LG írta:Sr,Vidalnal mindenképp jobb opció
Ne becsüljük már ennyire le őket, főleg nem SR-t.
Ez nem lebecsülés volt. Egyszerűen nem tudom elképzelni Sr-t jobbhátvédként. Lehet voltak ott jó meccsei, de ez akkor volt amikor Alves megsérült. Mostanság amikor csereként beállt, de volt amikor kezdett is baromira nem volt meggyőző, gólokat is kaptunk az oldaláról. Neki a KP-n van a helye, inkább Busit tehermentesítse, vagy Rakiticet, mert a meló benne van, nem büdös neki.
Persze megértem voltak a gyereknek ott elég jó meccsei, ügyes is, de én nem érzem azt, hogy neki ott kéne játszania, főleg, hogy ott van Vidal, és még igazolni is akarunk valakit.
Vidal meg csereként tökéletes, Lucho meg most akkor vagy játszassa vagy akkor adják el, mert ez így vicc, hogy idejön a gyerek, és semmit nem játszik. És nem is volt olcsó, 17 milla.
Bellerín meg szerintem felejtős lesz, 25 ször lenyilatkozta, hogy ott az élete, családja stb. Véleményem szerint sem fog onnan eljönni, év Pl csapatába benne volt, legjobb JHV a ligában, szerintem marad, szeretik őt ott.
Ha a ligából igazolunk akkor van olyan érzésem, hogy majdnem biztos Mario Gaspar lesz az.
Turan meg Vidal is felszántották a pályát előző klubjukban. Simeone meg Emery nem az a laza típus, ők megkövetelik a dolgokat - ezzel nem azt mondom, hogy Lucho nem - de itt valamiért nagyon lazsáznak, azt hiszik, hogy ez a csúcs és itt vége? nem értem. Vagy csak itt derült ki, hogy valójában mennyit is tudnak. Jövőre ott lesz előttük a lehetőség, ha akkorsem élnek vele, akkor mehetnek isten hírével, csak akkor megint ott tartunk majd, hogy egy koszos 15 milliót alig akarnak majd adni a majdnem 30 éves Turanért.