Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.20. 15:29:33

visca el barca írta:kövezzetek meg, de én még eto'o-t is visszahoznám. 35 évesen sokadvirágzását éli, a törököknél idén 31 meccsen volt 20 gólja meg 6 assistja. hoki meccsekre, meg 5-0-nál pihentetni bőven jó lenne.
Nagyon jó meglátás, simán jöhetne tényleg.

Az MSN összes tagjának lehetne cseréje és így legalább magyarosodna az MSN: (E)M(E)S(E)N :mrgreen:
Rinku
Director del Fútbol

2016.05.20. 15:22:41

Tromort77 írta:Na jó, szerintem inkább zárjuk be ezt a topicot a nyár végéig. :shock:
Írj egy rendes indokot kérlek, hogy miért hülyeség, amit ír? Mert ha nem tudsz, akkor ne szóld le a más véleményét. :)
Mellesleg most én is elgondolkodtam ezen és inkább Eto'o egy szezonig, mint az egyszezonos Nolito.
Football, bloody hell. /SAF/
Tromort77

2016.05.20. 13:28:29

visca el barca írta:kövezzetek meg, de én még eto'o-t is visszahoznám. 35 évesen sokadvirágzását éli, a törököknél idén 31 meccsen volt 20 gólja meg 6 assistja. hoki meccsekre, meg 5-0-nál pihentetni bőven jó lenne.
Na jó, szerintem inkább zárjuk be ezt a topicot a nyár végéig. :shock:
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.20. 11:41:52

kövezzetek meg, de én még eto'o-t is visszahoznám. 35 évesen sokadvirágzását éli, a törököknél idén 31 meccsen volt 20 gólja meg 6 assistja. hoki meccsekre, meg 5-0-nál pihentetni bőven jó lenne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.20. 10:16:22

Olyan játékos érkezésének örülnék, aki jól lő távolról, mert ezt a fegyvert használnunk kell.
Madridban James, Modric, Ronaldo mekkra gólokat vág és simán hozzák a meccseiket, nem kell húszat passzolniuk a 16-oson belül, hogy gól legyen.

Nálunk távoli lővést mostanában csak Rakitictől látunk, még egy-két ilyen ember a pályán és máris nem tömörülne annyira az ellenfél.
Rinku
Director del Fútbol

2016.05.20. 09:31:46

Bob_Marley írta:Ilyen embernek Aduríz amúgy szerintem iszonyat jó lenne. Fejjátéka parádés, kapu előtt gólérzékeny, spanyol játékos, Larsson szerepkörre tökéletes lenne. Kár hogy 35 és Bilbaoból most már nem fog eljönni.
Olyan típusú, mint ő biztosan, ő semmiképpen sem. Ahogy meglátom, már viszket az öklöm. Echte b.aszk birkapásztor, tipikus nagyképű barom, mint ahogy az ottaniak általában. Az augusztusi meccsen különösképpen megmutatta ezt, hogy mennyire nem bír minket és ez enyhe kifejezés. Nem azért röhögött-nevetett, mert na, vezetünk, tényleg, jön egy kupa, jól esik, 4:1-l megyünk, hanem mert örült, hogy szívunk. Rá nincs szükségünk, Aduriz olyan a Bilbaonak, mint Arbeloa a Madridnak. Elfáradhatnak mindketten, ahova gondolom. :)

Egyébiránt nem tudom, hogy a b.aszkok részéről mi ez a haragban a világgal nézőpont... Egyetlen szakadár szövetségesük Katalónia lenne, legalább annyira utálják, mint a kasztíliai brancsot. Megutáltatják magukat mindenkivel. Sosem lesznek függetlenek. Maradjanak csak a spanyolok szolgái, tényleg valami hihetetlenül ostoba egy népcsoport, ezek nem érdemelnek önálló államot. (Ha valakit győzködni kell, idézze fel az idei Sociedad elleni meccset San Sebastianban, ahogy a félig-meddig klub hősét, Bravot úgy fütyölték, hogy arra nem volt szó. Nem volt szó, mert ilyen mocskos kutyákat is ritkán látni még egyet, főként madridi kerületekben.) /off
Football, bloody hell. /SAF/
mess2009
Director del Fútbol

2016.05.20. 08:48:45

utóljára azt írtam:...nem könnyű...és nem is lesz tökéletes... most az jutott eszembe, hogy ha szakember lehetnék azt próbálnám elsősorban kielemezni, hogy mi okozta az idény során előfordult buktáinkat??! és (talán) választ kapnék arra, hogy lehet e egyáltalán ezeket csere emberekkel kiküszöbölni?
ez abból is fakad, hogy visszanéztem a Sevilla elleni két meccsünk összefoglalóját, tanúlságos! az első Messi nélkül három kapufával, (vereség) a második Messivel (győzelem)...
meg abból is hogy sokan oda jutottak a hsz.-ekben, hogy LE.-igy vagy úgy....gondolja. lehet hogy ez a helyzet kulcsa? LE. ?
ntibi67
Capitá del Barça

2016.05.19. 21:01:26

Valószínű,hogy Gameiroval nem nyulnánk mellé.Nem alibizik,minden idegszálaval a helyzeteket keresi.Szóval én nem ijednék meg ha vele lenne rotalva Neymar és Suarez.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.19. 20:28:19

Ilyen embernek Aduríz amúgy szerintem iszonyat jó lenne. Fejjátéka parádés, kapu előtt gólérzékeny, spanyol játékos, Larsson szerepkörre tökéletes lenne. Kár hogy 35 és Bilbaoból most már nem fog eljönni.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.19. 20:19:22

LG írta:
Végül a támadóigazolás:
Megmondom őszintén engem pont nem erről győzött meg. Ahogy én láttam, a jó játékhoz kell neki a terület hogy nyargaljon, mondanom se kell, nekünk nem olyankor nem szokott menni, ha van bőven hely. Ergo ő se adna pluszt a csapatnak tömörülős védelmek ellen, ütközni meg ilyen fizikummal ő se fog.. Helyzetkihasználását kár csesztetni tudom, de tükörsima mesterhármast lőhetett volna ma. Mindezek mellé 30 éves, és 40 millióba kerül.. Hát nem tudom, nekem nem tűnik az év üzletének.
Szerintem nem is a betömörülő védelmek ellen akarja őt LE. Csak akar egy olyan cserét, aki gólerősebb Munirnál, ő pedig az. Nem vagyok oda érte, de mivel sokat hallani róla, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ide jön.

Mondjuk azért megnézném mit alkotna szélen, kíváncsi vagyok milyen gólerős lenne. Munirt lehet szívatni ezzel, de kb. háromszor annyit játszott (alsóhangon) szélsőként, mint centerben középcsatár létére. És azért a mutatói sem annyira rosszak. 825 perc alatt a bajnokságban 3 gól 3 assist, a kupában 5 gól (ebből 3 a Bilbao-Espanol duónak).

Csak összehasonlításképp, Nolitónak a gól/perc mutatója 204, pontosan annyi, mint Munirnak.
Forca Barca!!!!
daffy
Madridista

2016.05.19. 18:53:43

TripleH írta:Costa is és Auba is kezdő szintű játékosok, egyrészt mocskos drágák lennének, másrészt Suárez mögé iszonyat nagy luxus.
Értelmes ember meg nem jön el padozni vagy minőségbeli problémák miatt használhatatlan. Valahol kell a kompromisszum.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.19. 18:49:29

Costa is és Auba is kezdő szintű játékosok, egyrészt mocskos drágák lennének, másrészt Suárez mögé iszonyat nagy luxus.
daffy
Madridista

2016.05.19. 18:37:32

TripleH írta: Én se szemrehányásként kérdeztem, csak tényleg érdekelne ha már így felvetetted, mert jelen pillanatba nekem egy ilyen opció sem ugrik be, most oké hozhatnánk egy ilyen Iheanacho-t, csak az a gond, hogy nem 0 rutinos ember kell jelenleg a padra. De tényleg nincs elképzelésem ki lehetne, az ilyen Dzeko féléktől inkább kíméljenek. :D
Én nem tudom,nem nézek olyan mennyiségű focit,hogy érdemben tudjak nyilatkozni. De pl Costa. Igaz,hogy egy utolsó seggarc,de sosem fog címeket nyerni,ha nem áll be valahol a sorba szájkosárral. Csak egy példa volt,nem feltétlenül kell ő. Aubameyang. Majdnem 190 magas,gyors is. Csak akkor ugye rotálni kéne,amit LE nem szeret.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.19. 18:11:37

daffy írta: Elképzelésem nincs,csak gondolkodom. De most hozol egy Suarez/Neymar light-ot a padra?
Én se szemrehányásként kérdeztem, csak tényleg érdekelne ha már így felvetetted, mert jelen pillanatba nekem egy ilyen opció sem ugrik be, most oké hozhatnánk egy ilyen Iheanacho-t, csak az a gond, hogy nem 0 rutinos ember kell jelenleg a padra. De tényleg nincs elképzelésem ki lehetne, az ilyen Dzeko féléktől inkább kíméljenek. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.19. 18:10:45

daffy írta:Nem gondoltatok arra,hogy nem egy kicsi és gyors cserecsatárt kéne hozni,aki pont olyan,mint az MSN,csak gyengébb kivitelben,hanem egy 190es hosszú embert,akit fejbe lehet rúgni a labdával,aki lassabb,de erősebb? Nem azért,mert illik a játékba,hanem mert szélesíti a repertoárt és váratlant,mást adhat,mint egy 12. 13. ugyanolyan ember.
De, felmerült ez már sokszor, de nagyon úgy tűnik, hogy LE elképzeléseibe ez nem illik bele, szóval kár is a szót pazarolni rá. Amikor ég ház, általában Pique megy előre, és tölti be ezt a magas center szerepet, ez már Pepnél is így volt.
daffy
Madridista

2016.05.19. 18:07:46

TripleH írta: Ki lehetne ilyenre opció szerinted? Mert azért Gameiro mellett az szól, hogy viszonylag gól érzékeny, most nem megyünk semmire egy új Peter Crouchal ha 1.) Nem ez a játék van betanulva 2.) Lő 10 gólt max egy holland bajnokságban pl.
Elképzelésem nincs,csak gondolkodom. De most hozol egy Suarez/Neymar light-ot a padra?
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.19. 18:04:42

daffy írta:Nem gondoltatok arra,hogy nem egy kicsi és gyors cserecsatárt kéne hozni,aki pont olyan,mint az MSN,csak gyengébb kivitelben,hanem egy 190es hosszú embert,akit fejbe lehet rúgni a labdával,aki lassabb,de erősebb? Nem azért,mert illik a játékba,hanem mert szélesíti a repertoárt és váratlant,mást adhat,mint egy 12. 13. ugyanolyan ember.
Ki lehetne ilyenre opció szerinted? Mert azért Gameiro mellett az szól, hogy viszonylag gól érzékeny, most nem megyünk semmire egy új Peter Crouchal ha 1.) Nem ez a játék van betanulva 2.) Lő 10 gólt max egy holland bajnokságban pl.
daffy
Madridista

2016.05.19. 18:02:14

Nem gondoltatok arra,hogy nem egy kicsi és gyors cserecsatárt kéne hozni,aki pont olyan,mint az MSN,csak gyengébb kivitelben,hanem egy 190es hosszú embert,akit fejbe lehet rúgni a labdával,aki lassabb,de erősebb? Nem azért,mert illik a játékba,hanem mert szélesíti a repertoárt és váratlant,mást adhat,mint egy 12. 13. ugyanolyan ember.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.19. 17:51:22

Ardára nem akarják elcserélni? Akkor egész jó kis üzlet lenne (nekünk). :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.19. 17:41:10

Most Mascherano lesz az a játékos, akit divat piszkálni? Legjobb védőnk az elmúlt két szezon alapján, főleg idén!

Alvest én már korábban elzavartam volna, de az elmúlt két szezonban azért oda tette magát, főleg a fontosabb meccseken. Egész szezonban már nem képes magas szinten teljesiteni, én ezt úgy oldanám meg, hogy kb. fele-fele arányban nyomatnám őket SR-vel a poszton.
Jobbhátvédet így nem is hoznék, a Douglas-Vidal kettős meg mehetne nyugodtan, le sem kellett volna őket igazolni.
Balhátvéd jöhet, olyan aki konkurencia lehet Albának, mert eléggé elkényelmeskedett, több gól kapunk az oldaláról, mint Alveséről.

Középső védőt is csak padra hoznék, ha a Mathieu-Bartra kettős közül megy vki.
Kp. szerintem kész, még sokan is vagyunk ott.

Végül a támadóigazolás:
Megmondom őszintén engem pont nem erről győzött meg. Ahogy én láttam, a jó játékhoz kell neki a terület hogy nyargaljon, mondanom se kell, nekünk nem olyankor nem szokott menni, ha van bőven hely. Ergo ő se adna pluszt a csapatnak tömörülős védelmek ellen, ütközni meg ilyen fizikummal ő se fog.. Helyzetkihasználását kár csesztetni tudom, de tükörsima mesterhármast lőhetett volna ma. Mindezek mellé 30 éves, és 40 millióba kerül.. Hát nem tudom, nekem nem tűnik az év üzletének.
Szerintem nem is a betömörülő védelmek ellen akarja őt LE. Csak akar egy olyan cserét, aki gólerősebb Munirnál, ő pedig az. Nem vagyok oda érte, de mivel sokat hallani róla, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ide jön.
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.19. 15:44:53

Igazából há-rom igazolással el lennénk. A kezdőre lehet mondani, hogy öreg, de a mag még tökéletes korban van. Piqué-Alba-Busquets-Rakitic-MSN helyett egyszerűen nem tudunk jobbat. Ini-t sem mondanám annyira kifelé lógónak. Egy év a legmagasabb szinten még benne van. Mondjuk nekem Ardaért abszolút nem fáj a szívem. Ő is lassan 30 és a különbséget zongorázni lehet közte és Ini közt. Ráadásul most még jó kis pénzt is kaphatnánk érte.

Alves leginkább a kérdéses kategória, de ő sem a kora miatt. Inkább amiatt, hogy nem tudni milyen lesz a hosszútávú teljesítménye. Komolyan ingadozó, de jh-tekintetben nem nagyon vannak a piacon komoly emberek.
Alba mögé kell valaki, főleg, hogy Adriano lécel (bár ő sem volt nagyon nyomatva). Középre viszont elkelne egy ember. Tényleg nem rossz ez a Piqué-Masch duó, de lassan be lehetne építeni oda egy embert, aki hosszútávra megoldás lehet. Szerintem ez lenne a legfőbb célpont. A kp-n megvagyunk, sőt sokkal többen is, mint az egészséges. Busquets pozíciója, ami kérdéses. Oda van egy SR, illetve Mascherano léphet fel, de mindegyik inkább vészmegoldás.

Előre én nem értem miért egy centert erőltetnek. Főleg ennyiért. Plusz el kéne dönteni, mennyire akarja őket Lucho rotálni. 10-12 meccsért 40 millát elkölteni baromság. Ráadásul ha ég a ház és nagyon kell a gól, akkor is inkább Suarezt hagynám fent, mint behozni helyette Gameirot.

Mondjuk először a távozókról kellene tudni valamit, mert így elég nehéz komolyan érkezőkről beszélni.
Forca Barca!!!!
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.19. 11:34:49

Samper írta:A bajnoki arannyal sikeres évet zártunk és nincs ok vészharangot kongatni, hogy LE szerződésének utolsó évében maradhat-e a "gálacsapat". Maradhat - egy két kiegészítő emberrel. A tavaszi gödör azonban figyelmeztető jel: nincs több évre megoldva a keret. Ha szeretnének hosszabbítani LE-vel, azt ősz végére el kell határozni és akkor vele tervezni a frissítést. Ha meg úgy gondolják, hogy vele 3 év elég, akkor télen már keresni kell az utódját.
Azért klassz lenne végre már, úgy 18-20 emberrel végigjátszani egy szezont nem csak 14-15-tel amibe már ter Stegen is beletartozik. Az milyen már, hogy több meccsen nem cserél egyet se, mert nem lát olyat a padon, aki szint hozna a játékba. És igaza is van, Munir, Douglas, Adrianokkal nem tudunk új színt belevinni a padról a játékba.
Megvan a kezdő tizenegy és hozzájuk jön még, Roberto, Stegen, aki használható meg Rafinha és kész.
mess2009
Director del Fútbol

2016.05.19. 08:56:40

én nem tartom jónak a Barca játékos vásárlásait, ezt már leírtam, nem új és talán nem is vitás. az azonban érdekes, ahogy pl. itt mi magunk is kezeljük a kérdést tele ellentmondással. egyáltalán: jó e a Barca védelme?! úgy mellesleg a második legkevesebb gólt kapta az idényben, de van aki nálunk elintézi azzal, hogy ...itt csapatvédekezés van ez nem olyan....,aztán itt le lehet nyomni azt a Mascheranót, aki Piqué mellett (hangsúlyozom, mellett!) a védelem és a csapat oszlopa, vagy ott van Alves aki öreg, meg csapnivaló, meg adjuk már el, de (többnyire)Brazil válogatott és világklasszis,( és simán le nullázta a helyére hozott Vidalt) aztán mondhatom Albát aki amolyan szent tehén nálunk pedig elég sok gólt kapunk a környékéről.....
csak azt akarom érzékeltetni, hogy a kérdés összetett és nincsenek abszolút jó megoldások gyanítom, hogy nem is lesznek....
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.19. 01:46:28

csababarca írta:
nem fos védő, de nem is akkora istenkirály klasszis mint aminek itt nyomatják.
Mondjuk itt Matyi is top10 védőzseni volt... :mrgreen:
Nem hiszem hogy istenkirálynak lenne beállítva, alig van mozgás a topikjában is. Egy rossz szavunk se lehet rá, ami rá van bízva elvégzi az argentin. És ráadásul láthatóan van benne, s ő Lucho első számú jobbkeze is.

Matyiról meg pláne nem értem ezt a kijelentést (zöld fej nyilván iróniára utal, nem? ) ő pláne az a kategória, hogy tökéletes kiegészítő. Nem szól egy szót se ha játszik ha nem, s ha pályán van többnyire megoldja a feladatát. Igen az idei év gyengébb lett, de olyat hogy top10 védő lenne nem olvastam. Max ha írta valaki, nem sok ember lehetett s bőven túlzás és általánosítás a top10.
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.18. 22:57:57

Kubla9 írta:Néztem a kupadöntőt. Ezt a Gamiero gyereket nem lenne rossz húzás elhozni.

Meg igazából őt se érteném, hogy miért akarna eljönni még mindig, de ezt már kiveséztük itt, nyerhetne BL-t, stbstb. Csak nem tudom, letol egy 29 gólos szezont, még lehetne pár jobb éve, erre elmegy padozni rögtön. Érdekes hozzáállás szerintem, de minden ember más nyilván, lehet úgy lenne ezzel, hogy utolsó elhetőség..
Válasz küldése