Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért mondom,hogy nézzél olyan Atletico meccset is amikor náluk papíron gyengébb ellenfél ellen jatszik,akkor egészen más a stílusuk.És most már elmondható,hogy jócskán vannak náluk már gyengébb csapatok.Szóval az az időhúzó rugdosós játékuk ma már évente 6-8 meccs.Ellenünk a real ellen meg esetleg a BL kieséses szakaszában.Például ma már egy BL csoportkört már simán lehozza elsőként.hedora írta:ntibi67 írta:Az Atletico stílusáról lehet külön beszélni,hiszen tagadhatatlan,hogy néha pokróc a játékuk.De ez ma már csak a náluk erősebb csapatokkal szemben igaz.Gyengébb ellenfelekkel szemben ez már nem igaz.Ami viszont példa értékű,hogy az utóbbi évek eredményeit úgy érik el,hogy a keretük minden évben változik de Simeone mindig megtalálja a hiány posztokra a megfelelő,és itt a lényeg,hogy nem világ klasszis játékosokat.Tehat számomra példa értékű,hogy az Atleticő úgy van most is a BL döntőben és indul évek óta esélyesként a bajnokságban,hogy van két klasszis focistájuk,Griezman és Koke,ezek melett meg van 10 csupaszív,taktikailag fegyelmezett játékosuk.Na szerintem ezért érdemlik meg 3. nekifutásra a BL serleget.
Azt gondolom, sok mindenben igazad van, én is elismerem a hozzáértését Simeone, az korántsem igaz: 2 valamire való emberük van....azért van ott egy Torres és még tudnám sorolni..
A gond azzal van amit képvisel Simeone... az nem foci....és ha ez lesz a nyerő a jövőben akkor kb 400 ember fogja országonként elborult fejjel nézni a BL párharcokat... A fele elmebeteg a másik fele meg nem tudja kik vannak az általa imádott csapatban, a lényeg hogy sza..á kell verni mindenkit aki nem az Ö nagyra értékelt csapatát buzdítja... De sok sör sokra megy alapon élvezni lehet majd a focit és még véletlenül sem vidd ki a 3 éves gyermeked egy focimeccsre mert megáll a fejlődésben:))))))
Kb ezt érzem Atma győzelem esetén, bár lehet én gondolom túl a dolgokat...
ntibi67 írta:Az Atletico stílusáról lehet külön beszélni,hiszen tagadhatatlan,hogy néha pokróc a játékuk.De ez ma már csak a náluk erősebb csapatokkal szemben igaz.Gyengébb ellenfelekkel szemben ez már nem igaz.Ami viszont példa értékű,hogy az utóbbi évek eredményeit úgy érik el,hogy a keretük minden évben változik de Simeone mindig megtalálja a hiány posztokra a megfelelő,és itt a lényeg,hogy nem világ klasszis játékosokat.Tehat számomra példa értékű,hogy az Atleticő úgy van most is a BL döntőben és indul évek óta esélyesként a bajnokságban,hogy van két klasszis focistájuk,Griezman és Koke,ezek melett meg van 10 csupaszív,taktikailag fegyelmezett játékosuk.Na szerintem ezért érdemlik meg 3. nekifutásra a BL serleget.
És ki volt a legjobb, ha nem Ők amennyiben megnyerik?Holnap amúgy én is a Ticonak fogok szurkolni, ilyen sorsolás után nem érezném teljesen jogosnak a Real BL-győzelmét. Messze nem ők voltak a legjobbak ebben a szezonban, de sajnos ilyen a BL, nem mindig a legjobb csapat nyeri.
Akkor valaki a neveden ámokfutást rendezett a múltkor.Veidt_madridista írta:Nem, most regeltem. De amugy a Veidt nev foglalt volt (ezt hasznalom madridomon), szoval lehet hogy "en" voltam
Nem te voltál a múltkor a Piqué topikban, aki ámokfutást rendezett?Persze nem akarok en alszentkedni, sokszor okoz oromet ha a Barca a fallosz masik vegere kerul, de ettol fuggetlenul tavol all tolem a gyulolkodes es az uldozesi mania ("nehez ezt megemeszteni").
Na de befejeztem a szemelyeskedest.
A Barcelona is a vilag legjobbjanak tartja magat. Ibra a PSG-t es a Milant. Scholes a MU-t. Semmi új nincs ebben, sőt, teljesen természetes. És hidd el, a normális madridi szurkolók között mindenki leszarja hogy hany meccses veretlenségi sorozatotok volt, helyette annak örülünk hogy sikerült elég szépen kilábalni a szezon eleji gödörből, szinte minden játékosunk újra magára talált és a számunkra legkedvesebb sorozat megnyerésének kapujában állunk, és hosszú idő után talán igazán elkezdhetünk hozzátok hasonlóan egy hosszútávú csapatot építeni. Persze nem akarok en alszentkedni, sokszor okoz oromet ha a Barca a fallosz masik vegere kerul, de ettol fuggetlenul tavol all tolem a gyulolkodes es az uldozesi mania ("nehez ezt megemeszteni").Kovbal88 írta:A Real Madrid magát a világ legjobb csapatának tartja, mint játékosok, volt játékosok és edzők is ezt nyilatkozzák. És akkor úgy mentek tovább a legjobb 16-ból folyamatosan, hogy csak egy hajszállal voltak mindig jobbak az aktuális ellenfélnél. Ezt számomra nagyon nehéz megemészteni.
Nyilatkozhatná Zidane is, hogy a világ egyik legjobb csapatának edzője, de nem ő a világ legjobb csapatának.
És olyan nagyon kiemelkedő mérkőzést nem is láthattunk tőlük idén. A bajnoki hajrájuk mondjuk szép volt, de ott van egy 39 mérkőzéses veretlenségi széria a Barcelonától. Nehéz ezt megemészteni.
Ez talán a BL kritikája és nem a Reálé:))453 mrd-os költségvetésből nem tudtak kapura lőni 180 percet alatt egyszer sem.
nyilván ismersz annyira, hogy ne tőlem várd el, hogy a real madridot dicsőítsem, meg nekik szurkoljakferninho írta:...
Kovbal88 írta:Szinte minden szavad fáj!hedora írta:Azt gondolom, ha az Atma nyer akkor az a (foci szégyene), bármennyire is szimpatikus a hozzáállásuk a küzdeni akarásuk, számomra ez nem futball.
Ha a másik oldalt nézem:
Már már azon voltam, kivételt teszek és ink. a Reálnak drukkolok mint az "antifocinak", de hát megint az jól fésült Rinyaldó nyilatkozatok... képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment..
Szóval annyira unszimpatikus a banda hogy oda jutottam, passzolom a BL döntőt, jól kicseszek magammal és nézem a NÓTA TV-n, Kis Grófo felemelkedését, hazánk zenei zuhatagában:)
A Real is egy igencsak kontrajátékot játszó csapat! Legfeljebb kiscsapatok ellen hozza a támadó focit!
Hogy jutottak el a döntőbe? Roma ellen, egy adok-kapokból jobban jöttek ki, aztán egy 2-0 vereség után, éppen annyival verik a Wolfburgot, ami elég a továbbjutáshoz.
Majd az City ellen is két meccsen egy gyenge egy nullás eredmény. Ami éppen elég a továbbjutáshoz.
Na ez a csapat tényleg Bl címet érdemel.
Míg az Atletico, Barca, Bayern vonalon 10 emberrel megszenvedett a sikerért.
Jaj, hagyjuk már ezt a Real vs rest of the world dolgot. Bármely csapat nyeri a BL-t, mindig megy a károgás, sokszor jogosan, sokszor jogtalanul. Ilyen a szurkolói mentalitás. Nem hiszem, hogy ilyen komolyan kéne venni ezeket.ferninho írta: Az a baj, hogy tök mindegy milyen a sorsolás, mindig ki van találva valami, mikor BLt nyert a Real is ment a fröcsögés a sorsolásra, meg a bíróra, hogy menjen átvenni a Kupát meg megváltozott a meccs struktúrája meg a többi hülyeség.
Bármit csinál a Real az sose lesz jó, mikor a Bayern ki lett verve 5-0-lal az is szégyen volt, meg mit képzeltek, hogy kontrázni mertek meg miegyebek.
Mindig ki van valami találva, törtênjen akármi. Csinálhat bármit a Real az sose lesz elég, innentől meg megkérdőjeleződik az egész komolysága ezeknek a kommenteknek.
Igen, tény, könnyű volt a sorsolás, de vhogy engem már nem tud érdekelni egyáltalán, mert mindig ki van találva valami.
Az a baj, hogy tök mindegy milyen a sorsolás, mindig ki van találva valami, mikor BLt nyert a Real is ment a fröcsögés a sorsolásra, meg a bíróra, hogy menjen átvenni a Kupát meg megváltozott a meccs struktúrája meg a többi hülyeség.visca el barca írta:elképzelni nem tudom, hogy szoríthat vki a realnak mondván, hogy ne az antifoci nyerjennyerjen csak az antifoci. gusztustalanul, időt húzva, fetrengve, 8 labdát bedobva a pályára, bárhogy. nehogy már ez a lúzer reál nyerjen ilyen sokadjára összehamukázott sorsolással. a világ legnagyobb vicce lenne.
Valoban, felreolvastam.roby122 írta:Itt nem is a Bayernról volt szó. Hanem az Atleticoról, akik a BARCA ÉS A BAYERN vonalon mentek tovább, és huszonötször jobban megérdemlik azt, hogy a döntőben vannak.
Talan tenyleg nem jutottunk volna a dontobe, de szerintem aki vegul gyozedelmeskedik, az megerdemli, akarmilyen agon jutott oda.roby122 írta:Megnéztem volna, ha ti kapjátok a két FCB-t akkor mire mennétek, de most nem biztos, hogy akkor itt lennétek, itt pontosan erről volt szó, és nem a Bayern-Juventus meccsről.
Ha meg így alakult akkor meg győzzön a jobbik, de például a tavalyi Bl döntő az ténylegesen Európa 2 legjobb csapatáról szólt. Hát az idei részben nagyon nem.
Es? Ha megverjuk az Atleticot, megerdemeljuk. Ha nem verjuk meg oket, nem erdemeljuk meg. Ennyi. (egyebkent peldaul a Bayern sem erdemelne meg jobban, Juventus ellen kiestek volna ha nem teved ket hatalmasat a biro, negyeddontoben a Benficat vertek ami hasonlo kaliberu mint a Wolfsburg, Atletico ellen meg ki is estek. akkor milyen sikerert szenvedtek meg?)Kovbal88 írta: Szinte minden szavad fáj!
A Real is egy igencsak kontrajátékot játszó csapat! Legfeljebb kiscsapatok ellen hozza a támadó focit!
Hogy jutottak el a döntőbe? Roma ellen, egy adok-kapokból jobban jöttek ki, aztán egy 2-0 vereség után, éppen annyival verik a Wolfburgot, ami elég a továbbjutáshoz.
Majd az City ellen is két meccsen egy gyenge egy nullás eredmény. Ami éppen elég a továbbjutáshoz.
Na ez a csapat tényleg Bl címet érdemel.
Míg az Atletico, Barca, Bayern vonalon 10 emberrel megszenvedett a sikerért.
Szinte minden szavad fáj!hedora írta:Azt gondolom, ha az Atma nyer akkor az a (foci szégyene), bármennyire is szimpatikus a hozzáállásuk a küzdeni akarásuk, számomra ez nem futball.
Ha a másik oldalt nézem:
Már már azon voltam, kivételt teszek és ink. a Reálnak drukkolok mint az "antifocinak", de hát megint az jól fésült Rinyaldó nyilatkozatok... képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment..
Szóval annyira unszimpatikus a banda hogy oda jutottam, passzolom a BL döntőt, jól kicseszek magammal és nézem a NÓTA TV-n, Kis Grófo felemelkedését, hazánk zenei zuhatagában:)
Petr írta:OFF:Azért a mi kedvenceinket sem kell félteni ebből a szempontbólhedora írta:képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment...
Azért a mi kedvenceinket sem kell félteni ebből a szempontbólhedora írta:képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment..
Én sem akartam, de "kénytelen" leszek nézni, mivel olyan helyen leszek, ahol kivetítő is lesz... Majd elmondom, milyen volt.Normandia írta:Bennem olyan kettősség van a döntővel kapcsolatosan, mert nem szeretném, hogy a Real nyerjen, de ezt a célfocit sem nagyon kamelom, amit az ATMA mutat az edzőjükkek egyetemben. Ezért inkább lehet meg sem nézem.