozni jó belső védőt és Samper tartalék vkp. lehet. SR úgyse "szakosodott" erre a posztra.
Szerintem Sergi Robi azon a poszton se rossz, idén elég jól pótolta Busquetset amikor Enrique ott adott neki lehetőséget nem is kevésszer. Ha Mascherano elmegy akkor is kölcsön kel adni Sampert.

Yokozuna: Aki ennyi idő után se tudta észrevenni Busquets fontosságát a csapatban az vak a focihoz.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.05.28. 00:49:32

Szívesen látnám valamelyik másik csapatban alibizni, de Busqets megint kivívta magának a hosszabbítást. Remélem látok még Barcelonát nélküle is. De lehet, hogy ő lesz a következő edzője a csapatnak! Akkor végem.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.27. 22:33:40

Mascherano elmenetelének mi köze van Samperhez? 1 percet nem játszott azon a poszton ebben a szezonban, nem nő meg vele Samper játékperceinek a száma.
Samper
Director del Fútbol

2016.05.27. 21:01:00

Gareth Tello írta:A Mundo Deportivo szerint közel a végleges egyezség Samper szerződéshosszabbításáról. 2020-ig szólna az új kontraktus, Samper pedig felkerülne a nagycsapathoz, de ettől még természetesen ugyanúgy benne lenne a pakliban, hogy kölcsönadjuk egy La Liga-csapatnak a következő szezonra.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2016.05.27. 20:47:30

A Mundo Deportivo szerint közel a végleges egyezség Samper szerződéshosszabbításáról. 2020-ig szólna az új kontraktus, Samper pedig felkerülne a nagycsapathoz, de ettől még természetesen ugyanúgy benne lenne a pakliban, hogy kölcsönadjuk egy La Liga-csapatnak a következő szezonra.
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.27. 19:31:48

Nem igazán tetszik ez a folyamat ami most elkezdődött. Eddig volt kb. 3 poszt ahová igazolni kellett volna. Most mennek kulcsposztokról Masch ki tudja mennyiért, Bartra ingyen, Adriano 2-3 millióért, Alves ingyen, Munir ingyen. Ha tényleg 60 milla + eladások állnak rendelkezésre csúnya vége lehet. A cseretámadóról is ilyen minimum 20-ról mentek a hírek, ehhez most kellene egy kezdő kh. egy kezdő jobbhátvéd, ami irdatlan összeg, hacsak nem akarunk félmegoldásokat és akkor egy csere balbekkről nem is beszéltünk. Nem szívesen látnék jövőre egy Piqué-Matyi kezdőt egy szem Vermaelen-nel mögöttük és Albanak is csak a francia vagy Sr lenne az opciója.

60+XY-ból kijön jóindulattal egy kh+balbunkó.
Jobbosra nálam Aurier lenne a legjobb opció. Nagyon szeretem a játékát, az, hogy fejben milyen sztem nem olyan kardinális probléma, sok játékos volt akitől féltünk, aztán semmi gond nem lett. Emellett Bellerín-t sem vetném el, még fiatal, sokat fejlődhet és korához képest rutinosnak is mondható. Fabinhot nem ismerem, de jókat hallani róla.
Azpilicueta sztem felejtős. A Chelsae nem engedi el, gyakorlatilag helyettese sincs, max. ha visszaviszik Cuadradot, de a két szép szemünkért nem hagyják elmenni, akármilyen jól is járnánk vele.

Ezt a szerződés/igazoláspoltikát nem értem nálunk. Boldog-boldogtalan ingyen vagy apróért mehet, ha Masch lép, érte sem hinném, hogy 15-20-nál többet kapunk.
Forca Barca!!!!
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.27. 19:14:00

Van itt annyi távozó, ráadásul szép lassan kiismertek az ellenfelelek minket, hogy azon se lepődnék meg ha formációt váltanánk. Ugye elvileg Lucho eredeti terve a 3-4-3 volt, azért is könyörgött Cuadradoért. Talán ezek után oda adják nekünk a kolumbiait.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Veidt_madridista
Madridista

2016.05.27. 18:07:52

Berardi eleg szep szezont hozott, Juve is eleg erosen erdeklodik iranta. Bar azt nehezen hiszem hogy a Barca egy olasz kozepcsapatbol akarna igazolni. Ha kozepen tolja a tipikus olasz center (Toni, Bianchi, Rossi, Pinilla fele) de amugy szelso az igazi posztja. Gyors, goleros.
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.27. 17:59:21

visca el barca írta:mert a pletykákból sosem elég

Sassuolo forward Domenico Berardi (21) was in Barcelona in past week and has been in touch with the club. He's among forward options. [md]
Na és ő ki is?
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.05.27. 17:22:52

visca el barca írta:mert a pletykákból sosem elég

Sassuolo forward Domenico Berardi (21) was in Barcelona in past week and has been in touch with the club. He's among forward options. [md]
hmm, ha hajlandó eljönni 4. embernek a gyerek, akkor ebben sztem lenne fantázia.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.27. 17:18:02

mert a pletykákból sosem elég

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.05.27. 17:15:10

Alves helyére a legstílusosabb az számomra is Bellerín lenne, de hát igen, az ára...rajta kívül nekem a sevillás Mariano mindig nagyon tetszett, amikor láttam, úgyhogy tekintettel Bellerín árára, én talán mellette tenném le a voksot, még úgy is, hogy 29 éves. Második helyen Gaspar. Marquinhost sztem se érdemes kirakni szélre, plusz ő is csak horribilis áron érhető el. ja, hát meg Azpilicueta nem tudom, hogy került be a szavazásba, de ha van rá is reális esély, akkor ő talán még 1. helyen is lenne nálam.

na, ha az meg igaz, amit VEB írt, hogy Mascheranot beáraztuk 60ra abban az esetben, ha mindenképp le akar lépni, az végre kimondottan tetszik.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.27. 16:42:18

roby122 írta:Lichtsteiner elköszönt a szurkolóktól, megköszönt nekik mindent stb., mert jövőre már nem a Juveba fog játszani. Juve részéről érthető Alves igazolása. Kérdés, hogy a brazil menne-e.
Viszont lehet kivásárolják majd Cuadradot a Chelsea-től, és akkor azt megoldják 3-5-2 be, de ha 4 védős rendszerben játszanának akkor viszont kell oda Alves.
Cuadrado azt nyilatkozta hogy ő csak kényszerű védő elől akar játszani máskülönben nem marad a Juventusnál ha ki akarják vásárolni.Casares szerződését nem hosszabbították ha svájci elmegy nagyon adja magát egy szélső védő vétele.Szerintem itt a piszkos anyagiakon van a hangsúly nem tudom Alves mennyire engedne a fizetéséből a Juventus neg ennyit nem perkál.

Mindenesetre ha védelmünk átalakításának ideje eljött akkor hosszú nyár lesz. :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.27. 16:04:12

palesz77 írta:Kezdenek finomodni a nyilatkozatok, nem tetszik ez nekem.. :lol:
óh várjál, ha majd alves elmegy, másnap elmondja azt is, hogy tulajdonképpen ő sosem akart elmenni innen :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.27. 15:45:28

Barcelona offered Villarreal player Denis (22), whom they will be buy back, a new five-year contract. Deal expected in coming days. [sport]

Örülök neki, Ini pótlására tökéletes lehet szerintem. Mondjuk azért ennek ellenére bennem van a félsz nagyon, sokat kell tisztulnia, mellé meg maradnia kéne ilyen tökösnek, mindezeket nem túl sok játékperc mellett, szóval baromi nehéz dolga lesz, de valamiért bízok benne.

Barcelona scouts watched Arsenal right back Hector Bellerin (21) in around ten games this season. First option to replace Alves. [ara]

Bellerin (Arsenal): "I'd like to return to Barça? I'm very happy where I am now. Until the chance is there, you can't really say anything."

Kezdenek finomodni a nyilatkozatok, nem tetszik ez nekem.. :lol:
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.05.27. 13:14:57

Petr írta:
hajnesz írta:Én mindenképp nagy munkabirású embereket vennék hátra, müvészből van már elég, most olyan kell, akik a müvészek helyett futnak.
Vélemény?
A korábban leírtakkal egyetértek, kell a frissítés, viszont az utolsó kijelentésedet kiragadnám.

Vitán felül áll, hogy Alves remekül illik a rövid passzos, gyors és kombinatív játékba. Amikor nem Roberto, hanem Vidal került arra a posztra szemet - bár néha a spanyollal is - szúró volt, hogy mennyivel gyengébb a támadójáték, ha Messi nincs kivel megcsinálja kicsiben a szélén.

Éppen ezért nem elég, ha hoz a klub egy "csúcsnégert", aki felszántja a szélét, de nem elég előre. A játékstílus megköveteli, hogy a hátvédek is kivegyék részüket a támadásépítésből, így szerintem igenis nem árt, ha az érkező játékosban van művészvéna. Feltéve persze, ha érkezik.
Teljesen egyetértek. Ezért mondtam én tavaly azt, hogy Danilo. Aztán nem vettük meg és láthattuk a Madridban, hogy nem is annyira jó mint hittük. Jelenleg nincs ilyen játékos a piacon, aki azt tudja mint Alves. Talán Cuadrado, de védekezni ő még annyira sem tud mint Alves, ami nagy szó
94:39 6 - 1
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.27. 12:38:20

Lichtsteiner elköszönt a szurkolóktól, megköszönt nekik mindent stb., mert jövőre már nem a Juveba fog játszani. Juve részéről érthető Alves igazolása. Kérdés, hogy a brazil menne-e.
Viszont lehet kivásárolják majd Cuadradot a Chelsea-től, és akkor azt megoldják 3-5-2 be, de ha 4 védős rendszerben játszanának akkor viszont kell oda Alves.
Na de ez már nem ez a topic, majd kiderül, hogyan dönt a brazil. Bocs az Offért.

Azt meg én is adom amit palesz írt. Én ezért örülnék inkább egy Aurier, Fabinho, Bruno Peres féle igazolásnak, mint Bellerínnek. A spanyol tök ugyanaz, mint Vidal, talán 1 fokkal jobban védekezik.
Tény, hogy olyat úgysem fogunk találni, mint Alves, de azért annyira ne is adjunk vissza ebből a posztból. Egy Alba féle futóbolondnak sok haszna nem lenne a jobboldalon. Ide mindenképp egy kreatív, technikás játékosra van szüksége a csapatnak, mint amilyen Alves. Mindenképp fiatal legyen, jó lenne ha egy 8 évig megint nem kéne foglalkozni a poszttal.
Itt nekem egyből az első sorban felsoroltak jöhetnek szóba. Bár lehet Alves marad még egy évet, de lassan ideje lenne az utódját megtalálni.
Varatrix
Director del Fútbol

2016.05.27. 12:23:49

hajnesz írta: Viszont van egy mégjobb példám, Rakitic személyében. Nem hozok semmilyen statisztikát, de tavaly ránézésre bőven többet futott, mint pl. idén, az az ember szerelt az ötösünkben, a kontránknál meg már az ellenfél kapujánál volt. Idén bőven nem hajtott ő sem annyit, mint tavaly, csak példa kedvéért, idén nem kellett lecserélni minden meccsen a 60.percben, mert a hátsó felén veszi a levegőt,és lépni alig tud.
Csak Rakiticet tavaly lehetett rotálni, Xavi nagyon sokszor be tudott lépni a helyére akár fontos meccseken is. Idén csóri horvát gyakorlatilag minden meccset végig robotolt, alternatívája nem volt. Arda 10-15 perceket kapott.

Megértem hogy elfáradt a tavaszi szezonra, nem a hozzáállásában keresendő a probléma szerintem.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.27. 12:13:36

hajnesz írta:Védőkérdésben meg nem egy csúcsnégerre gondoltam, aki labdába csak egy nagyot bele tud bikázni, hanem egy olyanra, mint az 5évvel fiatalabb Alba a túloldalon. Mindenhol ott van, képes hosszútávon végigfutni minden meccset nagy intenzitással.
Minden tiszteletem Albáé, de én nagyon remélem, hogy nem az ő klónját hozzuk jobbosra. Imádom a lelkesedését, de jobban örülnék, ha legalább az egyik oldalon komoly kombinatív képességekkel megáldott szélső játszana a csapatban. Mert lássuk be, Alba inkább a futómennyiségéből, és a Messi passzaira való berobbanásaiból él meg.

Képességekre amúgy nálam simán Aurier nyerne, kemény, jól védekezik, összjátékban is baromi jó - ha egy PSG-be megy neki, itt is menne szerintem -, cselezni is tud. Sajnálom, hogy buta mint a föld, pedig a rohadt jó lenne.. :?

Viszont amit VEB írt, az elgondolkodtatott, tényleg semmi logika Alves Juvéba való távozásában.. Úgyhogy a hírek ellenére már én is őszintén kétlem, hogy menni fog. Sokszor volt már róla szó, hogy 1 lépésre a távozástól, szerintem végül most se megy. Akkor meg SR-el ketten lehozzák jövőre remélem, legalább lenne egy biztos pont, ha totál csőd lenne mégis Robi beépítése.
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.05.27. 11:50:34

visca el barca írta: sztem az az iniesta aki nyert már 353789 trófeát, pont ugyanúgy hajt most is mint az első évében. vagy messi, vagy mascherano. ilyen téren idén sem olt probléma pedig előző évben tripláztunk. sokszor beszéltük, hogy ilyen tudású játékosok mellett az edzőknek csak és kizárólag egy dolga van: motiválni őket. LE ezt tökéletesen megoldja.
Vannak persze ilyen játékosok, de pl. Iniesta is "csak " a fontos meccsekre szedte össze magát futásban, azért az év háromnegyedében kifáradt az utolsó 20percre, vagy csak nem hajtott annyira.
Viszont van egy mégjobb példám, Rakitic személyében. Nem hozok semmilyen statisztikát, de tavaly ránézésre bőven többet futott, mint pl. idén, az az ember szerelt az ötösünkben, a kontránknál meg már az ellenfél kapujánál volt. Idén bőven nem hajtott ő sem annyit, mint tavaly, csak példa kedvéért, idén nem kellett lecserélni minden meccsen a 60.percben, mert a hátsó felén veszi a levegőt,és lépni alig tud.
Védőkérdésben meg nem egy csúcsnégerre gondoltam, aki labdába csak egy nagyot bele tud bikázni, hanem egy olyanra, mint az 5évvel fiatalabb Alba a túloldalon. Mindenhol ott van, képes hosszútávon végigfutni minden meccset nagy intenzitással. Na meg kb ilyen volt az 5évvel ezelőtti Alves is, de olyan jobbhátvédet,mint ő, nem találunk az 100%.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.27. 10:54:52

hajnesz írta:ezek a srácok már agyonnyerték magukat, mindig kell valami friss ember, aki "kétszer annyira hajt,mint a többi".
sztem az az iniesta aki nyert már 353789 trófeát, pont ugyanúgy hajt most is mint az első évében. vagy messi, vagy mascherano. ilyen téren idén sem olt probléma pedig előző évben tripláztunk. sokszor beszéltük, hogy ilyen tudású játékosok mellett az edzőknek csak és kizárólag egy dolga van: motiválni őket. LE ezt tökéletesen megoldja.

reggeli hírmorzsák, hogy legyen min csámcsogni

Barcelona don't want to let Javier Mascherano (31) go this summer. In case the players asks to leave, Barcelona want at least 60M. [md]

Barcelona sources have denied any interest in Deportivo centre back Sidnei (26). They never thought about signing the player. [ser]

Dinorah (agent Alves): "He's not thinking about leaving. He feels very good at Barça and in this city. There's no deal with any club." [md]

Betis are interested in Barcelona forward Munir (20), who could be allowed to leave on loan this summer. [el desmarque]

Barcelona sounded out the agent of Sevilla right back Mariano (29) at Copa final on Sunday. The Brazilian player has a 20M buyout fee. [ed]

Contrary to reports, Barcelona didn't make any official bid for Juventus forward Paulo Dybala (22). They will try to sign him in 2017. [md]

Barcelona goalkeeper Claudio Bravo (33) is considering to accept one of the offers he has from Italian and English clubs. [md]

Torino player Bruno Peres (26) and PSG player Serge Aurier (23) are options to replace Barcelona right back Dani Alves (33). [gazz via md]
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.27. 10:48:16

Petr írta:
hajnesz írta:Én mindenképp nagy munkabirású embereket vennék hátra, müvészből van már elég, most olyan kell, akik a müvészek helyett futnak.
Vélemény?
A korábban leírtakkal egyetértek, kell a frissítés, viszont az utolsó kijelentésedet kiragadnám.

Vitán felül áll, hogy Alves remekül illik a rövid passzos, gyors és kombinatív játékba. Amikor nem Roberto, hanem Vidal került arra a posztra szemet - bár néha a spanyollal is - szúró volt, hogy mennyivel gyengébb a támadójáték, ha Messi nincs kivel megcsinálja kicsiben a szélén.

Éppen ezért nem elég, ha hoz a klub egy "csúcsnégert", aki felszántja a szélét, de nem elég előre. A játékstílus megköveteli, hogy a hátvédek is kivegyék részüket a támadásépítésből, így szerintem igenis nem árt, ha az érkező játékosban van művészvéna. Feltéve persze, ha érkezik.

Pont ezért kéne egy olyan játékosban gondolkozzunk aki fiatal és még ezt meg tudja szokni.Mert klasszikusan ilyen jelleg nincs a piacon.

De még mindig nem hiszem higy csak úgy elmenne.
Kép
Válasz küldése