Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először azt hittem rá hogy Matthew McconaugheyBob_Marley írta:Emery szünetben.
MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy tényleg ennyire esélyesnek találjátok az Atletit? Vagy csak ilyen "bárcsak..." szavazat?![]()
Szerintem akkor lenne esélyük, ha nem telerakott gatyával mennének ki, beszorulni a kapujuk elé, hanem ha tökösen kiállnának, és elrontanák a Real játékát már a Real térfelén is.
Aztán úgyis az lesz, hogy ellenünk meg világklasszis szinten játszanak....visca el barca írta:rossz nézni ezt a sevillát. ezzel a játékkal mi simán kitömjük őket 7végén...
A foci változik, a technika fejlődik a Liverpool drukkerek változatlanok? Meglehet......MessiNeymarSuarez írta:
https://www.facebook.com/TheTrollFootba ... 318738066/" target="_blank
Közben már megy a box, még a meccs el sem kezdődött
5 angol még annyira se tűnne fel.recrea írta:Köszi, erről teljesen lemaradtam![]()
Fel sem tűnt az 5 spanyol a BL-ben
A győztes indulhat a BL-ben, tavalyi szabály így indult a Sevilla.recrea írta:Ez hogy lehetséges? Mit nem értek?MessiNeymarSuarez írta:Én örülnék, ha a Liverpool nyerne. Jó lenne összefutni velük BL-ben pl a csoportkörben, szívesen megnézném a meccseinket Kloppék ellen
Ez hogy lehetséges? Mit nem értek?MessiNeymarSuarez írta:Én örülnék, ha a Liverpool nyerne. Jó lenne összefutni velük BL-ben pl a csoportkörben, szívesen megnézném a meccseinket Kloppék ellen
Sokan összekeverik ezeket a szavazásokat, és "kinek szurkolsz" kérdésnek fogják fel,ez van az EB szavazásnál is.MessiNeymarSuarez írta:
Amugy kik szavaztak az Atleticora, és miért?![]()
Hasonló az ízlésünk, én is a Poolnak szurkolok. A Sevillát tartom esélyesebbnek, hisz EL döntőben még nem győzte le senki őket, de ha vki ezt a sorozatot képes megtörni, akkor azok vörösök.palesz77 írta:Pool:
Mignolet; Clyne-Lovren-Touré-Moreno; Milner-Can; Lallana-Firmino-Coutinho; Sturridge
Pad: Allen; Benteke; Henderson; Origi; Leiva; Skrtel; Ward
Sevilla:
Soria; Mariano-Rami-Carrico-Palomo; Krychowiak-N'Zonzi; Coke-Banega-Vitolo; Gameiro
Pad: Cristoforo; Iborra; Kolodziejczak; Konoplyanka; Llorente; Parejana; Rico
Rendesen izgulok már, remélem behúzza a Pool!