Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LG írta:
Végül a támadóigazolás:Szerintem nem is a betömörülő védelmek ellen akarja őt LE. Csak akar egy olyan cserét, aki gólerősebb Munirnál, ő pedig az. Nem vagyok oda érte, de mivel sokat hallani róla, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ide jön.Megmondom őszintén engem pont nem erről győzött meg. Ahogy én láttam, a jó játékhoz kell neki a terület hogy nyargaljon, mondanom se kell, nekünk nem olyankor nem szokott menni, ha van bőven hely. Ergo ő se adna pluszt a csapatnak tömörülős védelmek ellen, ütközni meg ilyen fizikummal ő se fog.. Helyzetkihasználását kár csesztetni tudom, de tükörsima mesterhármast lőhetett volna ma. Mindezek mellé 30 éves, és 40 millióba kerül.. Hát nem tudom, nekem nem tűnik az év üzletének.
Értelmes ember meg nem jön el padozni vagy minőségbeli problémák miatt használhatatlan. Valahol kell a kompromisszum.TripleH írta:Costa is és Auba is kezdő szintű játékosok, egyrészt mocskos drágák lennének, másrészt Suárez mögé iszonyat nagy luxus.
Én nem tudom,nem nézek olyan mennyiségű focit,hogy érdemben tudjak nyilatkozni. De pl Costa. Igaz,hogy egy utolsó seggarc,de sosem fog címeket nyerni,ha nem áll be valahol a sorba szájkosárral. Csak egy példa volt,nem feltétlenül kell ő. Aubameyang. Majdnem 190 magas,gyors is. Csak akkor ugye rotálni kéne,amit LE nem szeret.TripleH írta: Én se szemrehányásként kérdeztem, csak tényleg érdekelne ha már így felvetetted, mert jelen pillanatba nekem egy ilyen opció sem ugrik be, most oké hozhatnánk egy ilyen Iheanacho-t, csak az a gond, hogy nem 0 rutinos ember kell jelenleg a padra. De tényleg nincs elképzelésem ki lehetne, az ilyen Dzeko féléktől inkább kíméljenek.
Én se szemrehányásként kérdeztem, csak tényleg érdekelne ha már így felvetetted, mert jelen pillanatba nekem egy ilyen opció sem ugrik be, most oké hozhatnánk egy ilyen Iheanacho-t, csak az a gond, hogy nem 0 rutinos ember kell jelenleg a padra. De tényleg nincs elképzelésem ki lehetne, az ilyen Dzeko féléktől inkább kíméljenek.daffy írta: Elképzelésem nincs,csak gondolkodom. De most hozol egy Suarez/Neymar light-ot a padra?
De, felmerült ez már sokszor, de nagyon úgy tűnik, hogy LE elképzeléseibe ez nem illik bele, szóval kár is a szót pazarolni rá. Amikor ég ház, általában Pique megy előre, és tölti be ezt a magas center szerepet, ez már Pepnél is így volt.daffy írta:Nem gondoltatok arra,hogy nem egy kicsi és gyors cserecsatárt kéne hozni,aki pont olyan,mint az MSN,csak gyengébb kivitelben,hanem egy 190es hosszú embert,akit fejbe lehet rúgni a labdával,aki lassabb,de erősebb? Nem azért,mert illik a játékba,hanem mert szélesíti a repertoárt és váratlant,mást adhat,mint egy 12. 13. ugyanolyan ember.
Elképzelésem nincs,csak gondolkodom. De most hozol egy Suarez/Neymar light-ot a padra?TripleH írta: Ki lehetne ilyenre opció szerinted? Mert azért Gameiro mellett az szól, hogy viszonylag gól érzékeny, most nem megyünk semmire egy új Peter Crouchal ha 1.) Nem ez a játék van betanulva 2.) Lő 10 gólt max egy holland bajnokságban pl.
Ki lehetne ilyenre opció szerinted? Mert azért Gameiro mellett az szól, hogy viszonylag gól érzékeny, most nem megyünk semmire egy új Peter Crouchal ha 1.) Nem ez a játék van betanulva 2.) Lő 10 gólt max egy holland bajnokságban pl.daffy írta:Nem gondoltatok arra,hogy nem egy kicsi és gyors cserecsatárt kéne hozni,aki pont olyan,mint az MSN,csak gyengébb kivitelben,hanem egy 190es hosszú embert,akit fejbe lehet rúgni a labdával,aki lassabb,de erősebb? Nem azért,mert illik a játékba,hanem mert szélesíti a repertoárt és váratlant,mást adhat,mint egy 12. 13. ugyanolyan ember.
Szerintem nem is a betömörülő védelmek ellen akarja őt LE. Csak akar egy olyan cserét, aki gólerősebb Munirnál, ő pedig az. Nem vagyok oda érte, de mivel sokat hallani róla, kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy ide jön.Megmondom őszintén engem pont nem erről győzött meg. Ahogy én láttam, a jó játékhoz kell neki a terület hogy nyargaljon, mondanom se kell, nekünk nem olyankor nem szokott menni, ha van bőven hely. Ergo ő se adna pluszt a csapatnak tömörülős védelmek ellen, ütközni meg ilyen fizikummal ő se fog.. Helyzetkihasználását kár csesztetni tudom, de tükörsima mesterhármast lőhetett volna ma. Mindezek mellé 30 éves, és 40 millióba kerül.. Hát nem tudom, nekem nem tűnik az év üzletének.
Azért klassz lenne végre már, úgy 18-20 emberrel végigjátszani egy szezont nem csak 14-15-tel amibe már ter Stegen is beletartozik. Az milyen már, hogy több meccsen nem cserél egyet se, mert nem lát olyat a padon, aki szint hozna a játékba. És igaza is van, Munir, Douglas, Adrianokkal nem tudunk új színt belevinni a padról a játékba.Samper írta:A bajnoki arannyal sikeres évet zártunk és nincs ok vészharangot kongatni, hogy LE szerződésének utolsó évében maradhat-e a "gálacsapat". Maradhat - egy két kiegészítő emberrel. A tavaszi gödör azonban figyelmeztető jel: nincs több évre megoldva a keret. Ha szeretnének hosszabbítani LE-vel, azt ősz végére el kell határozni és akkor vele tervezni a frissítést. Ha meg úgy gondolják, hogy vele 3 év elég, akkor télen már keresni kell az utódját.
Nem hiszem hogy istenkirálynak lenne beállítva, alig van mozgás a topikjában is. Egy rossz szavunk se lehet rá, ami rá van bízva elvégzi az argentin. És ráadásul láthatóan van benne, s ő Lucho első számú jobbkeze is.csababarca írta:
nem fos védő, de nem is akkora istenkirály klasszis mint aminek itt nyomatják.
Mondjuk itt Matyi is top10 védőzseni volt...
Megmondom őszintén engem pont nem erről győzött meg. Ahogy én láttam, a jó játékhoz kell neki a terület hogy nyargaljon, mondanom se kell, nekünk nem olyankor nem szokott menni, ha van bőven hely. Ergo ő se adna pluszt a csapatnak tömörülős védelmek ellen, ütközni meg ilyen fizikummal ő se fog.. Helyzetkihasználását kár csesztetni tudom, de tükörsima mesterhármast lőhetett volna ma. Mindezek mellé 30 éves, és 40 millióba kerül.. Hát nem tudom, nekem nem tűnik az év üzletének.Kubla9 írta:Néztem a kupadöntőt. Ezt a Gamiero gyereket nem lenne rossz húzás elhozni.
nem fos védő, de nem is akkora istenkirály klasszis mint aminek itt nyomatják.visca el barca írta:akkor azt mondjad h fhos védő, ne azt h öreg. a kettőnek semmi köze egymáshoz.csababarca írta:Mondjuk én Mascheranoval sem vagyok olyan hűdenagyon kibékülve, látványosan becsúszik,meg kalimpál a bírónak,meg nagy szíve van tény, de úgy lyukasztja ki a közepét a védelemnek sokszor, hogy megirigyelné Devecseri is.
akkor azt mondjad h fhos védő, ne azt h öreg. a kettőnek semmi köze egymáshoz.csababarca írta:Mondjuk én Mascheranoval sem vagyok olyan hűdenagyon kibékülve, látványosan becsúszik,meg kalimpál a bírónak,meg nagy szíve van tény, de úgy lyukasztja ki a közepét a védelemnek sokszor, hogy megirigyelné Devecseri is.
20millió a mai világban nem számít soknak, főleg, hogy ugyanúgy befürödhettünk volna egy fiatallal is, sőt... Tegyük fel, megvesszük Gündögant 40millióért, és nem válik be. Ugyanott tartanánk, mint Vermával, csak épp 20millával jobban lehúztak volna minket.Feast4 írta:Ami engem zavar az hogy nem látok következetességet.Ardaért odaadtuk 40 milliót Mathieuért 20 milliót Nolitoert akartunk 20-at.Ez már önmagában 60 millió, egy Pogba 100 körül Koke 70 körül egy Marquhinos 50 körül Gündogan 40 körül van most tartva.Csak a slágernevek az utóbbi két évből.Szóval mit is csinálunk?Mi meg 20-40 millióért veszünk nálunk 7-8-9 évvel idősebb játékosokat ahelyett hogy kicsit tervezettebb költségvetéssel vennék olyat aki nem 3 évre való és el is tudjuk esetleg adni.Na ezt nem értem.
Arányaiban annyival nem költünk kevesebbet de inkább veszünk 3 játékost 2/3 pénzből 30-hoz közel vagy azon túl (és azért pl. Arra aki Ini tehermentesítésére pótlásáravan hamarabb ki fog fingani jelen állás szerint mint maga Ini 40 millióért) ahelyett hogy egy picit többért hoznának egyet, de az 23 éves és kezdő szintű vagy hamarosan az lesz.Ebben semmi logika.Nem a kezdő kora a baj hanem az hogy Rakitic és Suarez q az utolsó két értelmes igazolásunk aki ár értek arányban megérte. Douglas Vermaelen Arda Vidal eddig csak pénzköltés volt Mathieu igazolását valahol megértem de ő is marha drága volt.