Egyik legnagyobb kedvencem az öreg, klublegenda, szerintem ő jobb volt mint most Suarez, de ő már évek óta nincs még egy Barca-csere szinten se. De elnézve az Instáját ő biztos benne lenne.

Az nagyon sok mindentől függ, hogy valaki mennyi ideig képes magas szinten játszani: genetikai adottságok, edzésmunka, táplálkozás, életmód, játékstílus, alkalmazkodóképesség a játék fejlődéséhez, motiváció, sérülések.Bob_Marley írta:Szerintem mondjuk az orvostudomány és a különböző dietetikusoknak köszönhetően tovább lehet konzerválni a focistákat is. Manapság szerintem később indul meg a lejtmenet és 33-34-35 éves focisták is tudnak hozni egy nagyon jó szintet. Érted egy Totti negyvenévesen rugdossa a gólokat.Viszont Etoo mint írtam, szerintem nem képes egy erős tempójú bajnokságban úgy hozzátenni mint amit esetleg elképzelünk.
Persze ebben is van igazság. De pont Te emelted ki, hogy Eto'o előtte a Sampdoria-ban is megbukott és az Everton-ban is. Vannak kivételek de nagyon ritka. Az olasz bajnokság a statikussága miatt szerintem nagy kivétel. Ott sokkal tovább szerepelnek jobban az idősebb játékosok.Bob_Marley írta:Szerintem mondjuk az orvostudomány és a különböző dietetikusoknak köszönhetően tovább lehet konzerválni a focistákat is. Manapság szerintem később indul meg a lejtmenet és 33-34-35 éves focisták is tudnak hozni egy nagyon jó szintet. Érted egy Totti negyvenévesen rugdossa a gólokat.Viszont Etoo mint írtam, szerintem nem képes egy erős tempójú bajnokságban úgy hozzátenni mint amit esetleg elképzelünk.
5-0-nál elég Munir. Ha erre kell ember akkor inkább valaki aki fejlődhet mint egy 35 éves játékos.zola8787 írta:
Elolvastam az egészet, csak nem szoktam mindent betenni idézésbe. Oké, hogy ott arról volt szó, hogy 5-6 gólos vezetésnél elég lenne Munir, de előtte is írta, hogy Eto'o teljesen értelmetlen lenne.
Most komolyan fizessünk ki 20-30 millákat ilyen Nolitokért, ennek mi értelme? Henke Larsson nagyszerű példa volt, hogy 35 évesen kb nyert nekünk egy bl-t.
Elolvastam az egészet, csak nem szoktam mindent betenni idézésbe. Oké, hogy ott arról volt szó, hogy 5-6 gólos vezetésnél elég lenne Munir, de előtte is írta, hogy Eto'o teljesen értelmetlen lenne.LG írta: Olvasd el az egész hszt, akkor egészen más értelme lesz az idézett mondatnak.
Olvasd el az egész hszt, akkor egészen más értelme lesz az idézett mondatnak.zola8787 írta:Akkor is ezt fogod mondani ha az MSN-ből valaki kiesik mondjuk egy fél évre, mellé meg mondjuk egy másik kap egy 3 meccses eltiltást? Nem vagyok pesszimista, de mindenre kell gondolni. Munir kevés ide egyedül.Tromort77 írta:Munir is elég
Akkor is ezt fogod mondani ha az MSN-ből valaki kiesik mondjuk egy fél évre, mellé meg mondjuk egy másik kap egy 3 meccses eltiltást? Nem vagyok pesszimista, de mindenre kell gondolni. Munir kevés ide egyedül.Tromort77 írta:Munir is elég
Larsson is 35 éves volt azt hiszem, mikor eldöntötte a BL döntőt. Persze, nem mindenki tud 35 évesen, két lábtörés után olyan szintem játszani, mint ő, az biztos.Totális hülyeség.
35 éves, ennél nagyobb ellenérv nincs.
Vagy akkor igazoljuk le Gomez-t mert ő 26 gólt lőtt a noname török bajnokságban? Mert, hogy a török bajnokság régóta nem tényező. Vagy akkor ennyi erővel Van Persie is jöhetne mert ő is össze tudott hozni 16 gólt.
Értem én, hogy padra keresünk csatárt, de semmire nem mennénk egy Eto'o-val. Illetve nem 5-0-nál a 6.-at belővő embert keresünk a hírek alapján, hanem olyat aki tud lendíteni a játékon. Ha csak 5-0-nál kellene valaki akkor arra Munir is elég, de nem erről van szó. Nem véletlenül akarta Nolitot Lucho, illetve nem véletlenül Gameiro-król beszél a sajtó.
De akkor kezdjünk el beböfögni értelmetlenebbnél értelmetlenebb neveket
Kár volt megjegyeznem, mert most tényleg egy 35 éves Eto'o-ról akarunk vitázni 2016-ban? Láttam játszani hidd el és nagy kedvencem volt és még most is az , pont ezért tudom, hogy baromira nem érne semmit itt már. Ha tényleg ennyire nincs más akkor többet ér a fiataloknak megadni a lehetőséget.Rinku írta:...
Figyelj, mi most a valóságról vagy a virtuális térről beszélünk?Tromort77 írta:...
Totális hülyeség.Rinku írta:
Írj egy rendes indokot kérlek, hogy miért hülyeség, amit ír? Mert ha nem tudsz, akkor ne szóld le a más véleményét.
Mellesleg most én is elgondolkodtam ezen és inkább Eto'o egy szezonig, mint az egyszezonos Nolito.
Teljesen felesleges MSN mellé bárkit igazolni. Egy fiatal tehetség kell aki minden meccsen csereként legalább pályára lép, pl Denis Suarez és ő olcsó is.Kubla9 írta:Néztem a kupadöntőt. Ezt a Gamiero gyereket nem lenne rossz húzás elhozni.
Nagyon jó meglátás, simán jöhetne tényleg.visca el barca írta:kövezzetek meg, de én még eto'o-t is visszahoznám. 35 évesen sokadvirágzását éli, a törököknél idén 31 meccsen volt 20 gólja meg 6 assistja. hoki meccsekre, meg 5-0-nál pihentetni bőven jó lenne.
Írj egy rendes indokot kérlek, hogy miért hülyeség, amit ír? Mert ha nem tudsz, akkor ne szóld le a más véleményét.Tromort77 írta:Na jó, szerintem inkább zárjuk be ezt a topicot a nyár végéig.
Na jó, szerintem inkább zárjuk be ezt a topicot a nyár végéig.visca el barca írta:kövezzetek meg, de én még eto'o-t is visszahoznám. 35 évesen sokadvirágzását éli, a törököknél idén 31 meccsen volt 20 gólja meg 6 assistja. hoki meccsekre, meg 5-0-nál pihentetni bőven jó lenne.
Olyan típusú, mint ő biztosan, ő semmiképpen sem. Ahogy meglátom, már viszket az öklöm. Echte b.aszk birkapásztor, tipikus nagyképű barom, mint ahogy az ottaniak általában. Az augusztusi meccsen különösképpen megmutatta ezt, hogy mennyire nem bír minket és ez enyhe kifejezés. Nem azért röhögött-nevetett, mert na, vezetünk, tényleg, jön egy kupa, jól esik, 4:1-l megyünk, hanem mert örült, hogy szívunk. Rá nincs szükségünk, Aduriz olyan a Bilbaonak, mint Arbeloa a Madridnak. Elfáradhatnak mindketten, ahova gondolom.Bob_Marley írta:Ilyen embernek Aduríz amúgy szerintem iszonyat jó lenne. Fejjátéka parádés, kapu előtt gólérzékeny, spanyol játékos, Larsson szerepkörre tökéletes lenne. Kár hogy 35 és Bilbaoból most már nem fog eljönni.