nagyatyesz írta:de remélem Masc marad
Na ebben szerintem mindenki bízik.Tulajdonképpen klubbikonna nőtte ki magát.Nem lenne szabad elmennie.
nagyatyesz írta:de remélem Masc marad
Ez szerintem mindenkinek megfordult a fejében de ugyanaz a baj vele mint a PSGből igazolni.Vedd meg ha tudod.Amúgy szerintem (legalábbis nem hiszem) nem érte a vezetőséget sérült ebből villámcsapás módjára ez a dolog.Sajnálnám ha Alves megy de ha ez kéne ahhoz hogy végre zsebbe nyúljunk vagy legalább megkeressük a megfelelő védőt akkor legyen.visca el barca írta:ha alves megy akkor talán azpilicuetara is érdemes lenne rápróbálni és akkor csere balbekk sem kellene alba mögé.
Walker jut még eszembe. Néhány spurs meccset láttam idén, azokon elég jól tolta.S.Agüero írta:Aurier és Bellerín esetleg, más nem jut eszembe nekem. De ők is legalább 25-30-ba fájnának gondolom...Miért? Szerintem házon belül is meg lehet oldani. Vagy tudsz mondani olyat, aki megszerezhető, és egyértelműen előrelépést jelent?
Olasz viszonylatban tehetseges, de iden meg magahoz kepest is egy kozepszeru szezont hozott le. Valogatottban is elorebb van nala Darmian, es Florenzi is (ha utobbira nem epp kozeppalyaskent fognak szamitani).geridoss írta:Pár éve cikkeztek De Sciglioról is. Róla mit lehet tudni? Milyen szezonja volt?
Ha jól tudom elég fiatal (92-es születésű), régen láttam már játszani, de akkor elég jó teljesítményt rakott le.
Mario nagyon jot, szerintem ha nincs Juanfran, akkor o kerul be. Rafael meg fullatlag.Zozzy 5 írta: Marioról volt szó még régebben talán, ő most milyen szezont futott? szerk: a volt MU-s Rafael gyerek nem szedte össze magát a Lyonban?
Rami és Javi Martinez is iszonyatosan lassú védők. Piqué mellé tényleg valaki olyan kellene, aki legalább olyan gyors és mozgékony, mint Mascherano.Subinho írta:PSG-ben... Rami ismeri a ligát, stabil játékos. Ezen kívül érdemes lenne megfontolni a BM-ből Javi Martinezt... nem hinném, hogy 60 misi lenne, mint a PSG-s csere gyerek...
Szerk.: Rami 7, Javi 25 M a transfermarkton...
Ahogy elöttem is mondták Bellerin vagy Auier de az nem 30 milliós játék.Esetleg még Walker.Ba most Bellerin mindegy mit mondott vissza tudnánk hozni csak az Arsenal megfejne mint a tehenet, Auirt esetében a gond ugyanaz mint bármelyik játékosnál a PSGben hozd el ha el tudod.Walker meg ecte brit és a brit játékosok elég gyakran megsülnek Spanyolországban másrészt szerintem a Tottenham is rendesen megfejne.LG írta:Miért? Szerintem házon belül is meg lehet oldani. Vagy tudsz mondani olyat, aki megszerezhető, és egyértelműen előrelépést jelent?Feast4 írta:Viszont Alves pótlása így nagyon komoly helyzetet teremthet...
33 éves játékosokról van szó! Egyikük se lesz fiatalabb. Alvest szezon kozben sokan elzavarzák volna, mondván már beadni sem tud. Most meg.....Kubla9 írta:A magas fizetésére tekintettel.Elmentek ti a fenébe!!!!palesz77 írta:Dani Alves (33) has been holding talks with Juventus for weeks. The deal was finalized after Copa final. He will leave for free. [ser sport]
Ez az ugye? A léényeg.. INGYEN!Vicc ez már komolyan..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bellerin elmondta hogy mar London az otthona es esze ágában sincs visszatérni. Aurier necces, osszebalhezott az edzovel de a PSG masik jobb bekkje lelép, plusz vszeg bal oldalról is vesztenek két játékost (Maxwell, Digne) igy nem hiszem hogy nagyon el akarnak adni.S.Agüero írta:Aurier és Bellerín esetleg, más nem jut eszembe nekem. De ők is legalább 25-30-ba fájnának gondolom...Miért? Szerintem házon belül is meg lehet oldani. Vagy tudsz mondani olyat, aki megszerezhető, és egyértelműen előrelépést jelent?
Igen, talán őket meglehetne próbálni leigazolni. Ha nem sikerül, akkor viszont inkább oldjuk meg házon belül, mint vmi középszerrel, akiért (az igazolási politikánkat ismerve) szintén kiadunk egy csomó pénzt, de semmivel nem leszünk beljebb.S.Agüero írta:Aurier és Bellerín esetleg, más nem jut eszembe nekem. De ők is legalább 25-30-ba fájnának gondolom...Miért? Szerintem házon belül is meg lehet oldani. Vagy tudsz mondani olyat, aki megszerezhető, és egyértelműen előrelépést jelent?
Aurier és Bellerín esetleg, más nem jut eszembe nekem. De ők is legalább 25-30-ba fájnának gondolom...Miért? Szerintem házon belül is meg lehet oldani. Vagy tudsz mondani olyat, aki megszerezhető, és egyértelműen előrelépést jelent?
Miért? Szerintem házon belül is meg lehet oldani. Vagy tudsz mondani olyat, aki megszerezhető, és egyértelműen előrelépést jelent?Feast4 írta:Viszont Alves pótlása így nagyon komoly helyzetet teremthet...