Nolito sem egyszezonos, ezt nem értem miért írtad ide, mert ilyet nem mondtam. Csak a franciára reagáltam, aki mióta ott van a Sevillában jól tolja. Három év alatt 40 gól, ezen nem hiszem hogy magyarázni kéne bármit is.Chino írta:Ha Nolito egyszezonos, Gameiro legalább annyira.Bob_Marley írta:Gameiro mióta egyszezonos? Mióta ott van a Sevillában az egyik legjobb emberük, 40 gólt rúgott 90 meccsen....Most hogy nincs Bacca meg még inkább tud érvényesülni, de hogy egyszezonos lenne azt nem hiszem.
Suarez helyett tud Messi meg Neymar játszani az miért kevésbé félmegoldás mint hogy Iniesta, Rafinha, D. Suarez, Arda és még Roberto is tud szélen játszani. Pont hogy középcsatárba van sokkal kevesebb opciónk. Igazából mindegy, hogy milyen támadót hozunk, mert Gameiro is eltud ott futkorászni, vagy ugye Nolito, de kizárni a középső támadót nem tudom, mert középső támadó csak Suarez van.
Azt, hogy Messi vagy Neymar játszik középen ne hasonlítsuk már össze azzal, hogy Rafinha, Ini, vagy Sr játsszon a széleken. Messi, ha nem is tipikus centerben de Suarez érkezése előtt évekig középen játszott, ahogy Neymar is tolta már ott nálunk, nem is akárhogyan, plusz a válogatottban is elég sokat játszik középen.
Ini minden csak nem megoldás ott, nagyon nyikorgott a kerék amikor oda tették, Sr pláne nem odavaló, Rafinha még el-el tud játszani a jobboson, de kb. ott vagyunk vele, mint Munirral.
És összehasonlíthatom, mert amennyit Neymar játszott középen annyit a felsoroltjaink is játszottak szélen. Messi az jogos, de ő is egy éve, ahogy Rafinha meg előtt a Celtaban szélen volt. Iniesta meg simán eljátszik szélen, nyikorgott a gépezet, hát amennyit kellett az megvolt. Arda meg szélen volt sokszor az Atleticoban. Neymar meg ott tolja a válogatottban sem helyén való érzésem szerint, mert Fred és Tardelli volt középen a legutóbbi tornákon is.
Messin kívül nem nagyon van ember, aki tud centert játszani, szélre viszont van, beugrósként.