Alves kétlem, hogy el fog menni, most hosszabbított nagyon is jó pénzért. Ráadásul ha a szíve a Barcáé akkor tudja, hogy jelenleg nincs olyan a piacon akivel tudnánk pótolni, tehát maradnia kell
Sidnei-es hír remélem nem igaz, nem is értem miért akarnánk őt leigazolni. Jelenleg középhátvéd poszton ott van Pique, Mascherano, Mathieu, Vermaelen és Bartra. Bartra biztosan megy, Vermaelent meg vinné a Pool. Én az 5 középhátvédet teljesen feleslegesnek tartottam eddig is, Bartra és Vermaelen alig kapott lehetőséget. Így, a szerintem nem Barca szintű Sidnei esetleges érkezésével megint nem fogunk igazolni még egy középhátvédet, (vagy a 4. és 5. számú hátvéd nem fog játszani)
pedig kellene:
- Laporte megint végigjátszotta a szezont egészen addig amíg le nem sérült. Személy szerint én nem igazolnék bokatöréssel sérült játékost, szóval jó döntésnek érzem hogy meg sem próbáljuk
- Marquinhos kiváló, kár hogy nem mozdítható. Ő érte akár egy kicsit őröltebb összeget is ki lehetne adni, mint anno a Madrid tette Ramos esetén. A 10 éve kiadott 30 millió az most majdnem dupla ennyi, elnézve az igazolásokat. A probléma ott van, hogy 3 éve elég volt a 30 millió, most talán a 60 se és még mindig nem kész játékos. Várunk még 3 évet és megvesszük 90ért?
- Giménéz-t meg lehetne próbálni szerintem az ATMA-ból, kérdés mire jutnánk vele. Mondjuk ő a hátul való passzolgatáshoz nem igazán alkalmas, ami nagy minusz
És nagyjából ennyi is. Lehetne persze még nagy szezont befutó játékosokat hozni, mint például Koulibaly vagy Manolas, de spanyolul vagy portugálul nem beszélő játékost a védelembe nem kellene hozni szerintem.
Gameiro és Nolito meg vicc kategória. Minek vennénk 30 éves csatárokat tízmilliókért a kispadra? Az MSNből bármelyik tud játszani középen, a szélre meg Denis Suarez 4. számú játékosnak szerintem kiváló lenne mivel fiatal, nagy tehetség és nem mellesleg olcsó is. Néztem párat a Villareal Európa Liga meccseiből és ez a gyerek valahogy mindig adott egy gólpasszt.