Most Mascherano lesz az a játékos, akit divat piszkálni? Legjobb védőnk az elmúlt két szezon alapján, főleg idén!
Alvest én már korábban elzavartam volna, de az elmúlt két szezonban azért oda tette magát, főleg a fontosabb meccseken. Egész szezonban már nem képes magas szinten teljesiteni, én ezt úgy oldanám meg, hogy kb. fele-fele arányban nyomatnám őket SR-vel a poszton.
Jobbhátvédet így nem is hoznék, a Douglas-Vidal kettős meg mehetne nyugodtan, le sem kellett volna őket igazolni.
Balhátvéd jöhet, olyan aki konkurencia lehet Albának, mert eléggé elkényelmeskedett, több gól kapunk az oldaláról, mint Alveséről.
Középső védőt is csak padra hoznék, ha a Mathieu-Bartra kettős közül megy vki.
Kp. szerintem kész, még sokan is vagyunk ott.
Végül a támadóigazolás:
Megmondom őszintén engem pont nem erről győzött meg. Ahogy én láttam, a jó játékhoz kell neki a terület hogy nyargaljon, mondanom se kell, nekünk nem olyankor nem szokott menni, ha van bőven hely. Ergo ő se adna pluszt a csapatnak tömörülős védelmek ellen, ütközni meg ilyen fizikummal ő se fog.. Helyzetkihasználását kár csesztetni tudom, de tükörsima mesterhármast lőhetett volna ma. Mindezek mellé 30 éves, és 40 millióba kerül.. Hát nem tudom, nekem nem tűnik az év üzletének.
Szerintem nem is a betömörülő védelmek ellen akarja őt LE. Csak akar egy olyan cserét, aki gólerősebb Munirnál, ő pedig az. Nem vagyok oda érte, de mivel sokat hallani róla, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ide jön.