Alfa írta: Ebben az esetben nyilván érthető lenne a részéről a távozás viszont nem nagyon tudna olyan helyre menni ahol komoly trófeákért harcolhatna. ... Nem tűnik nekem olyan embernek aki végigpadozná a karrierje hátralévő idejét csak azért, hogy nyerjen trófeákat.
Egy az, hogy leírtad te is amit gondolok róla, nem tűnik olyannak, aki megelégszik a második hellyel. Kettő meg, hogy igazából 2 év alatt begyűjtött 7 kupát ha jól számolom, egyedül a Spanyol Szuperkupa hiányzik a vitrinből, ez már nem ok a maradásra szerintem, hogy nyerhet trófeákat..
Fura lenne amúgy, ha távozna, lévén a világ egyik legjobb kapusa jelenleg, csodálkozok is ezen a híren. De annak én is örülnék, ha MAtS előrébb lépne a ranglétrán jövőre, nálam az pluszpont lenne Luchonak, mert a jövőre gondolna ezzel a lépéssel egyértelműen. De szerintem Bravo akkor se menne el rögtön, max utána 1 évvel. Mondjuk ha tényleg Pep hívja, akkor még talán, de amúgy nem látnék logikát ebben se - csak úgy, mint Masch eligazolásában se.
visca el barca írta:majd kijavítasz ha tévedek, de nekem úgy rémlik, hogy bravo kifejezetten LE kérésére jött. akkor miért a németet favorizálná?
Mindenki azokra a hírekre reagál, miszerint lehet távozik Bravo, mert Lucho megcseréli a sorrendet. Legalábbis az újságírók már többször megrebesgették, hogy ez a terv, és most ezek a Bravos hírek is erre engednek következtetni.. Nyilván lehet kacsa, akkor az egész okfejtés értelmetlen, de ez az Alves és Masch ügynél is így van.