Tromort77 írta:...
Figyelj, mi most a valóságról vagy a virtuális térről beszélünk?
Szerinted, ha pont Eto'o-ban nincs meg a tűz és a képesség, hogy odategye, amit oda kell, akkor te vagy nem láttad játszani őt, vagy teljesen meghülyíti a gondolatvilágodat az a sok baromság, amit az emberek nagy része ismételget folyamatosan, hogy 30 felett az ember nulla és nem ér semmit. Nolito amúgy annyira jó, nem? Esetében ténylegesen kontra érv, hogy 30 éves, mivel ő soha a büdös életben nem mutatott a világon semmit, lőtt 5-6 gólt noname spanyol csapatoknak (ha már noname török bajnokságot emlegetsz), amikor itt volt, nem tudott megragadni egy lábjegyzet erejéig sem, majd pont most váltaná meg a világot. Biztosan... Ellentétben Eto'o-val, aki 3 BL-t nyert, nem tartom számon, hogy mellette még mennyi mindent és mindig hozta azt a pluszt, amiért én személy szerint kedveltem végig, amikor láttam játszani. De hogy ne csak szubjektív véleményről legyen szó, eddig bárhol játszott, lőtte a gólokat. Nála nincs ilyen, mint sok embernél, hogy adott környezetben érzi jól magát. Eto'o Spanyolországban végig, Olaszországban, Oroszországban és Törökországban is folyamatosan lövi a gólokat. Suarez is pont ugyanilyen, ezért mocskosul nagy kincs a srác.
Az a te bajod, ha nem látod a fától az erdőt. Nekünk nem ígéret kell jelenleg, nekünk kész és valós játékos, aki hozza azt a kis pluszt, ami nincs meg jelenleg. Ha te úgy gondolod, hogy Gameiro, Nolito és akárki középszerű ígéret szrból várat épít, amikor sem Messinek, sem Suareznek, sem Neymarnak nem megy a játék, akkor te nagyon súlyos tévelyek között élsz. Ilyet nem fogunk találni és hozni sem, ha mégis lenne, mert senkinek nem érné meg, nekünk anyagilag végképp nem. Viszont Eto'o-ban még 35 évesen is megvan a finesz, hogy bármikor hasznát vegyük és csúnyán elrondíthassa az ellenfelek napját, örömét. És lefogadom, hogy önként-dalolva dobná el a kebabot, csak hogy ülhessen a repülőre és nyerjen még egy bajnokit vagy még egy BL-t. 5 milliót simán megér évente, 1+1 éves szerződéssel.
Soriano sosem lesz senki, Munir meg 80-20% nincs ott, amikor ott kéne lennie. Na pl. pontosan az ilyen helyzetekben kell egy túlkoros Eto'o, Gomez, Drogba vagy a többiek. Rutinos ember kell, aki elfogadja, hogy megette a pályafutása kenyerének a javát, de még szeretne odaférni a húsos fazék mellé. És Eto'o-val nem hiszem, hogy rosszul járnánk, nem is tudom, hogy egy ilyen opció miért is nem jutott eszembe idáig... Mi a világ tetején ülünk, egy-egy lépcsőfokkal rúgnak le a csúcsról néha. Itt jelenleg nem arról kell gondolkozni, hogy mi lesz 5 év múlva, amikor mindenki kiöregszik. Nem fog sokáig tartani ez az állapot, akármennyire is vágytok rá itt sokan. Addig kell verni a vasat, amíg forró, mint az ördög s.gge. Gameiro nem lesz hasznunkra, vagy csak epizodikusan, mint egy jó napot kifogó Munir, Nolito abszolút nem, bármit is lát benne Enrique. Jöjjön csak Samuel, lottóötös lenne a helyzetünkben.