2016.05.26. 18:21:04
Összességében nekem meglepőbb hír volt néhány hete az, hogy Alves maradását lehozta több sportoldal, mint az, hogy most eligazol. Nekem ezzel kapcsolatban csak Vidal szerepe az érdekes, mert ha vele számolunk, akkor szerintem olyan nagy baj nincs, bár nyilván mást tud hozzá adni a játékhoz, mint Alves tudott. Viszont LE valamiért berágott rá, így kérdéses marad-e, ha igen milyen szerepben számítunk rá...? Nekem vannak rossz sejtéseim, mert jobbat nyújtott, mint pl Arda, de míg a török minden meccsen megkapta a játékperceket, addig Vidal háttérbe szorult. Gondolom szóvá tehette, hogy sohasem játszik. Remélem LE tudja ezt kezelni, mert 2 embert meg pláne nehéz lenne igazolni.
Masc tuti marad. Rengeteget áldozott anno, hogy ide jöjjön. Alapember lett, közönség kedvenc, az edző egyik kedvence...nincs oka váltani.
Alves mellett tuti megy Douglas (aki itt se volt), Adriano, Verma és Bartra. Egyik sem nagy érvágás, egyedül utóbbit sajnálom.
Így lenne egy Vidal, Piqué (Matyi), Masc, Alba 4esünk,és igazolnunk kell 3 embert. Ez eddig is így volt, kivéve a jobb oldalt.
Amúgy Denis Suarez kapcsán kérdezném, mivel sokat nem láttam játszani...tudna ő szélsőként játszani akár Neymar, akár Messi helyén? Inkább úgy kérdezem, hogy tudna-e minőséget hozzátenni ott? Én amit láttam belőle, az inkább Ini posztjára passzolna. Ettől függetlenül visszahoznám, és ha szélen használható, akkor hajrá, vagy ha S.Robertot jobbhátvédként akarjuk szerepeltetni, akkor középpályán is elfér. De ha egyik sem működik, akkor menjen inkább kölcsön, mintsem itt maradjon 7. középpályásnak.
Egyedüli dilemma az igazolások kacsán a pénz. Ugye kapusra nem kell költeni. Középre is csak Suarez, ami nem komoly kiadás. Viszont előre kell ember, és az nem lesz ingyen. Továbbra sem szeretném, ha klasszikus középcsatárt vennénk, inkább szélsőben gondolkodnék. Csak ugye itt egy távozónk is lesz Sandro személyében, aki ráadásul szokásunkhoz híven ingyen megy. Szóval előre 20-30 között költünk.
Hátvédként kell minkét szélre egy-egy ember, és egy minőségi középhátvéd. Árat csak félve írok, de ez a 3 poszt kb 80-100 között lesz, ha középre minőséget, és szélekre is konkurenciát akarunk. Bevétel itt sem lesz, mert Douglas eladásáért mi fizetünk, Alves, Adriano tuti ingyen megy, és ismerve magunkat a Barta - Verma pakkból sem tudunk 20-nál többet kiszedni.
Ha ez így lesz, akkor a kiadásunk 100-130, míg bevételünk 20-30 (optimista vagyok:-))
Ennyi pénzünk meg nem lesz...
Szóval a védelem