Vékonyka a gyerek, de Busi se vastagabb...

Pep viszi azzal nagyot nyernének, nagyon illik a focijába szerintem.
tegnap én is néztem a kupadöntőt (nem tudom ott láttad-e), tényleg elég jól mozgott, bár a 32 kg-s súlyával nem úgy néz ki mint egy focistacsababarca írta:Ha egyszer majd pótolnunk kell Busit, akkor ez a Weigl gyerek a Dortmundban nagyon adná.
De majd jövőre megveszi a Bayern,ahogy ismerem őket.
Durm a másik, kegyetlen pali az is.
Torghelle Sanyi pont ilyen, és végre egy magyart is láthatnánk a Barcában. Kérdés, hogy megszerezhető-e.crixus írta:Ezt a csatárkérdést rohadtul nem fogjuk tudni megoldani.Persze kellemes a gond az elől lévő trióval, de ... Először is kit keressünk?
Olyan játékost, aki..
1. Beletörődik a csere szerepkörbe
2. Tud szélsőt is játszani
3. Van elég tapasztalata ahhoz, hogy padról beállva is jó teljesítményre legyen képes
4. Jó magaviselet
5. Gólerős
Azért ennél bőven többet tett, a La Liga egyik legjobb szélsőjévé nőtte ki magát az évek alatt. Lucho Barcáját 2-szer verte a Celta az ő hathatós segítségével, de a Realnak is rendszerint betalál, vagy gólpasszt ad ellenük. Én se támogatom a leigazolását, 30 éves játékosért nem adnék ki ennyit, de azért nem egy nímandról van szó..Rinku írta:Nolito amúgy annyira jó, nem? Esetében ténylegesen kontra érv, hogy 30 éves, mivel ő soha a büdös életben nem mutatott a világon semmit, lőtt 5-6 gólt noname spanyol csapatoknak (ha már noname török bajnokságot emlegetsz),
akkor írok én is, ha az eddigi érvek nem lettek volna elegek. még két évig élő szerződése van, tehát amellett, hogy még ingyen se lenne, a minimum az, hogy nekünk is addig kellene ajánlatot tenni (a végén már 37(!) éves lenne). olyan nincs ezen a világon, hogy egy eto'o feladna egy jól fizető szerződést egy rövidebbért. kevesebb, mint a felét kereshetné, ha hozzánk jön egy évre, mintha ott maradna kettőt. és akkor nagyvonalúan úgy vettem, hogy kevesebbért jönne hozzánk, amivel valószínűleg még így is a top keresők között lenne, pedig azért nálunk nem keresnek keveset a srácok. ennyi befektetést egy "hoki meccses, 5-0nál bejövő" emberért? akkor már tényleg inkább benarfa, nolito, gameiro, mittomén, bárki.Rinku írta:Írj egy rendes indokot kérlek, hogy miért hülyeség, amit ír? Mert ha nem tudsz, akkor ne szóld le a más véleményét.
Nem mondtam, hogy Munir legyen a 4. emberünk jövőre is, kell valaki más. Viszont abban sem vagyok biztos, hogy egy 35 éves Eto'o többet érne mint Munir.zola8787 írta:
Most megint ezt hozod fel, hogy 5-0-nál. Nem arra céloztam, hogy Eto'o jöhetne csak azért, hogy meglegyen a 20-as keretünk. Ha nem megy az elől lévőknek, akkor is inkább tenném be Eto'o-t 10-15 percre, mint Munir-t. Persze mivel nem lehet lecserélni őket, így kb teljesen felesleges hozni bárkit is.
Az meg egy dolog, hogy nem ment neki az Everton-ban meg a Sampdoria-ban, azért nem Iniesták adták neki ott a zsugát, ezt is vedd számításba.
Továbbra is azt vallom, hogy Munir menjen kölcsönbe, teljesen felesleges most ide, helyette jöjjön egy öreg rutinos, meg egy középnél kicsit jobb ha esetleg hosszabb időre lesérülne valaki.
Most megint ezt hozod fel, hogy 5-0-nál. Nem arra céloztam, hogy Eto'o jöhetne csak azért, hogy meglegyen a 20-as keretünk. Ha nem megy az elől lévőknek, akkor is inkább tenném be Eto'o-t 10-15 percre, mint Munir-t. Persze mivel nem lehet lecserélni őket, így kb teljesen felesleges hozni bárkit is.Tromort77 írta: 5-0-nál elég Munir. Ha erre kell ember akkor inkább valaki aki fejlődhet mint egy 35 éves játékos.
De ha már itt tartunk, most olvastam, hogy Ronaldinho lehet megy Eto'o mellé. Akkor már miért nem csapunk le ár is, 5-0nál jó lenne pihentetni vele Iniestát.![]()
Az nagyon sok mindentől függ, hogy valaki mennyi ideig képes magas szinten játszani: genetikai adottságok, edzésmunka, táplálkozás, életmód, játékstílus, alkalmazkodóképesség a játék fejlődéséhez, motiváció, sérülések.Bob_Marley írta:Szerintem mondjuk az orvostudomány és a különböző dietetikusoknak köszönhetően tovább lehet konzerválni a focistákat is. Manapság szerintem később indul meg a lejtmenet és 33-34-35 éves focisták is tudnak hozni egy nagyon jó szintet. Érted egy Totti negyvenévesen rugdossa a gólokat.Viszont Etoo mint írtam, szerintem nem képes egy erős tempójú bajnokságban úgy hozzátenni mint amit esetleg elképzelünk.
Persze ebben is van igazság. De pont Te emelted ki, hogy Eto'o előtte a Sampdoria-ban is megbukott és az Everton-ban is. Vannak kivételek de nagyon ritka. Az olasz bajnokság a statikussága miatt szerintem nagy kivétel. Ott sokkal tovább szerepelnek jobban az idősebb játékosok.Bob_Marley írta:Szerintem mondjuk az orvostudomány és a különböző dietetikusoknak köszönhetően tovább lehet konzerválni a focistákat is. Manapság szerintem később indul meg a lejtmenet és 33-34-35 éves focisták is tudnak hozni egy nagyon jó szintet. Érted egy Totti negyvenévesen rugdossa a gólokat.Viszont Etoo mint írtam, szerintem nem képes egy erős tempójú bajnokságban úgy hozzátenni mint amit esetleg elképzelünk.
5-0-nál elég Munir. Ha erre kell ember akkor inkább valaki aki fejlődhet mint egy 35 éves játékos.zola8787 írta:
Elolvastam az egészet, csak nem szoktam mindent betenni idézésbe. Oké, hogy ott arról volt szó, hogy 5-6 gólos vezetésnél elég lenne Munir, de előtte is írta, hogy Eto'o teljesen értelmetlen lenne.
Most komolyan fizessünk ki 20-30 millákat ilyen Nolitokért, ennek mi értelme? Henke Larsson nagyszerű példa volt, hogy 35 évesen kb nyert nekünk egy bl-t.
Elolvastam az egészet, csak nem szoktam mindent betenni idézésbe. Oké, hogy ott arról volt szó, hogy 5-6 gólos vezetésnél elég lenne Munir, de előtte is írta, hogy Eto'o teljesen értelmetlen lenne.LG írta: Olvasd el az egész hszt, akkor egészen más értelme lesz az idézett mondatnak.
Olvasd el az egész hszt, akkor egészen más értelme lesz az idézett mondatnak.zola8787 írta:Akkor is ezt fogod mondani ha az MSN-ből valaki kiesik mondjuk egy fél évre, mellé meg mondjuk egy másik kap egy 3 meccses eltiltást? Nem vagyok pesszimista, de mindenre kell gondolni. Munir kevés ide egyedül.Tromort77 írta:Munir is elég
Akkor is ezt fogod mondani ha az MSN-ből valaki kiesik mondjuk egy fél évre, mellé meg mondjuk egy másik kap egy 3 meccses eltiltást? Nem vagyok pesszimista, de mindenre kell gondolni. Munir kevés ide egyedül.Tromort77 írta:Munir is elég
Larsson is 35 éves volt azt hiszem, mikor eldöntötte a BL döntőt. Persze, nem mindenki tud 35 évesen, két lábtörés után olyan szintem játszani, mint ő, az biztos.Totális hülyeség.
35 éves, ennél nagyobb ellenérv nincs.
Vagy akkor igazoljuk le Gomez-t mert ő 26 gólt lőtt a noname török bajnokságban? Mert, hogy a török bajnokság régóta nem tényező. Vagy akkor ennyi erővel Van Persie is jöhetne mert ő is össze tudott hozni 16 gólt.
Értem én, hogy padra keresünk csatárt, de semmire nem mennénk egy Eto'o-val. Illetve nem 5-0-nál a 6.-at belővő embert keresünk a hírek alapján, hanem olyat aki tud lendíteni a játékon. Ha csak 5-0-nál kellene valaki akkor arra Munir is elég, de nem erről van szó. Nem véletlenül akarta Nolitot Lucho, illetve nem véletlenül Gameiro-król beszél a sajtó.
De akkor kezdjünk el beböfögni értelmetlenebbnél értelmetlenebb neveket