Barca Igazolások
Nem gondoltatok arra,hogy nem egy kicsi és gyors cserecsatárt kéne hozni,aki pont olyan,mint az MSN,csak gyengébb kivitelben,hanem egy 190es hosszú embert,akit fejbe lehet rúgni a labdával,aki lassabb,de erősebb? Nem azért,mert illik a játékba,hanem mert szélesíti a repertoárt és váratlant,mást adhat,mint egy 12. 13. ugyanolyan ember.
Ardára nem akarják elcserélni? Akkor egész jó kis üzlet lenne (nekünk). 

Most Mascherano lesz az a játékos, akit divat piszkálni? Legjobb védőnk az elmúlt két szezon alapján, főleg idén!
Alvest én már korábban elzavartam volna, de az elmúlt két szezonban azért oda tette magát, főleg a fontosabb meccseken. Egész szezonban már nem képes magas szinten teljesiteni, én ezt úgy oldanám meg, hogy kb. fele-fele arányban nyomatnám őket SR-vel a poszton.
Jobbhátvédet így nem is hoznék, a Douglas-Vidal kettős meg mehetne nyugodtan, le sem kellett volna őket igazolni.
Balhátvéd jöhet, olyan aki konkurencia lehet Albának, mert eléggé elkényelmeskedett, több gól kapunk az oldaláról, mint Alveséről.
Középső védőt is csak padra hoznék, ha a Mathieu-Bartra kettős közül megy vki.
Kp. szerintem kész, még sokan is vagyunk ott.
Végül a támadóigazolás:
Alvest én már korábban elzavartam volna, de az elmúlt két szezonban azért oda tette magát, főleg a fontosabb meccseken. Egész szezonban már nem képes magas szinten teljesiteni, én ezt úgy oldanám meg, hogy kb. fele-fele arányban nyomatnám őket SR-vel a poszton.
Jobbhátvédet így nem is hoznék, a Douglas-Vidal kettős meg mehetne nyugodtan, le sem kellett volna őket igazolni.
Balhátvéd jöhet, olyan aki konkurencia lehet Albának, mert eléggé elkényelmeskedett, több gól kapunk az oldaláról, mint Alveséről.
Középső védőt is csak padra hoznék, ha a Mathieu-Bartra kettős közül megy vki.
Kp. szerintem kész, még sokan is vagyunk ott.
Végül a támadóigazolás:
Szerintem nem is a betömörülő védelmek ellen akarja őt LE. Csak akar egy olyan cserét, aki gólerősebb Munirnál, ő pedig az. Nem vagyok oda érte, de mivel sokat hallani róla, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ide jön.Megmondom őszintén engem pont nem erről győzött meg. Ahogy én láttam, a jó játékhoz kell neki a terület hogy nyargaljon, mondanom se kell, nekünk nem olyankor nem szokott menni, ha van bőven hely. Ergo ő se adna pluszt a csapatnak tömörülős védelmek ellen, ütközni meg ilyen fizikummal ő se fog.. Helyzetkihasználását kár csesztetni tudom, de tükörsima mesterhármast lőhetett volna ma. Mindezek mellé 30 éves, és 40 millióba kerül.. Hát nem tudom, nekem nem tűnik az év üzletének.
- Chino
- Llegenda del Barça
Igazából há-rom igazolással el lennénk. A kezdőre lehet mondani, hogy öreg, de a mag még tökéletes korban van. Piqué-Alba-Busquets-Rakitic-MSN helyett egyszerűen nem tudunk jobbat. Ini-t sem mondanám annyira kifelé lógónak. Egy év a legmagasabb szinten még benne van. Mondjuk nekem Ardaért abszolút nem fáj a szívem. Ő is lassan 30 és a különbséget zongorázni lehet közte és Ini közt. Ráadásul most még jó kis pénzt is kaphatnánk érte.
Alves leginkább a kérdéses kategória, de ő sem a kora miatt. Inkább amiatt, hogy nem tudni milyen lesz a hosszútávú teljesítménye. Komolyan ingadozó, de jh-tekintetben nem nagyon vannak a piacon komoly emberek.
Alba mögé kell valaki, főleg, hogy Adriano lécel (bár ő sem volt nagyon nyomatva). Középre viszont elkelne egy ember. Tényleg nem rossz ez a Piqué-Masch duó, de lassan be lehetne építeni oda egy embert, aki hosszútávra megoldás lehet. Szerintem ez lenne a legfőbb célpont. A kp-n megvagyunk, sőt sokkal többen is, mint az egészséges. Busquets pozíciója, ami kérdéses. Oda van egy SR, illetve Mascherano léphet fel, de mindegyik inkább vészmegoldás.
Előre én nem értem miért egy centert erőltetnek. Főleg ennyiért. Plusz el kéne dönteni, mennyire akarja őket Lucho rotálni. 10-12 meccsért 40 millát elkölteni baromság. Ráadásul ha ég a ház és nagyon kell a gól, akkor is inkább Suarezt hagynám fent, mint behozni helyette Gameirot.
Mondjuk először a távozókról kellene tudni valamit, mert így elég nehéz komolyan érkezőkről beszélni.
Alves leginkább a kérdéses kategória, de ő sem a kora miatt. Inkább amiatt, hogy nem tudni milyen lesz a hosszútávú teljesítménye. Komolyan ingadozó, de jh-tekintetben nem nagyon vannak a piacon komoly emberek.
Alba mögé kell valaki, főleg, hogy Adriano lécel (bár ő sem volt nagyon nyomatva). Középre viszont elkelne egy ember. Tényleg nem rossz ez a Piqué-Masch duó, de lassan be lehetne építeni oda egy embert, aki hosszútávra megoldás lehet. Szerintem ez lenne a legfőbb célpont. A kp-n megvagyunk, sőt sokkal többen is, mint az egészséges. Busquets pozíciója, ami kérdéses. Oda van egy SR, illetve Mascherano léphet fel, de mindegyik inkább vészmegoldás.
Előre én nem értem miért egy centert erőltetnek. Főleg ennyiért. Plusz el kéne dönteni, mennyire akarja őket Lucho rotálni. 10-12 meccsért 40 millát elkölteni baromság. Ráadásul ha ég a ház és nagyon kell a gól, akkor is inkább Suarezt hagynám fent, mint behozni helyette Gameirot.
Mondjuk először a távozókról kellene tudni valamit, mert így elég nehéz komolyan érkezőkről beszélni.
Forca Barca!!!!
Azért klassz lenne végre már, úgy 18-20 emberrel végigjátszani egy szezont nem csak 14-15-tel amibe már ter Stegen is beletartozik. Az milyen már, hogy több meccsen nem cserél egyet se, mert nem lát olyat a padon, aki szint hozna a játékba. És igaza is van, Munir, Douglas, Adrianokkal nem tudunk új színt belevinni a padról a játékba.Samper írta:A bajnoki arannyal sikeres évet zártunk és nincs ok vészharangot kongatni, hogy LE szerződésének utolsó évében maradhat-e a "gálacsapat". Maradhat - egy két kiegészítő emberrel. A tavaszi gödör azonban figyelmeztető jel: nincs több évre megoldva a keret. Ha szeretnének hosszabbítani LE-vel, azt ősz végére el kell határozni és akkor vele tervezni a frissítést. Ha meg úgy gondolják, hogy vele 3 év elég, akkor télen már keresni kell az utódját.
Megvan a kezdő tizenegy és hozzájuk jön még, Roberto, Stegen, aki használható meg Rafinha és kész.
én nem tartom jónak a Barca játékos vásárlásait, ezt már leírtam, nem új és talán nem is vitás. az azonban érdekes, ahogy pl. itt mi magunk is kezeljük a kérdést tele ellentmondással. egyáltalán: jó e a Barca védelme?! úgy mellesleg a második legkevesebb gólt kapta az idényben, de van aki nálunk elintézi azzal, hogy ...itt csapatvédekezés van ez nem olyan....,aztán itt le lehet nyomni azt a Mascheranót, aki Piqué mellett (hangsúlyozom, mellett!) a védelem és a csapat oszlopa, vagy ott van Alves aki öreg, meg csapnivaló, meg adjuk már el, de (többnyire)Brazil válogatott és világklasszis,( és simán le nullázta a helyére hozott Vidalt) aztán mondhatom Albát aki amolyan szent tehén nálunk pedig elég sok gólt kapunk a környékéről.....
csak azt akarom érzékeltetni, hogy a kérdés összetett és nincsenek abszolút jó megoldások gyanítom, hogy nem is lesznek....
csak azt akarom érzékeltetni, hogy a kérdés összetett és nincsenek abszolút jó megoldások gyanítom, hogy nem is lesznek....
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem hiszem hogy istenkirálynak lenne beállítva, alig van mozgás a topikjában is. Egy rossz szavunk se lehet rá, ami rá van bízva elvégzi az argentin. És ráadásul láthatóan van benne, s ő Lucho első számú jobbkeze is.csababarca írta:
nem fos védő, de nem is akkora istenkirály klasszis mint aminek itt nyomatják.
Mondjuk itt Matyi is top10 védőzseni volt...
Matyiról meg pláne nem értem ezt a kijelentést (zöld fej nyilván iróniára utal, nem? ) ő pláne az a kategória, hogy tökéletes kiegészítő. Nem szól egy szót se ha játszik ha nem, s ha pályán van többnyire megoldja a feladatát. Igen az idei év gyengébb lett, de olyat hogy top10 védő lenne nem olvastam. Max ha írta valaki, nem sok ember lehetett s bőven túlzás és általánosítás a top10.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Megmondom őszintén engem pont nem erről győzött meg. Ahogy én láttam, a jó játékhoz kell neki a terület hogy nyargaljon, mondanom se kell, nekünk nem olyankor nem szokott menni, ha van bőven hely. Ergo ő se adna pluszt a csapatnak tömörülős védelmek ellen, ütközni meg ilyen fizikummal ő se fog.. Helyzetkihasználását kár csesztetni tudom, de tükörsima mesterhármast lőhetett volna ma. Mindezek mellé 30 éves, és 40 millióba kerül.. Hát nem tudom, nekem nem tűnik az év üzletének.Kubla9 írta:Néztem a kupadöntőt. Ezt a Gamiero gyereket nem lenne rossz húzás elhozni.
Meg igazából őt se érteném, hogy miért akarna eljönni még mindig, de ezt már kiveséztük itt, nyerhetne BL-t, stbstb. Csak nem tudom, letol egy 29 gólos szezont, még lehetne pár jobb éve, erre elmegy padozni rögtön. Érdekes hozzáállás szerintem, de minden ember más nyilván, lehet úgy lenne ezzel, hogy utolsó elhetőség..
Néztem a kupadöntőt. Ezt a Gamiero gyereket nem lenne rossz húzás elhozni.
A bajnoki arannyal sikeres évet zártunk és nincs ok vészharangot kongatni, hogy LE szerződésének utolsó évében maradhat-e a "gálacsapat". Maradhat - egy két kiegészítő emberrel. A tavaszi gödör azonban figyelmeztető jel: nincs több évre megoldva a keret. Ha szeretnének hosszabbítani LE-vel, azt ősz végére el kell határozni és akkor vele tervezni a frissítést. Ha meg úgy gondolják, hogy vele 3 év elég, akkor télen már keresni kell az utódját.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
nem fos védő, de nem is akkora istenkirály klasszis mint aminek itt nyomatják.visca el barca írta:akkor azt mondjad h fhos védő, ne azt h öreg. a kettőnek semmi köze egymáshoz.csababarca írta:Mondjuk én Mascheranoval sem vagyok olyan hűdenagyon kibékülve, látványosan becsúszik,meg kalimpál a bírónak,meg nagy szíve van tény, de úgy lyukasztja ki a közepét a védelemnek sokszor, hogy megirigyelné Devecseri is.
Mondjuk itt Matyi is top10 védőzseni volt...

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
akkor azt mondjad h fhos védő, ne azt h öreg. a kettőnek semmi köze egymáshoz.csababarca írta:Mondjuk én Mascheranoval sem vagyok olyan hűdenagyon kibékülve, látványosan becsúszik,meg kalimpál a bírónak,meg nagy szíve van tény, de úgy lyukasztja ki a közepét a védelemnek sokszor, hogy megirigyelné Devecseri is.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- hajnesz
- Entrenador del Barça
20millió a mai világban nem számít soknak, főleg, hogy ugyanúgy befürödhettünk volna egy fiatallal is, sőt... Tegyük fel, megvesszük Gündögant 40millióért, és nem válik be. Ugyanott tartanánk, mint Vermával, csak épp 20millával jobban lehúztak volna minket.Feast4 írta:Ami engem zavar az hogy nem látok következetességet.Ardaért odaadtuk 40 milliót Mathieuért 20 milliót Nolitoert akartunk 20-at.Ez már önmagában 60 millió, egy Pogba 100 körül Koke 70 körül egy Marquhinos 50 körül Gündogan 40 körül van most tartva.Csak a slágernevek az utóbbi két évből.Szóval mit is csinálunk?Mi meg 20-40 millióért veszünk nálunk 7-8-9 évvel idősebb játékosokat ahelyett hogy kicsit tervezettebb költségvetéssel vennék olyat aki nem 3 évre való és el is tudjuk esetleg adni.Na ezt nem értem.
Arányaiban annyival nem költünk kevesebbet de inkább veszünk 3 játékost 2/3 pénzből 30-hoz közel vagy azon túl (és azért pl. Arra aki Ini tehermentesítésére pótlásáravan hamarabb ki fog fingani jelen állás szerint mint maga Ini 40 millióért) ahelyett hogy egy picit többért hoznának egyet, de az 23 éves és kezdő szintű vagy hamarosan az lesz.Ebben semmi logika.Nem a kezdő kora a baj hanem az hogy Rakitic és Suarez q az utolsó két értelmes igazolásunk aki ár értek arányban megérte. Douglas Vermaelen Arda Vidal eddig csak pénzköltés volt Mathieu igazolását valahol megértem de ő is marha drága volt.
Az meg, hogy kivel hány évig számolunk, az nagyjából mellékes. Egyik topcsapat sem vesz játékost 10évre, a kereteket ezért lehet évente alakítani, és sajnos nincs olyan világ, hogy legyen 5évünk, hogy majd fejlődik az adott játékos.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
De nem is kezdőbe kellett igazolni. Hozzáteszem én is fejben elkezdtem azzal flörtölni, hogy kezdőbe egy Pogba és padról jöhetne Iniesta ezzel is bővítve a repertoárt, de alapvetően a kezdőhöz egyáltalán nem kell hozzányúlni. Mascherano+Alves+Iniesta 30+ játékos a fix kezdőben. Totál rendben van a dolog. Ráadásul Mascherano 31, bőven van benne minimum kettő év. Egy ATleticoban is már Gabi 32, Torres 32, Godín 30 (mondjuk negyvennek néz ki
), Juanfran 31 és így tovább. RM, Pepe 33, Modric 30, Ronaldo 31, Ramos 30. Ezek a húzóemberek, senkinél nem vagyunk hátrányban érzésem szerint. Nálunk a mag még nincs 30 éves!!!!

Ami engem zavar az hogy nem látok következetességet.Ardaért odaadtuk 40 milliót Mathieuért 20 milliót Nolitoert akartunk 20-at.Ez már önmagában 60 millió, egy Pogba 100 körül Koke 70 körül egy Marquhinos 50 körül Gündogan 40 körül van most tartva.Csak a slágernevek az utóbbi két évből.Szóval mit is csinálunk?Mi meg 20-40 millióért veszünk nálunk 7-8-9 évvel idősebb játékosokat ahelyett hogy kicsit tervezettebb költségvetéssel vennék olyat aki nem 3 évre való és el is tudjuk esetleg adni.Na ezt nem értem.
Arányaiban annyival nem költünk kevesebbet de inkább veszünk 3 játékost 2/3 pénzből 30-hoz közel vagy azon túl (és azért pl. Arra aki Ini tehermentesítésére pótlásáravan hamarabb ki fog fingani jelen állás szerint mint maga Ini 40 millióért) ahelyett hogy egy picit többért hoznának egyet, de az 23 éves és kezdő szintű vagy hamarosan az lesz.Ebben semmi logika.Nem a kezdő kora a baj hanem az hogy Rakitic és Suarez q az utolsó két értelmes igazolásunk aki ár értek arányban megérte. Douglas Vermaelen Arda Vidal eddig csak pénzköltés volt Mathieu igazolását valahol megértem de ő is marha drága volt.

Kezdőbe nem is kell igazolni nem arról van szó, viszont be-beépítgetés az nem lenne rossz 1-2 helyen.
Kapusposzt oké, jövő Stegen.
Védelembe igazából meg lett volna rá a lehetőség, ott van Bartra, Lucho finoman szólva tojt rá. De ha megnézzük lassan minden nagy csapatnál van egy fiatal védő egy idősebb mellett. Pl.: Zouma, Gabriel, Varane, Mangala, Gimenez és még sorolhatnám.
Ezt itt is lehetne, de Lucho a teljes játékosokat szereti.
Alvessel nekem például sosem volt gondom(kedvencem), bár sokan Montoyát jobbra tartották, mindig is nevettem azokon az embereken. Alba mögé kell még egy kis fiatal konkurencia, mert ő elvan kényelmesedve.
Középpályára ott lesznek a fiatalok - Rafinha,Sr,Denis - Arda szerintem kuka, Iniesta helyére meg valószínű lesz valami bombaigazolás 1-2 év múlva. Többiek oké.
Támadósor érinthetetlen, ide kéne egy csere szélső, én Tellot visszahoznám.
Tehát fiatal játékos kell Alba mögé, védelembe ha marad Bartra nem kell, középre megvagyunk, előre is gondolom elkéne egy. Tehát 2 fiatal játékos ha nagyon muszáj.
Az nekem is szúrja a szemem, hogy Mathieukat vásárolunk 20 milláért, meg Ardat 40-ért. Az ilyen igazolásokkal én sem értek egyet, ezeket a perceket megkaphatnák a fiatalok.
Kapusposzt oké, jövő Stegen.
Védelembe igazából meg lett volna rá a lehetőség, ott van Bartra, Lucho finoman szólva tojt rá. De ha megnézzük lassan minden nagy csapatnál van egy fiatal védő egy idősebb mellett. Pl.: Zouma, Gabriel, Varane, Mangala, Gimenez és még sorolhatnám.
Ezt itt is lehetne, de Lucho a teljes játékosokat szereti.
Alvessel nekem például sosem volt gondom(kedvencem), bár sokan Montoyát jobbra tartották, mindig is nevettem azokon az embereken. Alba mögé kell még egy kis fiatal konkurencia, mert ő elvan kényelmesedve.
Középpályára ott lesznek a fiatalok - Rafinha,Sr,Denis - Arda szerintem kuka, Iniesta helyére meg valószínű lesz valami bombaigazolás 1-2 év múlva. Többiek oké.
Támadósor érinthetetlen, ide kéne egy csere szélső, én Tellot visszahoznám.
Tehát fiatal játékos kell Alba mögé, védelembe ha marad Bartra nem kell, középre megvagyunk, előre is gondolom elkéne egy. Tehát 2 fiatal játékos ha nagyon muszáj.
Az nekem is szúrja a szemem, hogy Mathieukat vásárolunk 20 milláért, meg Ardat 40-ért. Az ilyen igazolásokkal én sem értek egyet, ezeket a perceket megkaphatnák a fiatalok.
- csababarca
Oké,akkor kívánom,hogy ne igazoljunk még 5 évig hátra, és akkor mindenki boldog
Most Alves mekkora király lett, szezon közben meg kéthetente máglyára akarta vetni a fórum fele.
Mondjuk én Mascheranoval sem vagyok olyan hűdenagyon kibékülve, látványosan becsúszik,meg kalimpál a bírónak,meg nagy szíve van tény, de úgy lyukasztja ki a közepét a védelemnek sokszor, hogy megirigyelné Devecseri is.
De mindegy, fiatalos kis csapatunk van, az a lényeg.

Most Alves mekkora király lett, szezon közben meg kéthetente máglyára akarta vetni a fórum fele.
Mondjuk én Mascheranoval sem vagyok olyan hűdenagyon kibékülve, látványosan becsúszik,meg kalimpál a bírónak,meg nagy szíve van tény, de úgy lyukasztja ki a közepét a védelemnek sokszor, hogy megirigyelné Devecseri is.
De mindegy, fiatalos kis csapatunk van, az a lényeg.
Ez meg a másik, de gondolom ez is tök rendben van, mert tök aranyosak vagyunk, és a vezetőség is tök szupi.Feast4 írta: A bajt én nem a csapat szokásos kezdő 11-ének átlagos életkoraban látom hanem abban hogy nem csinálunk hosszú távú igazolást.Mathieu mennyi is volt?25 millió 30 múlt, Arda majdnem 40 millió 29 múlt.A 30 éves Nolitoert is pengetni akartunk több mint 20 milliót.Neymar óta nem vettük 25 alatti játékost.Szerintem inkább ez a baj.Mert egyszer a kezdő tényleg kiöregszik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
de, öreg a football managerben, ahol délután megveszed 28 évesen és estig annyit játszol, hogy éjszaka már el kell adnod.csababarca írta:30+os a védelmünk, amiről főleg szó van. Az nem öreg?
kit érdekel hány éves? alves 33, de sztem ugyanolyan tempóval robog mint 10 évvel ezelőtt. láttad h milyen labdát futott be a granada ellen és adott belőle gólpasszt? mascherano sem lassult semmit az évek alatt. piquének meg tök mindegy hány éves, most is ugyanolyan lassú mint régen.
tudod te hol kezdődik az öreg védelem? a 2006-ös milannál, ahol stam 32, cafu 36, maldini 38, costacurta meg pont 40 éves volt... és nem csak úgy kamillázgattak a padon, hanem játszottak is.
ha legalább 2 játékosunk 33-35 körül lenne még megérteném, de hol vagyunk mi ettől? ehhez képest a standard védelmünk 27-31-29-33 éves.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Most érkeznek a fiatalok, Robi, Rafinha, de említhetném Munírt is (kérdéses a helye tudom) na meg jön Denis. Abszolút megvan a fiatalítás, de azt meg látni kell, hogy egész egyszerűen LE jobban bízik a rutinosabb emberekben, val. azért mert hozzá vannak szokva a nyomáshoz. Egész évben 3 vastat tartunk a tűzben, láthatta mindenki, hogy elég volt 3-4 hét és egy kupa odalett, egy másik meg nagyon élessé vált. Pár meccsről beszélünk a hatvanból. Beszéltük ezt már, hogy persze ha forgat meg hasonlók, de nagyon nehéz megtalálni az egyensúlyt és úgy érzem alapvetően pl Rakitic, Iniesta vagy a többiek is forgatva voltak, mikor meglett pl egy 2:0 eredmény. Egyedül elől nem, oda kéne is igazolni. De az hogy öreg lenne a csapat az szerintem túlzás, legjobb korban van a mag. Messi-Pique-Busquets a fő tengely és 27-28-29 évesek. Tökéeltes kor, melléjük Rakitic, Suarez is ereje teljében lévő emberek. És ilyeneket is fogunk vagy szeretnénk is igazolni, mert eredménykényszer van, csak olyan jöhet szóba, aki azonnal tud segíteni és kellő rutinnal rendelkezik.
A másik oldalt is értem, hogy ej ha Milan leszünk, viszont ettől azért nem félek, mert mint írtam az elején, talonban már itt vannak az új saját nevelésű embereink. Kezdőben meg 3 db 30+ emberünk van, ez minden csak nem öreg csapat.
A másik oldalt is értem, hogy ej ha Milan leszünk, viszont ettől azért nem félek, mert mint írtam az elején, talonban már itt vannak az új saját nevelésű embereink. Kezdőben meg 3 db 30+ emberünk van, ez minden csak nem öreg csapat.

Tény hogy nem fiatal a kezdőnk.Ezt nem is mind senki.De azért posvány nincs!
Itt a legidősebb játékosnak is minimum egy éve még van mielött mehet a posványba.
A bajt én nem a csapat szokásos kezdő 11-ének átlagos életkoraban látom hanem abban hogy nem csinálunk hosszú távú igazolást.Mathieu mennyi is volt?25 millió 30 múlt, Arda majdnem 40 millió 29 múlt.A 30 éves Nolitoert is pengetni akartunk több mint 20 milliót.Neymar óta nem vettük 25 alatti játékost.Szerintem inkább ez a baj.Mert egyszer a kezdő tényleg kiöregszik.

A bajt én nem a csapat szokásos kezdő 11-ének átlagos életkoraban látom hanem abban hogy nem csinálunk hosszú távú igazolást.Mathieu mennyi is volt?25 millió 30 múlt, Arda majdnem 40 millió 29 múlt.A 30 éves Nolitoert is pengetni akartunk több mint 20 milliót.Neymar óta nem vettük 25 alatti játékost.Szerintem inkább ez a baj.Mert egyszer a kezdő tényleg kiöregszik.

- csababarca
Öregedő csapatunk van, illene belátni,nem röhögni valakin,aki ezt szóvá teszi.visca el barca írta:
mit forgatunk ki? valaki konkrétan leírta, hogy posvány van. a másik meg, hogy öregszik a középpálya.
a védelemről is leírja minden egyes héten valaki, hogy öreg.
ez hol kiforgatás?
Lefé is leírta, 30+os a védelmünk, amiről főleg szó van. Az nem öreg? Főleg,hogy nem is ultramegagigavédőzsenik vannak benne.
De ha ez rendben van oké.
Az öreg nem egyenlő az öregedővel,csak egy tendenciát jelöl.
Posvány erős szó, de igenis illik forgatni a keretet, 1-2 friss ember mindig kell, már csak motiválás és elkényelmesedés elkerülésére is.
-
- Entrenador del Barça
Egy játékos mint Ini, vagy Masheránó nem öreg. Egy játékos nem lehet öreg vagy kettő sem. DE!
Fogjatok egy ceruzát és irjátok le az alapcsapatot:
33 - 29 - 31 - 27
27 - 29 - 32
29 - 29 - 24
Ez már sok, főleg 1-2 év mulva, és akkor 10 csere legyen ???
Minek maradna D.Alves,Matyi,Adrianó,Vermalen, Douglas vagy Munir ?
De Arda is 29-30 éves és nem is jó. Vidál ??? Ennyit a kis horvát Hailvics is tud, és fejlődne.
Csere persze nem csak ezért kell, hanem motiváció-rotácó-sérülés-ujdonság miatt is.
Nem kell sokakat lecserélni, de fokozatosan el kell kezdeni, nehogy 1-2 év mulva -esetleg kudarcok okán gondok legyenek.
Fogjatok egy ceruzát és irjátok le az alapcsapatot:
33 - 29 - 31 - 27
27 - 29 - 32
29 - 29 - 24
Ez már sok, főleg 1-2 év mulva, és akkor 10 csere legyen ???
Minek maradna D.Alves,Matyi,Adrianó,Vermalen, Douglas vagy Munir ?
De Arda is 29-30 éves és nem is jó. Vidál ??? Ennyit a kis horvát Hailvics is tud, és fejlődne.
Csere persze nem csak ezért kell, hanem motiváció-rotácó-sérülés-ujdonság miatt is.
Nem kell sokakat lecserélni, de fokozatosan el kell kezdeni, nehogy 1-2 év mulva -esetleg kudarcok okán gondok legyenek.
- visca el barca
- Presidente del Barça
mit forgatunk ki? valaki konkrétan leírta, hogy posvány van. a másik meg, hogy öregszik a középpálya.csababarca írta:Jól ki tudjátok forgatni az emberek szavait, de nem baj csináljátok, biztos ettől érzitek jól magatokat.
a védelemről is leírja minden egyes héten valaki, hogy öreg.
ez hol kiforgatás?

- csababarca
Jól ki tudjátok forgatni az emberek szavait, de nem baj csináljátok, biztos ettől érzitek jól magatokat.
Alves egyértelmű volt,hogy marad, nem is tudom miért hitte bárki is hogy távozik.
Alves egyértelmű volt,hogy marad, nem is tudom miért hitte bárki is hogy távozik.