Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
ferninho
Madridista

2016.05.26. 16:11:56

visca el barca írta:
ferninho írta:Azért fura, hogy egy volt Realost dobtál be :D
nem követem a real castillát, de ahogy nézem egy évet volt ott, szóval annyira nagy reálosnak nem mondanám :D
Naaaaa, 14 percet játszott a La Ligában is a Realban, igazi madridista :lol:

Kész jobbhàtvédet nem fogtok tudni venni, borzasztó a felhozatal.
Bellerín tehetséges, gyors, Barcás és fix kezdővel rengeteget fejlődhetne. Nem látok nála jobb és êrtelmesebb jelöltet.
Persze ha gonosz lennêk mondanàm itt van Danilo, de sajna a Realban fog maradni.... :lol:
madridista
Kubla9
Capitá del Barça

2016.05.26. 16:11:32

http://www.sport.es/es/noticias/barca/f ... es-5160013" target="_blank
Tessék,már be is árazták a palit.40 millió!!! A felét se éri ezt mindenki tudja,ha ennyiért elhozzuk akkor a világ legnagyobb lúzerei leszünk. :evil: :evil: :evil: :evil:
Szerintem ennyit nem adunk érte,de semmin se csodálkoznék.
Nem csodálkoznék mondom ezt azért mert olyan záradékot is csak mi teszünk egy szerződésbe szerintem hogy valaki ingyen elmehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kubla9 2016.05.26. 16:15:33-kor.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.26. 16:08:08

MessiNeymarSuarez írta:Kiszivárgott a mezünk, ami jóeséllyel már végleges, és 30-án mutatják be:

http://www.footyheadlines.com/2016/01/b ... e-kit.html" target="_blank

Ezt kiegészítve:
Visszatér a kék nadrág is (sajnos).

Szerintem hiteles, és 99% hogy ilyen lesz. Az a kék izé felül a vállnál eléggé gagyi hatást kelt így képen(szerintem), de számítani lehetett rá, mert most az EB-s mezek is tele vannak ilyen motívumokkal.
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.26. 16:03:21

Léfe írta:Eldobom az agyam, esküszöm. Akiket felsorolnak, hogy mennek azokról év közben ezren és ezerszer leirták /tuk/, hogy nem ide valók. D.Alvest 10 meccsből 9-szer küldték a ... Most meg mindenki maradjon. Pique , Mash, Alba kivételével mehetnek amerre látnak. Szinte bárkit -ez kis tulzás- hoznak ezeknél jobbak lesznek. És a középpályára egy kreativ játékos is kellene amolyan Xavi-szerü , de ez nehéz ügy. És egy rutinos csatár, lehet kicsit idősebb is. Turan sem fog javulni abban biztos vagyok. Ja és fiatalok /25 év körül / kellenek a távozók helyett. De a legfontosabb
messze még az átigazolás vége.
Feast4- nek tök igaza van.
Ez így nem igaz. Alvest sokan szídták, de amikor jól ment neki azt is elismerték, Masch-ot meg senki sem szídta max te. Az hogy két kifele menő játékos váltani akar számomra teljesen érthető, de ettől még sajnálom, ha igazak a hírek. Az pedig, hogy "ezeknél csak jobbat hoznak" meg elválik. Némelyik írás komolyan olyan érzetet kellt bennem, mintha dühből és haragszomból írnák csak és nem másból. Nem feltétlenül kell magadra venni, ezt úgy általánosságból írtam a hozzászólásokat olvasva.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.26. 15:56:02

noname írta:Miért akadnak ki egyesek?
Masch valszeg érzi h már nem bírja a tempót sokáig. A jóval lassabb olasz bajnokság neki tökéletes lenne.
Alves távozása sztem pozitívum. Még ha nincs is helyettes. Pénz lesz igazolni, ráadásul egy raklap fizetés felszabadul, így nyugodtan ki lehet 1-1 játékosra nagyobb összeget adni. A védelemben jelenleg az egyetlen ember, aki pótolhatatlannak tűnik, az Pique. Emellett Alba munkamorálja nagyon kell, de a többi poszton...Masch szezon végére jó volt, de az ő helyében tuti lelépnék. Egy lassabb bajnokságban még sztár lehet évekig a saját posztján.
Nem mondanám. Tud kiemelkedően játszani, de nem elég megbízható, hosszabb távon akkor tudott jó lenni, ha volt mellette egy jó Puyol, Márquez, Abidal, Masch. De sosem volt ő biztos pont a védelemben, és ha fiatal tehetséget hozunk mellé, akkor nem biztos, hogy olyan magabiztos lesz a védelmünk. :?
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.26. 15:55:44

Kubla9 írta:Nem értem miért nem lehet Vidalt játszatni ha Alves tényleg elmegy.
Kiadtunk érte egy rakás pénz és ül a padon.Vagy nem azért vettük hogy pótolja Alvest ha elmegy?
Itt lenne neki a nagy lehetőség a bizonyításra.ehelyett beleverjük majd magunkat valami nagy költekezésbe. =D> =D> =D> =D> =D>
Vagy összevesztek vagy valami nagyon nem olyan amilyennek gondolták.Sose fog kiderülni.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.26. 15:54:28

Kiszivárgott a mezünk, ami jóeséllyel már végleges, és 30-án mutatják be:

http://www.footyheadlines.com/2016/01/b ... e-kit.html" target="_blank
Nervo
Capitá del Barça

2016.05.26. 15:53:18

Mario Fernándest is figyelte régen a real is, ő sem lehet egy elveszett srác. Annó régebben ő is brazil kerettag volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nervo 2016.05.26. 15:55:38-kor.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.05.26. 15:52:53

Nem értem miért nem lehet Vidalt játszatni ha Alves tényleg elmegy.
Kiadtunk érte egy rakás pénz és ül a padon.Vagy nem azért vettük hogy pótolja Alvest ha elmegy?
Itt lenne neki a nagy lehetőség a bizonyításra.ehelyett beleverjük majd magunkat valami nagy költekezésbe. =D> =D> =D> =D> =D>
noname
Llegenda del Barça

2016.05.26. 15:35:16

Miért akadnak ki egyesek?
Masch valszeg érzi h már nem bírja a tempót sokáig. A jóval lassabb olasz bajnokság neki tökéletes lenne.
Alves távozása sztem pozitívum. Még ha nincs is helyettes. Pénz lesz igazolni, ráadásul egy raklap fizetés felszabadul, így nyugodtan ki lehet 1-1 játékosra nagyobb összeget adni. A védelemben jelenleg az egyetlen ember, aki pótolhatatlannak tűnik, az Pique. Emellett Alba munkamorálja nagyon kell, de a többi poszton...Masch szezon végére jó volt, de az ő helyében tuti lelépnék. Egy lassabb bajnokságban még sztár lehet évekig a saját posztján.
A Fifa egy szégyen
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.26. 15:30:29

ferninho írta:
visca el barca írta: de ha már francia liga, fabinho a monacobol. fiatal, gyors, techinakilag sincs elveszve.
Azért fura, hogy egy volt Realost dobtál be :D
nem követem a real castillát, de ahogy nézem egy évet volt ott, szóval annyira nagy reálosnak nem mondanám :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.26. 15:22:00

visca el barca írta:
roby122 írta:Bellerín meg szerintem felejtős lesz, 25 ször lenyilatkozta, hogy ott az élete, családja stb. Véleményem szerint sem fog onnan eljönni, év Pl csapatába benne volt, legjobb JHV a ligában, szerintem marad, szeretik őt ott
ráadásul ott folyamatosan nyeri a trófeákat :D ugyan már. mégis mit kellene nyilatkoznia? azt már csak halkan jegyzem, meg, hogy a heti fizetése kb 12.000 euró. alves 10x ennyit keres(ett)

vhogy nehezen hiszem el, ha elé tolnánk egy 5 éves szerződést, heti 50.000 eurós fizetéssel és tudná jól h első számú bekk lenne, akkor is annyira szeretni maradna.
Azt nem mondhatta hogy igen alig várom hogy egyszer szóba kerüljek végre és végre ne ez a raklap loser legyen körülöttem hanem a névelőklubbom játékosai és nyerjek már legalább egy kupát! :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.26. 15:14:17

roby122 írta:Bellerín meg szerintem felejtős lesz, 25 ször lenyilatkozta, hogy ott az élete, családja stb. Véleményem szerint sem fog onnan eljönni, év Pl csapatába benne volt, legjobb JHV a ligában, szerintem marad, szeretik őt ott
ráadásul ott folyamatosan nyeri a trófeákat :D ugyan már. mégis mit kellene nyilatkoznia? azt már csak halkan jegyzem, meg, hogy a heti fizetése kb 12.000 euró. alves 10x ennyit keres(ett)

vhogy nehezen hiszem el, ha elé tolnánk egy 5 éves szerződést, heti 50.000 eurós fizetéssel és tudná jól h első számú bekk lenne, akkor is annyira szeretni maradna.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2016.05.26. 15:04:30

ferninho írta:
visca el barca írta: de ha már francia liga, fabinho a monacobol. fiatal, gyors, techinakilag sincs elveszve.
Nem támadás, de nálatok elég sűrűn szóba kerülnek ex barcások(anno Yaya Touré, Cesc), de még olyanok is, akik jelenleg is nálunk vannnak (Neymar). :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.26. 14:54:49

LG írta:Legjobban annak örülnék, ha Alves maradna, és kb. 50-50 százalékban osztoznának a meccseken SR-vel.
Ezzel amúgy én is kiegyeznék. Amikor nem volt ott sokat nyomatva, tényleg rosszul játszott Robi, de szezon elején meg olyan jól tolta, hogy én adnék neki egy szezont ott. Úgysincs jobb opció nagyon, Bellerín egy az, hogy játékban se nagyon győzött meg nagy meccseken, de a nyilatkozataiból meg még inkább az jön le, hogy ő jó ott ahol van.. Aurier ugye feje miatt nem jön majd jó eséllyel. Mariot talán be lehetne próbálni, legjobb korban van, de inkább adnék SR-nek egy évet Alvessel. Utána meg ha kell, akkor zsebbe nyúlunk majd.

Alves távozása esetén meg inkább hoznám Marquinhost, jól tolja jobboson is, ha nagyon nem megy SR ottani játszatása, akkor is meg lehet oldani vele télig, akkor meg hoznánk Mariot mondjuk kicsit drágábban. De ez nagyon extrém eset lenne. Pluszban a kh probléma is megoldódna, főleg hogy játszana is így folyamatosan szinte, nem csak 4. ember lenne.
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.26. 14:43:53

LG írta:
Sr,Vidalnal mindenképp jobb opció
Ne becsüljük már ennyire le őket, főleg nem SR-t.
Ez nem lebecsülés volt. Egyszerűen nem tudom elképzelni Sr-t jobbhátvédként. Lehet voltak ott jó meccsei, de ez akkor volt amikor Alves megsérült. Mostanság amikor csereként beállt, de volt amikor kezdett is baromira nem volt meggyőző, gólokat is kaptunk az oldaláról. Neki a KP-n van a helye, inkább Busit tehermentesítse, vagy Rakiticet, mert a meló benne van, nem büdös neki.
Persze megértem voltak a gyereknek ott elég jó meccsei, ügyes is, de én nem érzem azt, hogy neki ott kéne játszania, főleg, hogy ott van Vidal, és még igazolni is akarunk valakit.

Vidal meg csereként tökéletes, Lucho meg most akkor vagy játszassa vagy akkor adják el, mert ez így vicc, hogy idejön a gyerek, és semmit nem játszik. És nem is volt olcsó, 17 milla.

Bellerín meg szerintem felejtős lesz, 25 ször lenyilatkozta, hogy ott az élete, családja stb. Véleményem szerint sem fog onnan eljönni, év Pl csapatába benne volt, legjobb JHV a ligában, szerintem marad, szeretik őt ott.
Ha a ligából igazolunk akkor van olyan érzésem, hogy majdnem biztos Mario Gaspar lesz az.

Turan meg Vidal is felszántották a pályát előző klubjukban. Simeone meg Emery nem az a laza típus, ők megkövetelik a dolgokat - ezzel nem azt mondom, hogy Lucho nem - de itt valamiért nagyon lazsáznak, azt hiszik, hogy ez a csúcs és itt vége? nem értem. Vagy csak itt derült ki, hogy valójában mennyit is tudnak. Jövőre ott lesz előttük a lehetőség, ha akkorsem élnek vele, akkor mehetnek isten hírével, csak akkor megint ott tartunk majd, hogy egy koszos 15 milliót alig akarnak majd adni a majdnem 30 éves Turanért.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.26. 14:32:56

ferninho írta:
Ha nem lett volna Carvajal, lehet azóta is nálunk lenne, mert nem egy elveszett emberke, bár nem tudom mennyit fejlődhetett.

Amúgy a jobbhátvéd piac borzalmas, én Bellerínt hoznám, sok lehet benne és csak nálatok nevelkedett.
Én is őt látom opciónak.Csak kérdés hogy mennyibe fáj?
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2016.05.26. 14:28:40

etooka9 írta:
roby122 írta:
Aurier, Van der Wiel, de Sciglio, Wendell, Bellerín hirtelen ezek jutnak eszembe akik nagyrészt tudnák pótolni.
De Sciglio? érdemes fellépni a Milan magyar szurkolói oldalára és elolvasni a véleményeket,finoman szólva sem emelkedett ki a nem éppen veretes csapatból. Braida mondjuk biztos jobban képbe van vele,mint én. Iszonyat mennyire nincs választék ezen a poszton.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
ferninho
Madridista

2016.05.26. 14:16:38

Ha nem lett volna Carvajal, lehet azóta is nálunk lenne, mert nem egy elveszett emberke, bár nem tudom mennyit fejlődhetett.

Amúgy a jobbhátvéd piac borzalmas, én Bellerínt hoznám, sok lehet benne és csak nálatok nevelkedett.
madridista
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.26. 14:14:23

visca el barca írta:wendell biztos nem tudná pótolni, mert ballábas, baloldali védő.

aurier meg sztem alapból kiesik, nem hinném h LE-nek kellene olyan játékos aki csont nélkül lebu*izza az edzőt.

de ha már francia liga, fabinho a monacobol. fiatal, gyors, techinakilag sincs elveszve.
Ide a bökőt hogy be lesz tollva Hugo Malo neve mert hát ismeri a Celtaból. :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.26. 14:12:57

Sr,Vidalnal mindenképp jobb opció
Ne becsüljük már ennyire le őket, főleg nem SR-t. Ő azért már itt, a Bárcában bizonyított, nem olasz, meg francia ligában, vagy az Arsenalban (utóbbira is jellemző, hogy ha elmegy onnan egy húzóember, az új csapatában közel sem tudja hozni azt szintet). A legkisebb kockázat benne van, vannak hiányosságai ugyan jhv-ként, de még olyan nagyon sokat nem játszott ott, és szerintem tud még javulni. Az esélyt mindenképp megadnám neki.

Vidal más tészta...vele nagyon úgy tűnik, nem számol Enrique.

Legjobban annak örülnék, ha Alves maradna, és kb. 50-50 százalékban osztoznának a meccseken SR-vel.
etooka9
Capitá del Barça

2016.05.26. 13:32:53

roby122 írta:
Aurier, Van der Wiel, de Sciglio, Wendell, Bellerín hirtelen ezek jutnak eszembe akik nagyrészt tudnák pótolni.
Vdw-t én is szívesen láttam volna a csapatban, mielőtt a psg elvitte. Viszont most azt mondom, hogy inkább vidal-sr nyomja ott. A rengeteg balhék mellett a játéka se túl meggyőző.
Kép
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.26. 13:26:09

geridoss írta:Pár éve cikkeztek De Sciglioról is. Róla mit lehet tudni? Milyen szezonja volt?

Ha jól tudom elég fiatal (92-es születésű), régen láttam már játszani, de akkor elég jó teljesítményt rakott le.
A Juve vitte volna 10 millióért, olvastam, egy pár helyen, aztán akkor lehet, hogy Alves lesz belőle.
Ha még egy kicsit drágábban is de hozható. Bal oldalon is bevethető, mivel a Milannak nincs állandósága ezért mindenhol játszik. Sr,Vidalnal mindenképp jobb opció, kérdés, hogy hozható-e.

Nagy érvágás Alves távozása, nem gondoltam volna, hogy menni fog. Nekem az egyik személyes kedvencem volt a csapatnál, imádtam a játékát mindig is, és nem tudom, hogy fogunk-e találni egy ilyen klasszis jobbhátvédet, mint amilyen ő volt. Nagyon választék sincs a piacon. Nagy szerepe volt az elmúlt évtized sikereinek, nekem nagyon fog hiányozni az "öreg". :cry: =D>

Feast4
Director del Fútbol

2016.05.26. 13:10:47

visca el barca írta:
Feast4 írta:Pogba kap hasonló pénzt.

mascheranonal már leírtam, leírom itt is. a pénz miatt egyik sem fog elmenni. az argentin évi 8.8 millió eurót, alves 8 milliót keres. a juventus legjobban fizetett játékosa pogba évi 4.5 millió euróval.
Elvileg most akarják a 7 milliós szerződést az orra alá tolni hogy tutira maradjon. De félre értetted amit mondani akartam.Alves konkrétan kizsarolta az uj szerződését tehát azért klubszeretet ide oda függ a lóvétól.Ennél kevesebbet ő keresni nem akar.Inkább szerintem elücsörögne a padon minthogy egy petákkak kevésbbet kapjon.Na a Juventus ezt a pénzt nem fogja egy 33 éves játékosra elkölteni.

Mascheranot még meg is értem hogy vissza akar térni a saját posztjára akár kevésbb lóvéért is.De Alves?Liechtenertől kezdő nem lesz lóvé kevésbb.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.26. 13:04:37

Feast4 írta:Pogba kap hasonló pénzt.

mascheranonal már leírtam, leírom itt is. a pénz miatt egyik sem fog elmenni. az argentin évi 8.8 millió eurót, alves 8 milliót keres. a juventus legjobban fizetett játékosa pogba évi 4.5 millió euróval.
Kép
Válasz küldése