Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Nagyjából ugyanez a véleményem:Tromort77 írta:Illene oda? Én nem tudom elképzelni sem.
Illene oda? Én nem tudom elképzelni sem.PCsabi írta:Ja, hogy megyünk Vardy-ért![]()
Nem sértésből,de a Te saját tapasztalatodat ne hasonlítsuk össze azzal a szinttel ahol ő van, és amilyen lehetőségei vannak a fittsége megőrzésére még sérülten is.LG írta:
Ez nem tudom, mennyire a hozzáállás kérdése. Sérülten nem olyan könnyű ám fenntartani a jó kondíciót, saját tapasztalat. Persze meg lehet csinálni a felépülést plusz kilók nélkül is, de nem akkora gáz amúgy, ha újra rendes edzésmunkát tud végezni, akkor gyorsan is könnyedén vissza lehet nyerni a korábbi fizikumot, szintén tapasztalatból mondom.
Én elég sokat láttam idén játszani, az a Gündi volt, aki anno.
Mondjuk Pep nem szereti, ha sokat sérültek a játékosai. Persze ezt egyik edző sem szereti, de ő mindent meg is tesz ellene, pl. orvosi stáb lecserélése, és a Barcában maximálisan be is jött, jelentősen csökkentek a sérülések a Rijkaard éra óta, és azóta is szerintem a legjobban állunk a top csapatok közül ilyen téren. Münchenben mérsékeltebb volt ez a siker, meg úgy látszik, vannak annyira sérülékeny játékosok, pl. Robben, Vermaelen, akiken semmi nem segít.roby122 írta:Ennyi pénzért nem volt rossz vétel.
Viszont most is sérült, térdkalácsa ment ki. Kíváncsi leszek, ha felépül, mit fog ott alkotni, bár szerintem sokat lesz a betegszobában, mindenesetre ez nem volt sok pénz érte.
Ez nem tudom, mennyire a hozzáállás kérdése. Sérülten nem olyan könnyű ám fenntartani a jó kondíciót, saját tapasztalat. Persze meg lehet csinálni a felépülést plusz kilók nélkül is, de nem akkora gáz amúgy, ha újra rendes edzésmunkát tud végezni, akkor gyorsan is könnyedén vissza lehet nyerni a korábbi fizikumot, szintén tapasztalatból mondom., és a hozzáállása is kérdőjeles nálam (plusz kilók).
Én elég sokat láttam idén játszani, az a Gündi volt, aki anno.Ha az a Gündi lenne aki volt anno
ezért a 21 millióért kaptak egy olyan játékost aki az elmúlt évek felében sérült volt. áruld már el, ebben mi az akkora nagy biznisz?Feast4 írta:Kicsit off de vicces hogy ha csak ennyi volt mi meg Ardat hoztuk 40-ert.ab1daL írta:Hivatalos: Gündogan a Cityhez igazolt!

Rengeteget sérült és már csak 1 év volt a szerződéséből. Ezért hoztuk mi is ilyen olcsón Rakitic-t.Feast4 írta:
Kicsit off de vicces hogy ha csak ennyi volt mi meg Ardat hoztuk 40-ert.
Kicsit off de vicces hogy ha csak ennyi volt mi meg Ardat hoztuk 40-ert.ab1daL írta:Hivatalos: Gündogan a Cityhez igazolt!

Igen, ezt már én is írtam ide korábban. De ez a cikk pont arról szól, hogy az elnök azt javasolja neki, hogy inkább gondolja át a jövőjét mert valószínűleg nem fog sokat játszani. Ami eléggé erős célzás szerintem, hogy nem akarják, hogy maradjon.roby122 írta:
Kiírta a hivatalos facebook oldalára, hogy maradni fog, és, hogy kőkeményen készül a Carlo Ancelotti vezette Bayern szezonra.
Kiírta a hivatalos facebook oldalára, hogy maradni fog, és, hogy kőkeményen készül a Carlo Ancelotti vezette Bayern szezonra.Tromort77 írta:http://www.espnfc.co.uk/story/2880627/b ... peculation
Hiába akar maradni Götze, Rummenigge nem nagyon akarja, hogy maradjon.
Ahogy hallom,Morata madridi mandínerről megy akkor és nagyon drága is lesz.PCsabi írta:Mostanában két nevet emlegetnek velünk kapcsolatban: Benatia, Morata.

Szerződéséből mennyi volt még hátra? Tudom, hogy nem kevés pénz, de ha tényleg akkora tehetség, akkor nem tudtak volna többet kisajtolni?visca el barca írta:Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool a hivatalos oldalán bejelentette, hogy szerződtette a Mainztól a 22 éves német kapust, Loris Kariust.
kb 4.7 millió fontot fizettek érte.
állítólag óriási tehetség, sanszos, h mignolet helyett ő lesz az első számú kapus.
nekünk ez annyiban hírérték, hogy ugye arról is volt szó, h klopp elviszi innen TS-t. így már kizártnak tartom.