Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mou ért ahhoz hogy kell megszabadulni egy játékostól ugyhogy ha nem fog neki bejönni akkor fix hogy előbb-utóbb lapátra teszi.Védelem más kérdés.Egy vezermajmot nyilván fog hozni amúgy is szereti a bunkókat a többi menet közben kiderül.De szerintem ha nem is az éven de jövő nyárra legalább két új embert bevisz.visca el barca írta:jah depay majd lepattan. hülye lenne. nulla teljesítményre kapott egy brutálisan jó szerződést, súlyos pénzeket meg senki nem fog kifizeti érte. azt meg remélem senki nem gondolja komolyan, hogy mou majd a teljes védősort lecseréli egy szezon alatt.
Kár érte, megnéztem volna a Poolban, vagy más hasonló stílusú csapatban stabil kezdőként. A BM-ben szerintem megint nem fog sok sót megenni.Tromort77 írta:Ma nyilatkozta le, hogy marad München-ben.roby122 írta:
Götze meg remélem megy a Poolba, nagyot lendítene a játékon. Remélem most már a bajnokságban is elérnek valamit.
Ma nyilatkozta le, hogy marad München-ben.roby122 írta:
Götze meg remélem megy a Poolba, nagyot lendítene a játékon. Remélem most már a bajnokságban is elérnek valamit.
Az mondjuk marha nagy üzlet lenne anyagilag.. Kérdés mennyit lesz sérült, most év végén megint volt pár kisebb neki, de amúgy előtte több mint 1 évet lehúzott minden komolyabb baj nélkül.Bob_Marley írta:Man City and Borussia Dortmund have agreed a €26m (£20.1m) deal for Ilkay Gündogan #bvblive [bild, goal]
Ez hányadik klub, ahova éppen tart mostanában?Initom írta:A legújabb hírek szerint egyébként Kanté a PSGbe tart.
Én se számítok sokkal többre. A Poolnál lesz szerintem Götze, meg Can mellé valaki, plusz a kapus, aztán máshova nem is nagyon kéne ember - kh még talán, ha Sakhonak meszeltek.. MU-ba a támadósor nem rossz, ennek ellenére szerintem pont oda igazolják majd Ibrát - Rashfordnak szerintem Mou miatt kampec lesz -, többi csapatot meg annyira nem ismerem, de sehol nem kell 10 emberes igazolás szerintem se. Pep is a Münchennél Rafinhákkal a kezdőben játszotta végig a szezont, most is menni fog neki szerintem Fernandinhokkal is ezt a játékot betaníttatni, nem lehet mindenki úgyse szólista, kellenek a zongoracipelők neki is.visca el barca írta: a 3-4 csapat ahol új edző lesz (mu, pool city, cselzi) sztem 2, max 3 játékost fog a kezdőbe hozni
A mai árak mellett ez aprópénz lenne érte.Bob_Marley írta:
Man City and Borussia Dortmund have agreed a €26m (£20.1m) deal for Ilkay Gündogan #bvblive [bild, goal]
Ez kamu. Csak a TheSPORTbible hozta le.hajnesz írta:Zlatan Ibrahimovic: "Manchester United wanted my services and l told them l don't play on Thursday."
Nagyon birom ezt az Ibra gyereket
Payet-tel dúrva páros lennének.PCsabi írta:West Ham made a £31m bid for France international striker Alexandre Lacazette today. Lyon rejected it. (Source: SkySports)
Nem baj utána is ugyanúgy el lesznek verve a Bl-ben meg az El -ben az angol csapatokdefender3 írta:http://index.hu/sport/futball/2016/05/1 ... i_penzdij/
Ha meg így haladnak fel a tv-s pénzek akkor nemsokára 20 milliókért vesznek játékosokat az angol kieső csapatok is.
Tromort77 írta:Harry Kane: When people think Arsenal had a bad season and we’ve had a good one, yet they still finish above us, it hurts.
Arsenal, ManCity, Tottenham hívta őt a stábba.Tromort77 írta:Egyébként Arteta-val mi lesz? Van annak esélye, hogy megy Guardiola edzői stábjába?
Azért ez vígasztaljon:PCsabi írta:...
A Sociedad volt, de még 2004 végén.Bob_Marley írta:off: az nem Zaragoza volt?De én is emlékszem rá, hogy pár percet le kellett tolni, de szerintem Zaragoza volt.