Ezzel én is így vagyok. Ha Suarez netán kiesne, mert pihentetni őt kell legkevésbé, ez látszik, ott van Messi, aki évekig tolta középen, de Neymar is játszott nem keveset, szélre pedig nem nagyon van alternatívánk. Arda, Rafinha, Ini mind kényszermegoldás és láthatólag Munirrral is sokkal többet érünk ott, plusz őt középen is bátran be lehet vetni.crixus írta:Ezt a csatárkérdést rohadtul nem fogjuk tudni megoldani.Persze kellemes a gond az elől lévő trióval, de ... Először is kit keressünk?
Olyan játékost, aki..
1. Beletörődik a csere szerepkörbe
2. Tud szélsőt is játszani
3. Van elég tapasztalata ahhoz, hogy padról beállva is jó teljesítményre legyen képes
4. Jó magaviselet
5. Gólerős
Háát ilyet nem fogunk találni, mert aki 2-5-ig képbe jönne az nem törődne bele a csere szerepkörbe.![]()
Fiatalt, mint Dembelé biztosan nem érné meg hozni, mert csak úgy járna, mint Munír. Gameiro vagy Eto'o pedig abszolút felesleges lenne, mivel nem szélsők. Ha már Munír-t nem adjuk kölcsön, akkor bedobhatnánk többször Suárez helyett, ami az igazi posztja és a legjobb teljesítményeit is ott nyújtotta eddig, viszont akkor a másik csere-csatárunkat inkább a szélen kellene használni.
Nálam továbbra is Nolito a favorit, mert szélsőként is nagyon jó, nem túl idős, de tapasztalt, Lucho-val ismerik egymást, ismeri a Ligát és a Barca-t is. Más pedig nem nagyon van a piacon aki hasonlóan passzolna ide. Ha pedig a jelölteket nézzük, a Gameiro, Nolito, Dembelé hármasból is ő lenne a legjobb megoldás. Más név eddig nem került szóba a médiában. Régebben Mahrez-ről volt szó, de kizártnak tartom, hogy idejönne padozni. Bár én szívesen látnám Turan helyett a csapatban akár Iniesta helyén is bevethető lenne.![]()
Akiről pedig senki sem beszél: Tello. Idén nem volt jó szezonja, de ő tipkus szélső és pl. tavaly abszolút nem vallott szégyent a Porto-ban. Jobb statjai vannak, mint Deulofeu-nak az Everton-ban...
Szerk.: egyébként meg... minek szórjunk ki 20+ milliókat egy cserecsatárra, amikor 1. ott van Munír középre, visszahozzuk Denis Suárez-t, illetve ott van Rafinha és Turan is, akik a széleken bevethetőek. Ha a védelmünk rendben lenne azt mondanám, ok. De alsó hangon kellene egy csere-balbekk és egy középhátvéd, méghozzá kezdő szintű. Ez pedig nem lesz olcsó.
Idehozni 35 éves centereket nem láűtom értelmét. Neymart akkor például hogyan pihentetik, vagy ha ő esik ki? Majd Suarez kimegy balszélre? Vagy Eto'o?
Gameirot is ezért nem támogatnám. Ráadásul ő nem egy olyan csere, aki kap a bajnokságban 500 percet meg ott neki a kupa. És új lendületet sem tudom hogyan hozna a játékba. Suarez bármilyen gyengén is játszik még mindig jobb őt bent hagyni, mert bármikor benne van a gól.
Nolito azért lenne jó, mert mindkét szélen eljátszik, az egész MSN-t lehet vele rotálni és nem egy nyeretlen kétéves, ahogy palesz is írta. Abszolút nem egyszezonos játékos és sokkal olcsóbb is lenne, mint Gameiro (akit inkább neveznék egyszezonosnak), amellett a padot is tűrné. Amit crixus felvázolt pontokat nagyon beleillene.
De ha nem is feltétlen Nolito, mindenképp egy hasonló játékos kellene.