Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez nekem olyan volt, mint, mikor Üvegtigrisben Sanyika kiosztja Lalit, hogy hogy viselkedik a többiekkel, neki semmi sem jó.veb írta:persze h ki vagyok akadva! csodálkozol? matyi fhos, nincs támadónk, mindenki öreg, turan rossz, vidal rossz, munir rossz (mondjuk őt én is osztom), suarez milyen gyenge, hát nagyanyám is beveri 2 méterről üres kapuba, jaj istenem fhos az egész, úgy ahogy van. jaj mangala így, jaj benatia úgy, bezzeg markinnyosz mekkora király és amúgy is a real madridot kell csodálnunk, mert ők az etalon, és sokkal jobbak mint mi.
a stílusod sértő/ bántó esetenként, de ha vissza kérdezel, mert ezek szerint nem érted ill. nem veszed észre, akkor mind 1 is, hiába írom...visca el barca írta:már miért fejezném be? nem értem, hogy miért kell átigazolások kapcsán folyamatosan sírni, mikor nincs olyan év, hogy ne nyernénk egy-két trófeát. rosszak az igazolásaink? igen. érdekel valakit? nem. addig, amíg nyerünk teljesen min1 milyen tré az átigazolási politikánk, simán belefér a sok kókler.
mellesleg írtad, hogy txiki óta nem változott semmi. ezt nem tudom, hogy értetted, hogy ő jó volt e neked ilyen szempontból, de az ő 7 éve alatt is hoztunk annyi szemetet, hogy hihetetlen. sőt, átigazolásaink tekintetében az egyik legrosszabb volt. jó persze volt olyan is aki bevált, de mivel évente hoztunk 537 játékost a nagy számok törvénye alapján egy-két jó (jobb) igazolás is becsusszant
Én értem, mire gondolsz. Hogy akkor jellemző volt a botrányosan rossz átigazolási politika, és a mai napig tart ez a folyamat. Akkor a minőséggel volt a gond, manapság pedig az árakkal. Eladni nem tudunk magas áron, venni nem tudunka alacsony áron.westerngom írta: ehhh látom, én nem tudom leírni érthetően a gondolataimat, megpróbálom még 1x "utoljára"...
ehhh látom, én nem tudom leírni érthetően a gondolataimat, megpróbálom még 1x "utoljára"...kristop írta:az a baj, hogy könnyű egy igazolásról utólag miután bebukott (mondjuk egy hleb) azt mondani, hogy értelmetlen igazolás volt, de ha bejött volna, akkor nem lett volna értelmetlen. remélem érted mire gondolokwesterngom írta:Pusztán értelmetlen 'drága' lásd. Arda, Chigrinskiy, Hleb, igazolásainkat méltattam.
suarez meg például kicsit a másik oldal. az volt a általános vélemény a szakértők között is, hogy három (előtte meg hogy neymar és messi) szupersztár egymás mellett nem fér meg, nem fog működni, rossz igazolás. most meg már milyen egyértelmű mindenkinek az MSN királysága.
más csapatok igazolásaira pedig csak ezt a tweetet tudom idézni
Monchi (sports director Sevilla): "It's difficult for Barça to sign the players we sign. They need to see how they do at clubs like Sevilla"
és ez vonatkozik a portora, benficára, sportingra stb. kicsit könnyebb helyzetben vannak ilyen szempontból. viszont természetesen rosszabb helyzetben vannak anyagi szempontból.
az a baj, hogy könnyű egy igazolásról utólag miután bebukott (mondjuk egy hleb) azt mondani, hogy értelmetlen igazolás volt, de ha bejött volna, akkor nem lett volna értelmetlen. remélem érted mire gondolokwesterngom írta:Pusztán értelmetlen 'drága' lásd. Arda, Chigrinskiy, Hleb, igazolásainkat méltattam.
olvasd el a hsz.-emet még 1x mielőt össze vissza írogatsz beidézve.visca el barca írta:azért azóta szuperigazolások nélkül is összegyűjtöttünk azóta 14 trófeátwesterngom írta:a csiki éra óta nem változott semmi.![]()
komolyan mondom itt néhány embernek fontosabb h szupersztárokat mint bármi más
azért azóta szuperigazolások nélkül is összegyűjtöttünk azóta 14 trófeátwesterngom írta:a csiki éra óta nem változott semmi.
A 2002-es BL döntő nem volt olyan régen, arra én is emlékszem. Komoly csapat volt az akkori Bayer.Bob_Marley írta:Aztán majd szép lassan elviszik a törököt meg Bellarabit és kezdődik elölről.messideco írta:Volland (Hoffenheim)Bayer Leverkusen
Örülök neki, szimpatikus csapat a Leverkusen, tovább erősödnek a tehetséges fiatal szerződtetésével![]()
Ulf Kirsten volt a király, meg Neuville, Zoltán Sebestyén, Ramelow.Ilyenekre már csak veb. emlékszik. Mondjuk ő még az 1938-as VB döntőt is látta élőben.
Bob_Marley írta:Ulf Kirsten volt a király, meg Neuville, Zoltán Sebestyén, Ramelow.Ilyenekre már csak veb. emlékszik. Mondjuk ő még az 1938-as VB döntőt is látta élőben.
Aztán majd szép lassan elviszik a törököt meg Bellarabit és kezdődik elölről.messideco írta:Volland (Hoffenheim)Bayer Leverkusen
Örülök neki, szimpatikus csapat a Leverkusen, tovább erősödnek a tehetséges fiatal szerződtetésével
"Csak" 15 millió euró volt, szóval kíváncsi vagyok, hogy milyen bónuszok vannak a szerződésben.palesz77 írta:Németeknél úgylátszik már június van, Ousmane Dembelé hivatalosan is a Dortmundé.
A Liverpool már most tavasszal is a PL üde színfoltja volt, ősszel már lehet ők fogják játsszani legjobb focit ott.Nem tudom ez mennyire lenne életképes csapat, de nevek alapján nekem egész biztos tetszene a játékuk.. De ez csak találgatás egyelőre, mindenesetre nagyon sok hír volt már arról, hogy vinné Klopp, olyan mennyiségben, hogy már tényleg gyanús.
Szerintem is nagyon jó helyre került, a Dortmundban elég sok tehetség futott be az utóbbi időben.Nagyon nem az én világom a német futball, de szurkolok neki, hogy sikeres legyen, szerintem mindkét fél nagyon jól jár. Dortmund szerezz egy nagyon ígéretes embert, Dembelé pedig ugrik egyet a Rennesből de mégse egy igazán topcsapatba ahol "elkallódhat". Bőven van még ideje, s kibontakozhat Dortmundban.
Nagyon nem az én világom a német futball, de szurkolok neki, hogy sikeres legyen, szerintem mindkét fél nagyon jól jár. Dortmund szerezz egy nagyon ígéretes embert, Dembelé pedig ugrik egyet a Rennesből de mégse egy igazán topcsapatba ahol "elkallódhat". Bőven van még ideje, s kibontakozhat Dortmundban.palesz77 írta:Németeknél úgylátszik már június van, Ousmane Dembelé hivatalosan is a Dortmundé.
Vannak róla hírek elég régóta. Elég sok helyen olvastam ilyen felállást, hogy jövőre ez lehet Klopp terve:brownieheaven írta:Arról, hogy Götze elvileg a Liverpoolba tart, tud valaki valamit?
Egy általam követett Liverpoolos facebook oldal hozza fel állandóan ezt a hírt, nem túl hiteles forrásokra hivatkozva. Az biztos, hogy Kloppóval jól megértenék egymást, és talán abban a vissaztolt támadó pozícióban, amit Firmino játszik néha, el is tudna labdázgatni...