Tegnap páran írták, hogy nem rossz a srác. Úgy látszik, Mundonál is nézték a tegnapi meccset.

Szerintem minimálisan igaza van. Busquets tényleg fontos játékos, iszonyatosan labdabiztos, ő kell nekünk, de sokszor védekezésnél nem fut hátra, legalábbis sprintelni én még nem láttam. Védekező középpályástól ez azért nagy hiányosság. Mondhatjuk erre azt, hogy azért nem fut mert magas, de akkor meg legyen erős és fejeljen jól (el is érkeztünk a 2. hiányossághoz)Nero. írta:Yokozuna: Aki ennyi idő után se tudta észrevenni Busquets fontosságát a csapatban az vak a focihoz.
Tipik Samper.S.Agüero írta:Mascherano elmenetelének mi köze van Samperhez? 1 percet nem játszott azon a poszton ebben a szezonban, nem nő meg vele Samper játékperceinek a száma.Abban lenne logika, hogy ha Masche tényleg elmegy és Busi marad, akkor kell hozni jó belső védőt és Samper tartalék vkp. lehet. SR úgyse "szakosodott" erre a posztra.
TALÁN Messi fontossága mérhető a csapatban egyedül Busiéhez. Kifejezetten nem szeretem a srácot,de amit ő játszik,azt a világon nem sokan tudják.Yokozuna írta:Szívesen látnám valamelyik másik csapatban alibizni, de Busqets megint kivívta magának a hosszabbítást. Remélem látok még Barcelonát nélküle is. De lehet, hogy ő lesz a következő edzője a csapatnak! Akkor végem.
Szerintem Sergi Robi azon a poszton se rossz, idén elég jól pótolta Busquetset amikor Enrique ott adott neki lehetőséget nem is kevésszer. Ha Mascherano elmegy akkor is kölcsön kel adni Sampert.Samper írta:Abban lenne logika, hogy ha Masche tényleg elmegy és Busi marad, akkor kell hozni jó belső védőt és Samper tartalék vkp. lehet. SR úgyse "szakosodott" erre a posztra.Gareth Tello írta:A Mundo Deportivo szerint közel a végleges egyezség Samper szerződéshosszabbításáról. 2020-ig szólna az új kontraktus, Samper pedig felkerülne a nagycsapathoz, de ettől még természetesen ugyanúgy benne lenne a pakliban, hogy kölcsönadjuk egy La Liga-csapatnak a következő szezonra.
Mascherano elmenetelének mi köze van Samperhez? 1 percet nem játszott azon a poszton ebben a szezonban, nem nő meg vele Samper játékperceinek a száma.Abban lenne logika, hogy ha Masche tényleg elmegy és Busi marad, akkor kell hozni jó belső védőt és Samper tartalék vkp. lehet. SR úgyse "szakosodott" erre a posztra.
Abban lenne logika, hogy ha Masche tényleg elmegy és Busi marad, akkor kell hozni jó belső védőt és Samper tartalék vkp. lehet. SR úgyse "szakosodott" erre a posztra.Gareth Tello írta:A Mundo Deportivo szerint közel a végleges egyezség Samper szerződéshosszabbításáról. 2020-ig szólna az új kontraktus, Samper pedig felkerülne a nagycsapathoz, de ettől még természetesen ugyanúgy benne lenne a pakliban, hogy kölcsönadjuk egy La Liga-csapatnak a következő szezonra.
Na és ő ki is?visca el barca írta:mert a pletykákból sosem elég
Sassuolo forward Domenico Berardi (21) was in Barcelona in past week and has been in touch with the club. He's among forward options. [md]
hmm, ha hajlandó eljönni 4. embernek a gyerek, akkor ebben sztem lenne fantázia.visca el barca írta:mert a pletykákból sosem elég
Sassuolo forward Domenico Berardi (21) was in Barcelona in past week and has been in touch with the club. He's among forward options. [md]
Cuadrado azt nyilatkozta hogy ő csak kényszerű védő elől akar játszani máskülönben nem marad a Juventusnál ha ki akarják vásárolni.Casares szerződését nem hosszabbították ha svájci elmegy nagyon adja magát egy szélső védő vétele.Szerintem itt a piszkos anyagiakon van a hangsúly nem tudom Alves mennyire engedne a fizetéséből a Juventus neg ennyit nem perkál.roby122 írta:Lichtsteiner elköszönt a szurkolóktól, megköszönt nekik mindent stb., mert jövőre már nem a Juveba fog játszani. Juve részéről érthető Alves igazolása. Kérdés, hogy a brazil menne-e.
Viszont lehet kivásárolják majd Cuadradot a Chelsea-től, és akkor azt megoldják 3-5-2 be, de ha 4 védős rendszerben játszanának akkor viszont kell oda Alves.
óh várjál, ha majd alves elmegy, másnap elmondja azt is, hogy tulajdonképpen ő sosem akart elmenni innenpalesz77 írta:Kezdenek finomodni a nyilatkozatok, nem tetszik ez nekem..
Teljesen egyetértek. Ezért mondtam én tavaly azt, hogy Danilo. Aztán nem vettük meg és láthattuk a Madridban, hogy nem is annyira jó mint hittük. Jelenleg nincs ilyen játékos a piacon, aki azt tudja mint Alves. Talán Cuadrado, de védekezni ő még annyira sem tud mint Alves, ami nagy szóPetr írta:A korábban leírtakkal egyetértek, kell a frissítés, viszont az utolsó kijelentésedet kiragadnám.hajnesz írta:Én mindenképp nagy munkabirású embereket vennék hátra, müvészből van már elég, most olyan kell, akik a müvészek helyett futnak.
Vélemény?
Vitán felül áll, hogy Alves remekül illik a rövid passzos, gyors és kombinatív játékba. Amikor nem Roberto, hanem Vidal került arra a posztra szemet - bár néha a spanyollal is - szúró volt, hogy mennyivel gyengébb a támadójáték, ha Messi nincs kivel megcsinálja kicsiben a szélén.
Éppen ezért nem elég, ha hoz a klub egy "csúcsnégert", aki felszántja a szélét, de nem elég előre. A játékstílus megköveteli, hogy a hátvédek is kivegyék részüket a támadásépítésből, így szerintem igenis nem árt, ha az érkező játékosban van művészvéna. Feltéve persze, ha érkezik.
Csak Rakiticet tavaly lehetett rotálni, Xavi nagyon sokszor be tudott lépni a helyére akár fontos meccseken is. Idén csóri horvát gyakorlatilag minden meccset végig robotolt, alternatívája nem volt. Arda 10-15 perceket kapott.hajnesz írta: Viszont van egy mégjobb példám, Rakitic személyében. Nem hozok semmilyen statisztikát, de tavaly ránézésre bőven többet futott, mint pl. idén, az az ember szerelt az ötösünkben, a kontránknál meg már az ellenfél kapujánál volt. Idén bőven nem hajtott ő sem annyit, mint tavaly, csak példa kedvéért, idén nem kellett lecserélni minden meccsen a 60.percben, mert a hátsó felén veszi a levegőt,és lépni alig tud.
Minden tiszteletem Albáé, de én nagyon remélem, hogy nem az ő klónját hozzuk jobbosra. Imádom a lelkesedését, de jobban örülnék, ha legalább az egyik oldalon komoly kombinatív képességekkel megáldott szélső játszana a csapatban. Mert lássuk be, Alba inkább a futómennyiségéből, és a Messi passzaira való berobbanásaiból él meg.hajnesz írta:Védőkérdésben meg nem egy csúcsnégerre gondoltam, aki labdába csak egy nagyot bele tud bikázni, hanem egy olyanra, mint az 5évvel fiatalabb Alba a túloldalon. Mindenhol ott van, képes hosszútávon végigfutni minden meccset nagy intenzitással.
Vannak persze ilyen játékosok, de pl. Iniesta is "csak " a fontos meccsekre szedte össze magát futásban, azért az év háromnegyedében kifáradt az utolsó 20percre, vagy csak nem hajtott annyira.visca el barca írta: sztem az az iniesta aki nyert már 353789 trófeát, pont ugyanúgy hajt most is mint az első évében. vagy messi, vagy mascherano. ilyen téren idén sem olt probléma pedig előző évben tripláztunk. sokszor beszéltük, hogy ilyen tudású játékosok mellett az edzőknek csak és kizárólag egy dolga van: motiválni őket. LE ezt tökéletesen megoldja.
sztem az az iniesta aki nyert már 353789 trófeát, pont ugyanúgy hajt most is mint az első évében. vagy messi, vagy mascherano. ilyen téren idén sem olt probléma pedig előző évben tripláztunk. sokszor beszéltük, hogy ilyen tudású játékosok mellett az edzőknek csak és kizárólag egy dolga van: motiválni őket. LE ezt tökéletesen megoldja.hajnesz írta:ezek a srácok már agyonnyerték magukat, mindig kell valami friss ember, aki "kétszer annyira hajt,mint a többi".