20millió a mai világban nem számít soknak, főleg, hogy ugyanúgy befürödhettünk volna egy fiatallal is, sőt... Tegyük fel, megvesszük Gündögant 40millióért, és nem válik be. Ugyanott tartanánk, mint Vermával, csak épp 20millával jobban lehúztak volna minket.Feast4 írta:Ami engem zavar az hogy nem látok következetességet.Ardaért odaadtuk 40 milliót Mathieuért 20 milliót Nolitoert akartunk 20-at.Ez már önmagában 60 millió, egy Pogba 100 körül Koke 70 körül egy Marquhinos 50 körül Gündogan 40 körül van most tartva.Csak a slágernevek az utóbbi két évből.Szóval mit is csinálunk?Mi meg 20-40 millióért veszünk nálunk 7-8-9 évvel idősebb játékosokat ahelyett hogy kicsit tervezettebb költségvetéssel vennék olyat aki nem 3 évre való és el is tudjuk esetleg adni.Na ezt nem értem.
Arányaiban annyival nem költünk kevesebbet de inkább veszünk 3 játékost 2/3 pénzből 30-hoz közel vagy azon túl (és azért pl. Arra aki Ini tehermentesítésére pótlásáravan hamarabb ki fog fingani jelen állás szerint mint maga Ini 40 millióért) ahelyett hogy egy picit többért hoznának egyet, de az 23 éves és kezdő szintű vagy hamarosan az lesz.Ebben semmi logika.Nem a kezdő kora a baj hanem az hogy Rakitic és Suarez q az utolsó két értelmes igazolásunk aki ár értek arányban megérte. Douglas Vermaelen Arda Vidal eddig csak pénzköltés volt Mathieu igazolását valahol megértem de ő is marha drága volt.
Az meg, hogy kivel hány évig számolunk, az nagyjából mellékes. Egyik topcsapat sem vesz játékost 10évre, a kereteket ezért lehet évente alakítani, és sajnos nincs olyan világ, hogy legyen 5évünk, hogy majd fejlődik az adott játékos.