Én is erősebbnek érzem a tavalyinál a mostanit amúgy. Meg jobban is tetszett ez a szezon, pedig BL-re ugye régóta esélyünk sincs már.LG írta: Én az idei csapatot még tavalyinál is erősebbnek éreztem
Na, itt jön elő amit írtam. Pep idejében én tényleg úgy éreztem, hogy nincs nálunk jobb csapat, sőt - persze lehet csak azért, mert fiatalabb voltam, és máshogy láttam dolgokat. Most viszont azt érzem, hogy ott a Bayern, akik idénre hozzánk hasonlóan feljavultak a tavalyi évhez képest, ott az Atma, akik játéka habár nem tetszik, de láthattuk, hogy bárkit képesek megfogni - 16 között is őket akartam leginkább elkerülni -, a Real is sokat javult szerintem, szervezettebbek lettek, én tőlük is tartottam volna mit a tűztől egy kieséses párharcban, a Juve meg nekem szintén necces lett volna, nem tudom miért, de jobbnak érzem őket a tavalyinál. Úgyhogy szerintem most nem az van, hogy vagyunk mi, és a többiek, hanem van kb 5 bitangerős csapat, akik bármikor képesek megverni a másikat, mert nagyjából azonos erőt képviselnek, és nüanszokon múlnának a meccsek.LG írta:Abban igazad van, hogy más csapatokat is ugyanúgy sújthatnak a körülmények, nekik is kijöhet rosszul a lépés. De én akkor is úgy gondolom, hogy idén mi, és a Bayern voltunk a legjobbak.
(Plusz ott a PSG is, akiket lehet a szimpátia miatt sorolnék ide, de szerintem fullos kezdővel - nem úgy, hogy Verratti pl nincs -, ők is képesek lehetnének meglepetést okozni bárkinek..)
Persze mindenkinek szíve joga ezt eldönteni, meg mindenki máshogy látja ugye, de én most nem érzem úgy, hogy van uralkodó csapat Európában. Szerintem most több azonos erősségű csapat van - ami izgalmasabbá is teszi a dolgokat.