noh értékelném a BAJNOKI évunket (bl-lel egyelore nem foglalkozom mert kitudja mi lesz...nyerunk!

)
vv: hát nem is tudom. lényegében nem nyujtott rossz teljesitmenyt, a zamora valszeg megint meg lesz neki, bár mint tudjuk az nem feltetlenul csak a kaups erdeke, hanem a vedelemé is. volt az év soran egy két olyan hajmeresztő mutatványa, hogy a pokolra kivantam. nem rossz kapus, de tudnék a helyére mást hozni. mindenesetre ha jovore is ilyen formaban véd talán maradhat még egy pár évet.
gio, sylvinho: egyik sem nyujtott kiemelekdo teljesitményt, sem védekezésben, sem tamadasban, de alapvetoen nem volt veluk semmi baj. én a brazilt jobban favorizalom, mert többet ad tamadasban és jobban megérti magat ronnieval. az egyikuk sztem menni fog ha jön egy uj, bal oldalon is bevethezo vedo
puyol: az egyik jatekosunk akihez nem kell semmiféle kommentár...
(számomra a mai labdarugasban ő testesiti meg a tokeletes védot)
marquez: eleinte kétségel fogadtam, hogy milyne párost alkot maj belul puyollal. kellemeset csalodtam benne. lassan vilagklasszis védővé válik (ha nem az már most...) remélem marad. kár lenne elengedni
oleguer: hu mennyit osztottam/osztottuk itt

azér' a végére csak belejött, nem volt vele semmi gond.
belleti: egyik legbizonytalanabb jatekosunk. ész nélkul támad, ritkán ér vissza hatulra. alapcseleket képes megenni. nem tudom van e helye ebben a csapatban
edmilson: én már akkor csodaltam mikora lyonban kente. tökéletes védekező játékos. eleinte bizonytalan volt (uj kozeg, serulesek) de ahogy egyre tobbet jatszott alapemberré vált. ha rajtam mulna az is maradna.
iniesta: xavi hianya miatt kaphatottt lehetoseget. élt vele. nem tudott xavi szintjén jatszani, de arra nem sok labdarugio képes a világon. helyzetkihasználásán javithatna jocskan. amugy övé a jövő.
deco: hozta a tole megszokott atlagot. tamadasban mintha kevesebbet vállalna, de nem gond az. minden meccsen ugy hajt mint egy állat. a csapat egyik motorja. nélkule nincs középpályánk.
vb: fantasztikus jatekos, de ezt nalunk még nem bizonyitotta. látszik rajta h nem vette még át a barca-mentalitast. nem érzi a csapatjátáékot. lesz ő még sokkal jobb is ennél.
ronaldinho: nincs elég hely h irjak ide
giuly: jol tollta egesz évbe, bár volt 1-2 olyan meccse amin semmit nem tudott mutatni. nem rossz jatekos o, de egyertelmu, hogy leo mellet nem fog sok lehetoseget kapni
messi: iniesta melett a jovo másik csillaga. kivancsi leszek hogy jovore egy teljes idenyben mire is lesz valojaban képes. félek h hangulat játékos lesz belole. ha nem >hagyja< el magat és nem lesznek sztarallurjei, akkor vilagklasszissá válik.
eto'o: ebben az idenyben is meglotte a 20 feletti goljat. pontjaink kb felét az ő talaltai hozták. ez mindent elmond rola. tökéletes csatár. remélem a sok hulyeseg h a rasszizmus miatt elmegy csak kacsa. oriasi szuksegunk van rá.
larsson: kár h elmegy az öreg. 3x évesen is megbizhatot nyujtott, a golokat is lotte. minden meccsen ugy kuzdott mint aki eloszor játszik a csapatban és bizonyitani akar az edzonek.
motta, ezquerro, maxi: keveset jatszottak, nem volt tul sok lehetoseguk a bizojnyitasra. bár mota már regebben bizonyitotta, hogy lhet rá számitani...ha épp nem serult...remelem a jovoben elkeruli a balsors. ezquerro egy jo jatekos, csak nem volt lehetosege bizonyitani. az hogy kapott a bajnoksagban vagy 100 percet az 0. annyi ido alatt nem lehetett produkálni. maxinak pedig jót tett volna ha elmegy egy kicsit kolcsonbe a betishez. addig is fejlodhetett volna. jovore sztem még ennyi lehetoseget sem fog kapni. foleg ha jön anri. ronaldinho, messi, giuly, (anri) eto'o tul sok neki. én azert szoritok neki. elvégre csak riveres.
hu de hosszu voltam nézzétek el nekem. de hát olyan jo csapatunk van, hogy nem lehet oket 2 szoban elintézni. illetve dehogynem:
CAMPEONES, CAMPEONES!!!!