Lényeg, hogy következetes vagy....daffy írta: Nekem a bl a legfontosabb. Ha idén megnyerné a Real,akkor jövőre is így lenne. Ha az ATM nyerné,akkor az lenne a fontos,hogy jövőre meglegyen a bajnoki cím és ne a tico húzza be a bl-t.

Lényeg, hogy következetes vagy....daffy írta: Nekem a bl a legfontosabb. Ha idén megnyerné a Real,akkor jövőre is így lenne. Ha az ATM nyerné,akkor az lenne a fontos,hogy jövőre meglegyen a bajnoki cím és ne a tico húzza be a bl-t.
Azt láttam, h pár hsz után repültél onnan, mondjuk nem csodálomntibi67 írta:Nincs gond a véleményeddel,hiszen gondolat és szólás szabadság van itt,nem úgy mint a madridomon.Amugy én itthon élek,de valóban sokat járok ki Barcelonába.
Amugy tőlem nem olvashattál sem trágár se gyűlőlkődő hozzá szólást.Az igaz hogy én tőrténelmi távlatokban is értékelem a két csapat szereplését.Azt pedig vállalom hogy elfogult vagyok,de emellet a földön járok és nem értékelem túl a csapatunkat és sosem becsülöm le az ellenfelet.
Nincs gond a véleményeddel,hiszen gondolat és szólás szabadság van itt,nem úgy mint a madridomon.Amugy én itthon élek,de valóban sokat járok ki Barcelonába.recrea írta:Akkor ez végülis egy teljesen felesleges hozzászólás volt.ntibi67 írta:Hát nem semmi volt ez a monológ...de,hogy a saját véleményedet úgy záród,hogy amit leírtál az a realitás...mit mondjak,az hogy a mondandódal nem értek egyet az a magán véleményem.Azt meg a neveltetésem nem engedi,hogy jelzővel illessem a záró mondatodat.
Tisztelem, h Barca szurkoló vagy (meg amúgy mindenkit), ha jól olvastam, kint is élsz, vélhetően többször láttad élőben a csapatot, mint én, de az is lejött belőlük, h nem élsz az objektivitás lehetőségével.
Hidd el, nálam kevesen rühellik jobban azt a bandát, csak nem faék módjával meg stílussal teszem mindezt, és nem magyarázom meg, h a 10 BL valójában 5.
Nekem a bl a legfontosabb. Ha idén megnyerné a Real,akkor jövőre is így lenne. Ha az ATM nyerné,akkor az lenne a fontos,hogy jövőre meglegyen a bajnoki cím és ne a tico húzza be a bl-t.LG írta:...
Igaz, hogy nehezebb megnyerni. De ebben benne van az is, hogy többet számít a formaidőzítés, meg szerencsefaktor, mint egy ligában.daffy írta:A bl elméletileg erős csapatok versenye. Hogy most abban van gyengébb is,az egy dolog,de még mindig nem Aston Villa,Levante szintűek. Nem véletlen,hogy még sosem nyerte meg senki egymás után kétszer. Ennél több bizonyíték nem is kell arra,hogy nehezebb megnyerni,(számomra mindenképpen) ezáltal értékesebb trófea.visca el barca írta: nyilván mindig azt a fontosabb amit épp megnyertek
Beniteznek az volt a baja, hogy nem jött ki a játékosokkal, ami azért vice-versa működik, vele is előjött az a probléma, hogy ránőttek a fejére, ami az utóbbi időben jellemzi a csapatot. Az, hogy ez mennyire az ő hibája lehet vitatkozni. Ráadásul Perez is folyamatosan belepofázott a munkájába.ferninho írta:
Megjött Zidane és senki nem várta, hogy itt mindenféle taktikai csodákat alkot, de az első meccsek után már látszott, hogy felszabadult az egész csapat és örömmel játszanak, még ha voltak hibák is, de mivel tudnak focizni várható volt, hogy javulás lesz. Illetve Casemirot is nyugodt szívvel betette fixen kezdőbe, ami nagyon kellett.
A bl elméletileg erős csapatok versenye. Hogy most abban van gyengébb is,az egy dolog,de még mindig nem Aston Villa,Levante szintűek. Nem véletlen,hogy még sosem nyerte meg senki egymás után kétszer. Ennél több bizonyíték nem is kell arra,hogy nehezebb megnyerni,(számomra mindenképpen) ezáltal értékesebb trófea.visca el barca írta: nyilván mindig azt a fontosabb amit épp megnyertek
Ha már a realitásnál tartunk az a 10 Bl valójában 4.recrea írta: Akkor ez végülis egy teljesen felesleges hozzászólás volt.
Tisztelem, h Barca szurkoló vagy (meg amúgy mindenkit), ha jól olvastam, kint is élsz, vélhetően többször láttad élőben a csapatot, mint én, de az is lejött belőlük, h nem élsz az objektivitás lehetőségével.
Hidd el, nálam kevesen rühellik jobban azt a bandát, csak nem faék módjával meg stílussal teszem mindezt, és nem magyarázom meg, h a 10 BL valójában 5.
nyilván mindig azt a fontosabb amit épp megnyertekferninho írta:akkor igen is nálam a BL győztes fog kijönni nyerőnek.
Akkor ez végülis egy teljesen felesleges hozzászólás volt.ntibi67 írta:Hát nem semmi volt ez a monológ...de,hogy a saját véleményedet úgy záród,hogy amit leírtál az a realitás...mit mondjak,az hogy a mondandódal nem értek egyet az a magán véleményem.Azt meg a neveltetésem nem engedi,hogy jelzővel illessem a záró mondatodat.recrea írta: Elnézést, ha valakit megbántottam a realitással, de némelyek teljesen el vannak tévedve.
Hát ezzel el se tudom mondani mennyire nem értek egyet.Azzal viszont rohadtul nem értek egyet, hogy ez ennyira Zidane érdeme lenne. Pontokban egyáltalán nem nyilvánult meg, a bajnokságban szépen hangzik, hogy 1 pont, de nem hiszem, hogy Zidane-nak köszönhetőek a betliink. Benitezzel biztos hogy kb. ugyanitt jártak volna, sőt az eredmények alapján még lehet, hogy be is húzták volna a ligát. Én inkább az Atmat tartottam ellenfélnek.
palesz77 írta: Persze mindenkinek szíve joga ezt eldönteni, meg mindenki máshogy látja ugye, de én most nem érzem úgy, hogy van uralkodó csapat Európában. Szerintem most több azonos erősségű csapat van - ami izgalmasabbá is teszi a dolgokat.
Hát nem semmi volt ez a monológ...de,hogy a saját véleményedet úgy záród,hogy amit leírtál az a realitás...mit mondjak,az hogy a mondandódal nem értek egyet az a magán véleményem.Azt meg a neveltetésem nem engedi,hogy jelzővel illessem a záró mondatodat.recrea írta: Elnézést, ha valakit megbántottam a realitással, de némelyek teljesen el vannak tévedve.
Én is erősebbnek érzem a tavalyinál a mostanit amúgy. Meg jobban is tetszett ez a szezon, pedig BL-re ugye régóta esélyünk sincs már.LG írta: Én az idei csapatot még tavalyinál is erősebbnek éreztem
Na, itt jön elő amit írtam. Pep idejében én tényleg úgy éreztem, hogy nincs nálunk jobb csapat, sőt - persze lehet csak azért, mert fiatalabb voltam, és máshogy láttam dolgokat. Most viszont azt érzem, hogy ott a Bayern, akik idénre hozzánk hasonlóan feljavultak a tavalyi évhez képest, ott az Atma, akik játéka habár nem tetszik, de láthattuk, hogy bárkit képesek megfogni - 16 között is őket akartam leginkább elkerülni -, a Real is sokat javult szerintem, szervezettebbek lettek, én tőlük is tartottam volna mit a tűztől egy kieséses párharcban, a Juve meg nekem szintén necces lett volna, nem tudom miért, de jobbnak érzem őket a tavalyinál. Úgyhogy szerintem most nem az van, hogy vagyunk mi, és a többiek, hanem van kb 5 bitangerős csapat, akik bármikor képesek megverni a másikat, mert nagyjából azonos erőt képviselnek, és nüanszokon múlnának a meccsek.LG írta:Abban igazad van, hogy más csapatokat is ugyanúgy sújthatnak a körülmények, nekik is kijöhet rosszul a lépés. De én akkor is úgy gondolom, hogy idén mi, és a Bayern voltunk a legjobbak.
A kiemelt részre reagálnék első sorban, mert én kb. tényleg úgy gondolom, ahogy leírtad. Én az idei csapatot még tavalyinál is erősebbnek éreztem, a szezon nagy részében szinte érinthetetlenek voltunk. Messi hiányát ősszel szinte meg sem éreztük.Jó csapatunk van, de nem vagyunk egyértelműen Európa legjobbjai, szerintem ez kijelenthető, ezért benne vannak ezek a vereségek csúcsformában is, hát ha még épp rosszabb passzban vagyunk. Mondjuk szerintem ebből adódik itt sokakkal a véleménykülönbség, hogy ahogy nézem a többség szerint mi vagyunk bőven a legjobbak, ezért csak a rossz körülményeknek köszönhető, hogy nem nyerünk BL-t is. Pedig minden másik csapatnál vannak hátráltató tényezők, mi most eltaktikáztuk ezt a szezont a végére, remélhetőleg Lucho tanul belőle, aztán jövőre jobb lesz a formaidőzítés, és megint eséylesként pályázunk a címre.
Hát pl. 54-et még mindig siratjuk. Persze egészen más eset, hisz a Barca-Real kettős minden évben versenyben van a legrangosabb trófeákért, az meg egy nemzet történelmi sikere lett volna.Ugyan már, évek múlva kit fog érdekelni, hogy kit ütött ki a Real Madrid, amennyiben megnyerik a Bajnokok Ligáját? Évek múlva kit fog érdekelni, hogy a Barca mennyi pont különbséggel nyerte meg a bajnokságot?
A győzelmet ne kelljen már megmagyarázni, amúgy meg a Real is simán verné az Arsenalt, négy csapattal lehetett volna gondja, Bayern, Juve, Barca, Atletico, ebből az egyikkel játsza a döntőt. A többiek ellen meg ki-ki meccsek forma alapján, bár Ronaldo nélkül a Bayern lehet nagy falat lett volna nekik. Ezt nem tudni, de ismerjük már el, hogy jó csapat a Madrid, nem csak a szerencsének köszönheti a döntőbe jutást, mégha annyira nem is kellett megizzadnia érte. Van ilyen.zsoltfree írta:Ráadásul nekik nem volt már kupameccsük sem, és világkupára sem utaztak, és ők igazolhattak is. Ezek megint mind tényezők.francisco franco. írta:ferninho
Már megbocsáss, de te pedig úgy beszélsz a BL döntőröl, mint aki kiütött egy Bayern és egy Barcat, stb....
Egyértelmű a reál a szerencsés sorsolásának köszönhette a BL döntőt, csakúgy mint mikor tavalyelőtt megnyerte, akkor is találkozott egy Bayernnel az elődöntőbe és annyi, a döntőbe meg egy elfáradt Atma-val.
Arról nem is beszélve, hogy lehetséges szerepe van az 1 pontra olvadásnak abba is, hogy közbe egy Atma-val meg egy Arsenalal játszol, míg a másik oldalon egy Roma meg egy Wolfsburg khhhmmm
És igen, senki sem emlékszik rá később, és arra sem, amikor pontegyenlőséggel maradtunk alul, vagy amikor kb Casillasnak köszönhetően nyertek 2 bajnokságot is, de pont ezért vannak az olyan vélemények, hogy nem túl megérdemelt. Ha a Real nyerne, akkor az azt jelentené, hogy az elmúlt 3 Bl-ből kettőt megnyertek. MI VAN?????? Kellene ehhez kommentár?
Azért az Atmát ne hagyd le, erről szól az egész mondandóm, hogy még ők is játszanak velük, ott lesz a bazierős elelnfél nekik is, ahogy nekünk is volt. Még ha "csak" a döntőben is, de ott meg egy meccsen többet is bele fogna kadni szerintem, mint ha esetleg 2 meccsen kellett volna eldönteni. City-Arsenal nekem egy kutya, mindkettőtől kicsit tartok ha megkapjuk őket, de azért továbbjutásra számítok.francisco franco. írta:Itt most nem értelek, szerinted melyik ág nehezebb:
Real:
-Roma (3.)
-Wolfsburg(8.)
-City (4.)
-Atma (3.)
Barca:
-Arsenal(2.)
-Atma (3.)
Azt egy szóval nem mondtam, hogy ennyitől ők lesznek a legjobbak. Ugyanúgy lesz az a 4-5 csapat, akik bármikor esélyesek a másik ellen, csak most ők jönnek ki belőle a legjobban a BL-ben. Ha az Atma győz, akkor se ők lesznek Európa legjobb csapata szerintem..francisco franco. írta:Hát ha a real nyer, ők biztos megérdemelten lesznek európa legjobbjai....
Háát, a Barcának pl azóta is sorra felhozzák a Chelsea elleni meccset 2009-ből.Petr írta: Mindkét kérdés költői, senki sem fog ujjal visszamutogatni évekkel később, hogy micsoda szerencse, vagy hogy milyen szoros volt. A győztes neve marad fenn, ami így van rendjén, a többi mellébeszélés, még ha van benne igazság is. Egy egész éves teljesítményt - legyen szó bármilyen sorozatról - nem érdemes vitatni.
A Juve hirtelen kiment a fejemből, az jogos, a Münchennek volt tényleg k-ki meccse. Nekünk az Arsenal nem volt durvább ellenfél szerintem, mint a Realnak a City, rajtuk kívül meg nem volt meccsünk csak az Atmával a kieséses szakaszban, Realnak szintén ők a komoly ellenfél.. Szóval a mi águnk nem volt nehezebb semmivel.zsoltfree írta:"Mi és a München is relatíve könnyű ágon jutottunk el hozzájuk"
Emlékeztetőül:
http://www.eredmenyek.com/foci/europa/bajnokok-ligaja/" target="_blank
Ebben az ágban mi volt a könnyű?
Már az Atma elleni meccs előtt is le voltunk eresztve, ellenféltől függetlenül játszottunk rosszul, hullámvölgyben volt a csapat. MInden évben van ilyen, Realnak is volt, nekünk is volt Pep alatt is - mindig január körnéykén -, most baromi rosszkor jött ki, ezt meg ki is használták az ellenfelek.francisco franco. írta:Arról nem is beszélve, hogy lehetséges szerepe van az 1 pontra olvadásnak abba is, hogy közbe egy Atma-val meg egy Arsenalal játszol, míg a másik oldalon egy Roma meg egy Wolfsburg khhhmmm
Tavasszal nálunk is játszhattak volna az igazolások, csak Arda cseszett küzdeni, Vidallal meg ki tudja mi történt. Az MSN meg amúgy se forgott volna..zsoltfree írta:és ők igazolhattak is. Ezek megint mind tényezők.
De akkor fordítsuk meg a dolgot? A Barca, v. a Bayern München nem tett le komoly teljesítményt a BL-ben. Főleg utóbbiak apróságokon csúsztak el, pl. egy vitatható lesgyanús gólon is többek között.ferninho írta:Tudom, hogy a bajnokságot megnyerni kell, de a vêgére 1 pont lett a különbsêg, 38 meccs alatt.
Úgy beszêltek itt erről, mintha 30 ponttal haza lett volna vágva a Real. Nem nyerte meg a bajnoksàgot igen, de vêgül a teljesítmênye hangyapöcsnyivel lett a vêgêre csak jobb a Barcának az idêny vêgi bukdácsolásnak köszönhetően (aminek a Real is az egyik okozója volt).
Ha megnêzzük, hogy melyik a nagyobb teljesítmêny, 1 vagy 3 ponttal lemaradni 38 meccs alatt (mindkét különbsêg 1 meccsnyi) ês emellé megnyerni a BLt, akkor igen is nálam a BL győztes fog kijönni nyerőnek.
Tênyleg úgy beszêltek itt a Realról vagy lehetne, akár Atletico is, mintha vêgigstrandolták volna a bajnokságot, miközben mindkêt csapat komoly teljesitményt rakott le ott is.
Nyerje akárki a BLt, nálam az fogja elvinni a prímet a spanyoloknál, persze mindenki úgy gondolja, ahogy akarja.
Ráadásul nekik nem volt már kupameccsük sem, és világkupára sem utaztak, és ők igazolhattak is. Ezek megint mind tényezők.francisco franco. írta:ferninho
Már megbocsáss, de te pedig úgy beszélsz a BL döntőröl, mint aki kiütött egy Bayern és egy Barcat, stb....
Egyértelmű a reál a szerencsés sorsolásának köszönhette a BL döntőt, csakúgy mint mikor tavalyelőtt megnyerte, akkor is találkozott egy Bayernnel az elődöntőbe és annyi, a döntőbe meg egy elfáradt Atma-val.
Arról nem is beszélve, hogy lehetséges szerepe van az 1 pontra olvadásnak abba is, hogy közbe egy Atma-val meg egy Arsenalal játszol, míg a másik oldalon egy Roma meg egy Wolfsburg khhhmmm